17 יולי 2011, 10:54
er79 כתב:אני חושש בעיקר מדבר אחד: בהנחה שיבוא גארד ישראלי אחד (אוחיון, רוט או לימונד) וגארד זר אחד (בואו ניקח לדוגמה את פופוביץ׳), זה אומר שהגארד הישראלי צפוי להיות המחליף הראשון מהספסל לרכז או לסקנד גארד. למשל, אם יבוא פופוביץ׳, אני מניח שהוא יפתח בחמישייה עם פארגו. וזה משאיר את יוגב או רביב לעמדת המחליף הראשון בעמדה 1 או 2 יחד עם שייר. עם כל הכבוד ליוגב או לרביב, הם לא ראויים ל- 15 עד 20 דקות משחק ביורוליג. הלפרין היה פותר לנו את הבעיה, כי הוא ושייר היו מכסים יופי את עמדה 2, ופופוביץ׳ היה נותן דקות מנוחה לפארגו. עכשיו אנחנו נאכל הרבה מרורים. הדרך היחידה לדעתי לצאת מזה היא או להביא שני גארדים זרים, בנוסף ללימונד או לאוחיון (תסריט לא ריאלי ככל הנראה) או לנסות לשמור על פרקינס (זה התסריט האידאלי).
17 יולי 2011, 12:33
קודי כתב:מילא לטעות - זה קורה - אבל לחזור על אותה הטעות פעמיים ועוד בטווח זמן כל כך קצר? אני מאוד מקווה שסיפור לימונד הוא סתם איזה קשקוש והוא בעדיפות רביעית-חמישית שלעולם לא תקרה. אם לימונד יוחזר זה ללא ספק יוכל להתחרות בהחתמות מלפני כמה שנים דוגמת החזרת יניב גרין, רודני ביופורד ואחרים.
17 יולי 2011, 12:48
17 יולי 2011, 14:05
17 יולי 2011, 14:29
17 יולי 2011, 16:30
Holiday_Armadillo כתב:תגידו..כל שנה בקיץ יש תקופה מסויימת שמכבי לא מחתימים שחקנים(איזה צום)..זה מתקרב לא? זה מה שחסר לנו..עוד כמה שבועות של כלום
17 יולי 2011, 16:38
מכביסט כתב:Holiday_Armadillo כתב:תגידו..כל שנה בקיץ יש תקופה מסויימת שמכבי לא מחתימים שחקנים(איזה צום)..זה מתקרב לא? זה מה שחסר לנו..עוד כמה שבועות של כלום
את בטח מתכוונת ל-9 באב שזה בדרך כלל יוצא במקביל לאמצע אוגוסט
אני מאמין שעד אז הסגל כבר יהיה סגור
17 יולי 2011, 16:45
Holiday_Armadillo כתב:מכביסט כתב:Holiday_Armadillo כתב:תגידו..כל שנה בקיץ יש תקופה מסויימת שמכבי לא מחתימים שחקנים(איזה צום)..זה מתקרב לא? זה מה שחסר לנו..עוד כמה שבועות של כלום
את בטח מתכוונת ל-9 באב שזה בדרך כלל יוצא במקביל לאמצע אוגוסט
אני מאמין שעד אז הסגל כבר יהיה סגור
אה וואלה? חשבתי שזה כמה שבועות ושזה מתחיל בקרוב..אני באמת מקווה שאם זה באמצע אוגוסט אז לא נשאר באוויר עד אז
17 יולי 2011, 16:56
17 יולי 2011, 17:00
Holiday_Armadillo כתב:אבל שוב..אין איזה תקופה של איזה שלושה שבועות עד ט' באב? משהו שנקרא ''בין המיצרים'' שאז לא מחתימים?
מצטערת אין לי אפילו מושג קלוש בדת ואיך זה הולך..אני פשוט זוכרת ששמעון מזרחי כל הזמן אומר ש''בין המיצרים לא יהיו החתמות''
17 יולי 2011, 17:08
מכביסט כתב:Holiday_Armadillo כתב:אבל שוב..אין איזה תקופה של איזה שלושה שבועות עד ט' באב? משהו שנקרא ''בין המיצרים'' שאז לא מחתימים?
