עולם הטניס 3

כאן מדברים על הכל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: עולם הטניס 3

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 07 יוני 2013, 18:53

jol9 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
jol9 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:שאלה ממישהי שלא באמת רואה טניס 99% מהזמן - לנדאל יש OCD?

האמת שאני בשוק ממך...
את רואה את כל ענפי הספורט בעולם וגם מבינה בכולם, כולל קרלינג, פוקר ואליפות שחמט של איזור קמצ'טקה, אבל טניס את לא רואה...

חוץ מזה, בתור פמיניסטית יידועה, את צריכה לדעת שהטניסאיות מדורגות בצמרת הספורטאיות הרווחיות ביותר בעולם. שראפובה למשל הרוויחה יותר מנדאל בשנה האחרונה (בין
השאר בגלל פציעה ארוכה של רפא, אבל זה לא משנה).

לא יודעת אם הייתי קוראת לעצמי פמיניסטית(למרות שאין לי בעיה עם הביטוי)
יש לי בעיה עם האורך של המשחק זה הכל
קשה לי לשבת מול הטלוויזיה כל כך הרבה זמן ואף פעם לא היה משהו שהיפנט אותי בספורט הזה
הייתה תקופה שעקבתי המון אבל זה היה לפני הרבה זמן

את רואה גם בייסבול ופוטבול, לא?? לא הייתי אומר שמשחק טניס ממוצע אורך יותר מאלה...

כמו שאמרתי, אני רואה בייסבול בפלייאוף ופוטבול כן, אני רואה אבל זה עובר לי יותר מהר ממשחק טניס ממוצע
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 07 יוני 2013, 18:57

Holiday_Armadillo כתב:
jol9 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
jol9 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:שאלה ממישהי שלא באמת רואה טניס 99% מהזמן - לנדאל יש OCD?

האמת שאני בשוק ממך...
את רואה את כל ענפי הספורט בעולם וגם מבינה בכולם, כולל קרלינג, פוקר ואליפות שחמט של איזור קמצ'טקה, אבל טניס את לא רואה...

חוץ מזה, בתור פמיניסטית יידועה, את צריכה לדעת שהטניסאיות מדורגות בצמרת הספורטאיות הרווחיות ביותר בעולם. שראפובה למשל הרוויחה יותר מנדאל בשנה האחרונה (בין
השאר בגלל פציעה ארוכה של רפא, אבל זה לא משנה).

לא יודעת אם הייתי קוראת לעצמי פמיניסטית(למרות שאין לי בעיה עם הביטוי)
יש לי בעיה עם האורך של המשחק זה הכל
קשה לי לשבת מול הטלוויזיה כל כך הרבה זמן ואף פעם לא היה משהו שהיפנט אותי בספורט הזה
הייתה תקופה שעקבתי המון אבל זה היה לפני הרבה זמן

את רואה גם בייסבול ופוטבול, לא?? לא הייתי אומר שמשחק טניס ממוצע אורך יותר מאלה...

כמו שאמרתי, אני רואה בייסבול בפלייאוף ופוטבול כן, אני רואה אבל זה עובר לי יותר מהר ממשחק טניס ממוצע

ומה עם תחרויות השחמט של מחוז קמצ'טקה?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 07 יוני 2013, 19:06

סטיק של פרר בחצי שעה. טסונגה חייב לעלות את הרמה שלו, אחרת הוא לא ייקח כאן יותר מ-6 משחקונים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 07 יוני 2013, 19:07

jol9 כתב:ומה עם תחרויות השחמט של מחוז קמצ'טקה?

אני מודה שלשם עוד לא הגעתי אבל זה רק בגלל שאיכות שידורי הלווין משם היא על הפנים
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 07 יוני 2013, 19:13

Holiday_Armadillo כתב:
jol9 כתב:ומה עם תחרויות השחמט של מחוז קמצ'טקה?

אני מודה שלשם עוד לא הגעתי אבל זה רק בגלל שאיכות שידורי הלווין משם היא על הפנים

זה מה שחשבתי...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 07 יוני 2013, 19:33

בסט השני טסונגה כבר נראה טוב ועלה ל3-0, אבל הרמה שלו צנחה באופן קיצוני והוא נשבר ושוב נשבר ועכשיו פרר כבר בכיסא הנהג בסט הזה...

פרר פשוט מתסכל את טסונגה, כי הוא מחזיר הכל וטסונגה פשוט טועה יותר מדי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 07 יוני 2013, 20:05

פרר עולה ל2-0 במערכות... הפעם בטיי ברייק. אני חושב שזה עדיין לא גמור. טסונגה בהחלט יכול להתאושש. הוא שיפר את הטניס שלו בסט השני, אבל הוא עדיין לא מספיק יציב.
פרר מצידו משחק טוב מאוד, אבל לא עושה דברים מיוחדים. כרגיל, מאוד יציב מהקו האחורי, כמעט ולא טועה, מחזיר מצויין את הסרב של טסונגה, והולך על חבטות כשיש לו את ההזדמנות.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי or163 » 07 יוני 2013, 20:39

למרות שרציתי שצונגה ינצח, אני שמח בשביל פרר,
אין שחקן שמגיע לו יותר מפרר להגיע לגמר של סלאם.
סמל אישי של המשתמש
or163

הודעהעל ידי jol9 » 07 יוני 2013, 20:46

פרר מנצח באופן חד וברור - 3-0, והוא טרם איבד מערכה בטורניר (אם כי צריכים להיות הוגנים ולהגיד שגם הדרך שלו לגמר לא היתה קשה מאוד).

