המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:קו אחורי של פונקרשוב ולנגפורד? אני מוכן אפילו לעזור לפדרמן, פדרמן ג'וניור, רקנאטי, רקנאטי ג'וניור, שמעון, הקבוצה העסקית של שמעון, ריצארד דיץ והאשכנזי עם המשכורת שלהם.
זה הרבה יותר טוב ממה ש18 הבעלים שלנו יכולים להרשות לעצמם. כמה זה 2 מיליון חלקי 5 מינוס כסף ממנויים, ספונסרים וזכויות שידור?

שחף כתב:אור, מה כל כך טוב בפונקראשוב? כאילו, במה הוא כל כך עדיף על אוחיון?


שחף כתב:אני לא בטוח שפונקרשוב(לא תאודוסיץ' או הוארטס, פונקרשוב) עדיף למכבי על היקמן. תזכור מי המאמן, ואיזה סוג שחקנים הוא אוהב בדרך כלל.
אדגר פו כתב:צריך לציין כמו כן שזוראן פלניניץ' צפוי גם להגיע לצסק"א לפי דיווחים שונים, נראה לאן כל זה הולך.
צ'אק איידסון ממשיך בקאזאן לעונה הבאה.
er79 כתב:אם פלאניניץ יחתום בצסקא, ספאנוליס לא ישחק שם. אין שם מקום גם לשניהם וגם לפארגו.

felix_r כתב:כל מי שחלם על ג'קסון, תשכחו ממנו.
הודעה רשמית באתר של צסקא אומרת, שהוא נשאר.

er79 כתב:גם ג'קסון, גם פארגו, מדברים שם על ספאנוליס ופלאניניץ', ועדיין יש להם את תאודוסיץ'? בלגאן מה שהולך שם. ג'קסון הולך להינמק יותר ויותר על הספסל שם כל אימת שהוא שם. לפחות הכסף הגדול נכנס לעו"ש. ולכל אלה שרווח להם, נראה מה תגידו שינחת פה איזה פאקינג טייריס רייס.

שמואל1 כתב:er79 כתב:גם ג'קסון, גם פארגו, מדברים שם על ספאנוליס ופלאניניץ', ועדיין יש להם את תאודוסיץ'? בלגאן מה שהולך שם. ג'קסון הולך להינמק יותר ויותר על הספסל שם כל אימת שהוא שם. לפחות הכסף הגדול נכנס לעו"ש. ולכל אלה שרווח להם, נראה מה תגידו שינחת פה איזה פאקינג טייריס רייס.
תאודוסיץ' לא ישאר שם. אני גם לא חושב שיגיעו גם ספאנוליס וגם פלאניניץ', זה יהיה אחד מהם.
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot], Google Adsense [Bot] ו־18 אורחים