מצטערת אין לי אפילו מושג קלוש בדת ואיך זה הולך..אני פשוט זוכרת ששמעון מזרחי כל הזמן אומר ש''בין המיצרים לא יהיו החתמות''
האמת שגם לי אין שום מושג בדת
אני רק מקווה שבימים הקרובים יסגרו עם אוחיון ועד שבוע הבא גג יחתימו עוד זר ואז לא נצטרך בכלל לדון על העניין הזה
17 יולי 2011, 17:20
Holiday_Armadillo כתב:מכביסט כתב:Holiday_Armadillo כתב:אבל שוב..אין איזה תקופה של איזה שלושה שבועות עד ט' באב? משהו שנקרא ''בין המיצרים'' שאז לא מחתימים?
האמת שגם לי אין שום מושג בדת
אני רק מקווה שבימים הקרובים יסגרו עם אוחיון ועד שבוע הבא גג יחתימו עוד זר ואז לא נצטרך בכלל לדון על העניין הזה
למרות שאם זה באמת תקופה של שלושה שבועות עד ט' באב אז זה אמור להתחיל ממש בימים הקרובים
17 יולי 2011, 17:24
17 יולי 2011, 17:32
17 יולי 2011, 17:55
17 יולי 2011, 18:05
קודי כתב:פשוט ״נהדר״ שעכשיו כשצריך לבחור שחקן סופר חשוב לקבוצה בלאט יהיה עסוק בדברים אחרים ברוסיה (וגודס עם נבחרת העתודה). מי בדיוק אמור להחליט בנוגע לחיזוק? פדרמן? דריקס?
17 יולי 2011, 18:08
where is the love? כתב:קודי כתב:פשוט ״נהדר״ שעכשיו כשצריך לבחור שחקן סופר חשוב לקבוצה בלאט יהיה עסוק בדברים אחרים ברוסיה (וגודס עם נבחרת העתודה). מי בדיוק אמור להחליט בנוגע לחיזוק? פדרמן? דריקס?
קודי אל תדאג, גם ככה פדרמן הוא זה שקובע....אפילו את אוחיון לא מצליחים להחתים....
17 יולי 2011, 18:18
קודי כתב:פשוט ״נהדר״ שעכשיו כשצריך לבחור שחקן סופר חשוב לקבוצה בלאט יהיה עסוק בדברים אחרים ברוסיה (וגודס עם נבחרת העתודה). מי בדיוק אמור להחליט בנוגע לחיזוק? פדרמן? דריקס?
קודי כתב:where is the love? כתב:קודי כתב:פשוט ״נהדר״ שעכשיו כשצריך לבחור שחקן סופר חשוב לקבוצה בלאט יהיה עסוק בדברים אחרים ברוסיה (וגודס עם נבחרת העתודה). מי בדיוק אמור להחליט בנוגע לחיזוק? פדרמן? דריקס?
קודי אל תדאג, גם ככה פדרמן הוא זה שקובע....אפילו את אוחיון לא מצליחים להחתים....
כן, פשוט נהדר. היריבות שלנו מתחזקות בדרו ניקולאס, סשה וויאצ׳יץ, ג׳ייסי קארול ואחרים, פדרמן מתלבט בין אוחיון, לימונד ורוט. פשוט ללקק את האצבעות...
17 יולי 2011, 18:23
17 יולי 2011, 18:29
קודי כתב:מישה:
קודם כל, בלאט אמנם בסה״כ מרחק טלפון אחד מהארץ אבל מה לעשות שהוא לא יוכל כל כך בקלות לראות קלטות ודון עם אנשי מכבי באשר לחיזוק. לגבי החיזוק הישראלי - אין לי בעיה עם ההחלטה בנוגע לשחקן ה- 12 אלא רק שהיא מעכבת החלטה הרבה יותר חשובה לגבי שחקן סופר חשוב שצריך להצטרף לסגל.