בכל אופן, רפא הוא פייבוריט, אבל יהיה לו גמר לא פשוט בכלל. פרר משחק טניס מצויין. רפא תמיד מתקשה מול פרר דווקא בהגשות שלו, והוא יהיה חייב להיות טוב מאוד
בתחום הזה כפי שהיה לפרקים במשחק מול נובאק.

בכל מקרה, עכשיו אפשר לנוח עד יום ראשון.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 07 יוני 2013, 20:55

jol9 כתב:פרר מנצח באופן חד וברור - 3-0, והוא טרם איבד מערכה בטורניר (אם כי צריכים להיות הוגנים ולהגיד שגם הדרך שלו לגמר לא היתה קשה מאוד).

בכל אופן, רפא הוא פייבוריט, אבל יהיה לו גמר לא פשוט בכלל. פרר משחק טניס מצויין. רפא תמיד מתקשה מול פרר דווקא בהגשות שלו, והוא יהיה חייב להיות טוב מאוד

ועדיין פרר הוא מאצ' אפ נוח יותר מאשר טסונגה עבור רפא.
שחף

הודעהעל ידי jol9 » 07 יוני 2013, 21:04

שחף כתב:
jol9 כתב:פרר מנצח באופן חד וברור - 3-0, והוא טרם איבד מערכה בטורניר (אם כי צריכים להיות הוגנים ולהגיד שגם הדרך שלו לגמר לא היתה קשה מאוד).

ועדיין פרר הוא מאצ' אפ נוח יותר מאשר טסונגה עבור רפא.

אני לא בטוח.
טסונגה הוא טניסאי מהסוג של ברדיץ'. אלה טניסאים שלרפא די נוח איתם, בטח ובטח על חימר. עם איך שטסונגה שיחק היום, רפא היה סוגר סיפור באותה הקלות שפרר עשה.

פרר בדר"כ מותח את רפא עד שבאיזשהו שלב נגמר לו הכוח או האמונה. אבל כאן בגמר הרולאן, אפשר להניח שפרר יילחם כמו שלא נלחם מעולם. זה עדיין תלוי יותר ברפא
אבל אני ממש לא חושב שהוא ישייט לו בקלילות לעבר GS נוסף. זה יהיה מאבק לא פשוט, ואם ימעד ויפסיד סט, אז זה רק יעודד את פרר לדחוף עוד ועוד.

אסור לשכוח גם שפרר מגיע הרבה יותר טרי ורענן לגמר הזה.

אני מקווה לטוב.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 07 יוני 2013, 21:22

לפרר אין עוצמות בשביל לקחת 3 מערכות מול רפא. אם זה היה איזה גמר של מונטה קרלו או משהו עוד הייתי יכול להבין את זה, אבל אני די אופתע אם זה יהיה גמר שילך ליותר מ-4 מערכות.
שחף

הודעהעל ידי jol9 » 07 יוני 2013, 21:25

שחף כתב:לפרר אין עוצמות בשביל לקחת 3 מערכות מול רפא. אם זה היה איזה גמר של מונטה קרלו או משהו עוד הייתי יכול להבין את זה, אבל אני די אופתע אם זה יהיה גמר שילך ליותר מ-4 מערכות.

תראה. פרר חלש יותר מנטלית. זה ברור.
אם רפא יישחק כמו שהוא שיחק היום נגד נובאק, אז הוא ייקח את זה, אבל אסור לזלזל בפרר. לא סתם הוא בגמר מבלי להפסיד מערכה.
גם משחקונים הוא בקושי הפסיד בטורניר הזה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 08 יוני 2013, 09:29

גמר הנשים היום בשעה 16:00, למשחק כנראה הכי טוב שהטניס הנשי יכול לייצר. סרינה נגד מריה.
דווקא על החימר למריה יש סיכוי לעשות משהו, אם כי סרינה לטעמי היא פייבוריטית ברורה.

ממוצעי ההגשות של סרינה הם כמעט כמו של שני הטניסאים הכי טובים בעולם. סרב שני בערך אותה מהירות (סביב ה140 קמ"ש), סרב ראשון מעט פחות (170 אל מול 180-185).
הסרב המהיר ביותר זהה במהירות שלו לזה של רפא 199 קמ"ש ומעט פחות מזה של נובאק 205...

(אני מתבסס על המשחק האחרון של סרינה ושל נדאל ונובאק).

בקיצור יהיה מעניין
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 08 יוני 2013, 14:19

אין פה עניין של חולשה מנטלית. פרר נמוך יחסית לשחקן הממוצע בסבב, ומול שחקן שמשחק עם כל כך הרבה ספין כמו רפא זה בעיה, בגלל שהקפיצה של הכדור על חימר היא גבוהה יותר מאשר על הארד קורטס או דשא. לשחקנים כמו נובאק או טסונגה הכדור מגיע בגובה כתף או טיפה יותר גבוה.

האופציה השנייה של פרר היא לשחק מאוד רחוק מהבייס ליין, אבל אז הוא בעצם די נותן לנאדאל ליזום יותר.

גם ההשוואה שלך לסרבים של סרינה לעומת נובאק ורפא לא טובה בעיני. לקחת משטח שרוב השחקנים מורידים בו עוצמה בסרב כדי לדייק, כי ''העונש'' על החטאה של סרב ראשון הוא קשה יותר(סרב שני על חימר זה 50-50 ומול המחזירים הטובים זה אפילו הופך ל 60-40 לטובת המחזיר) וגם ה"פרס" על סרב ראשון עוצמתי ומוצלח הוא לא תמיד נקודה קלה, בניגוד למשטחים אחרים.
שחף

הודעהעל ידי jol9 » 08 יוני 2013, 14:30

שחף כתב:אין פה עניין של חולשה מנטלית. פרר נמוך יחסית לשחקן הממוצע בסבב, ומול שחקן שמשחק עם כל כך הרבה ספין כמו רפא זה בעיה, בגלל שהקפיצה של הכדור על חימר היא גבוהה יותר מאשר על הארד קורטס או דשא. לשחקנים כמו נובאק או טסונגה הכדור מגיע בגובה כתף או טיפה יותר גבוה.

האופציה השנייה של פרר היא לשחק מאוד רחוק מהבייס ליין, אבל אז הוא בעצם די נותן לנאדאל ליזום יותר.

גם ההשוואה שלך לסרבים של סרינה לעומת נובאק ורפא לא טובה בעיני. לקחת משטח שרוב השחקנים מורידים בו עוצמה בסרב כדי לדייק, כי ''העונש'' על החטאה של סרב ראשון הוא קשה יותר(סרב שני על חימר זה 50-50 ומול המחזירים הטובים זה אפילו הופך ל 60-40 לטובת המחזיר) וגם ה"פרס" על סרב ראשון עוצמתי ומוצלח הוא לא תמיד נקודה קלה, בניגוד למשטחים אחרים.

זהידוע שלנדאל יש סרב לא מהיר, אבל עם המון ספין. ההשוואה זה באמת סוג של פרובוקציה, אבל אם מסתכלים רגע אובייקטיבית, הסרבים שלה בקלות יכולים להיות ברמה של
שחקן גברים עם סרב בינוני פלוס. יש לה סרבים מדהימים בכל קנה מידה.

לגבי פרר - הכל ידוע. עם זאת, פרר דחף את רפא די עד הקצה בשני המשחקים האחרונים בינהם. במדריד הוא ממש היה קרוב לנצח (לקח את הסט הראשון, ובשני במצב של 5-6 15-30
על סרבים של נדאל, היה לו וולי קל שהוא משום מה העיף אל רפא שהצליח להעביר אותו עם לוב). אחרי שרפא לקח את השובר שוויון הוא רץ לבייגל בסט השלישי.
אני מאמין שאם רפא יצליח לגרום לפרר לאבד אמונה, אז זה יהיה לו הרבה יותר קל לנצח. צריך לעשות את זה בשני הסטים הראשונים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 08 יוני 2013, 14:44

ומצד שני, הבאתי פה את הסיפור של שחקן גברים מהמאייה השלישית שנתן לה ולאחותה בראש כשהן היו צעירות ושחצניות.
הן סיפרו אחר כך שכדורים שהן ווינרים בסבב של הנשים חזרו אליהן די בקלות.
שחף

הודעהעל ידי MTA2311 » 08 יוני 2013, 16:49

אני לא יכול לשמוע יותר את הצרחות של שראפובה. בא לי להביא לה מחבט בראש.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי LIAV10 » 08 יוני 2013, 17:40

שבועיים בשמש הפריסאית ושראפובה כולה נמשים.
מאיפה לעזאזל וויליאמס ונדאל יודעים צרפתית שוטף?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי jol9 » 08 יוני 2013, 19:57

שחף כתב:ומצד שני, הבאתי פה את הסיפור של שחקן גברים מהמאייה השלישית שנתן לה ולאחותה בראש כשהן היו צעירות ושחצניות.
הן סיפרו אחר כך שכדורים שהן ווינרים בסבב של הנשים חזרו אליהן די בקלות.

שחף, הבאת סיפור לא רלוונטי לצערי.
אני לא אומר שמדורג 300 לא יכול לנצח את סרינה, אני רק אומר שזה כנראה לא יהיה כזה פשוט.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום שכונה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־6 אורחים