15 יולי 2011, 15:56
yzafrir כתב:טיקי חוזר כתב:העניין עם פרקינס הוא אחר לגמרי ... מכבי הציעה לו חוזה ל3 שנים עם אופציה יציאה בתשלום רק אחרי שנתיים דו צצדית בסכום סביר ביותר ועוד להתחשב בעובדה שבמקרה הטוב עונה ראשונה זה חצי עונה . פרקינס דרש הצעה קודמת שמכבי נתנו ועוד עם זכות לעזוב כבר אחרי עונה הזאת. מכבי לא מוכנה לעשות לו שיקום ועוד לשלם לו 800 אלף דולר על 4 חודשים ואחרי זה שיברח לאיזו קבוצה טורקית שזורקת כסף.
ובגלל זה הוא לא חתום עדיין...כשהוא יבין את המצב שלו הוא יסכים להצעה של מכבי שאין ספק שרוצה אותו מקצועית וחברתית....
16 יולי 2011, 16:50
16 יולי 2011, 17:12
17 יולי 2011, 11:09
17 יולי 2011, 17:58
17 יולי 2011, 18:08
17 יולי 2011, 18:17
yarinsaky כתב:הלפרין אף פעם לא מכביסט סטייל פיני או אליהו, אצלו זה נטו הכסף וזה מה יש. לא צריך להצטער יותר מדי כי הוא בטח עוד יחזור מתישהוא
לקחת את הכסף ממכבי.
17 יולי 2011, 18:25
17 יולי 2011, 20:05
קודי כתב:yarinsaky כתב:הלפרין אף פעם לא מכביסט סטייל פיני או אליהו, אצלו זה נטו הכסף וזה מה יש. לא צריך להצטער יותר מדי כי הוא בטח עוד יחזור מתישהוא
לקחת את הכסף ממכבי.
אם הוא ויתר על חוזה ארוך טווח במכבי לשלוש שנים אז שיעשה לכולנו טובה וישאר ברוסיה. לא צריכים אותו בשביל הצביון הישראלי או המכביסטי. אני מעדיף זרים כמו פארגו שויתר הקיץ על הרבה יותר כסף כדי להישאר כאן.
18 יולי 2011, 06:36
חנו'ש כתב:קודי כתב:yarinsaky כתב:הלפרין אף פעם לא מכביסט סטייל פיני או אליהו, אצלו זה נטו הכסף וזה מה יש. לא צריך להצטער יותר מדי כי הוא בטח עוד יחזור מתישהוא
לקחת את הכסף ממכבי.
אם הוא ויתר על חוזה ארוך טווח במכבי לשלוש שנים אז שיעשה לכולנו טובה וישאר ברוסיה. לא צריכים אותו בשביל הצביון הישראלי או המכביסטי. אני מעדיף זרים כמו פארגו שויתר הקיץ על הרבה יותר כסף כדי להישאר כאן.
שאני אבין, באמת היתה לך עדיין האשליה שהלפרין הוא מכביסט?? למה??
את רמת המכביסטיות שלו הוא הוכיח לפני 3 שנים.
בוא נשים את הקלפים על השולחן, חזרה של הלפרין השנה היתה אך ורק בעלת תועלת אינטרסנטית ל-2 הצדדים.
מכבי לא כולה למצוא גארד ישראלי טוב יותר ומתאים יותר ממנו, והוא בהחלט היה יכול בעל תרומה מקצועית לא קטנה העונה לקבוצה, ובשביל הלפרין, מכבי היתה האופציה הטובה ביותר הקיץ בשבילו מקצועית ואילולא מס הכנסה אז כנראה שגם כלכלית.
למכביזם אין כאן שום עניין!!
18 יולי 2011, 07:22
קודי כתב:yarinsaky כתב:הלפרין אף פעם לא מכביסט סטייל פיני או אליהו, אצלו זה נטו הכסף וזה מה יש. לא צריך להצטער יותר מדי כי הוא בטח עוד יחזור מתישהוא
לקחת את הכסף ממכבי.
18 יולי 2011, 07:43
קודי כתב:אחרי הידיעות היום שהלפרין במו״מ עם ספרטק סנט פטרבורג, עולה בי החשד שהלפרין פשוט החליט להפסיק לחכות למס הכנסה בגלל הצעה יפה שהוא קיבל. בסה״כ מדובר היה על 800 אלף שקל (לפי ערוץ הספורט ווואלה), שזה לא מעט אבל גם לא סכום עצום ביחס למה שיותם הרוויח עד עכשיו. אכן ללא ספק מדובר במכביסט גדול...
18 יולי 2011, 07:58
18 יולי 2011, 07:59
18 יולי 2011, 09:39
טיקי חוזר כתב:יוני לא ניתן לסגור שום דבר מראש כבעיה היא שחוק אינו חד משמעי וגם יכול להשתנות בשנים אלו , חוק נופעל רגע שאותה חוזר ארצה ולא ברגע שאתה חוזר . הבעיה נוספת זה פקידי שומה , הכל עניין על מי אתה נופל ואני אישת חוב של 390 ש"ח לפי פקיד א' הפחתי לזיכוי בסה"כ 28 אלף ש"ח (בגלל זה פניתי בכלל ) אצל מנהל לשכה מחוזית , אבל זה הרבה מלחמה שלקחה איזה שנתיים .
לא ניתן להשאים כאן אף אחד , עכשיו לא בצחוק מספיק שפקיד שומה לא הכי אוהד את מכבי תל-אביב יש לו 6-9 חודשים למשוך את העניין גפ עם הכל ברור כמו שמש . יותם ומכבי לא רוצים להסתכן ובצדק , 800 אלף ש"ח לא גודלים על העצים , מנהלת וקופל בראשה מספרים לכל העולם ואשתו על זה שמעביר לכל קבוצה מיליון ש"ח . זה הפרופורציות.
18 יולי 2011, 09:46
18 יולי 2011, 10:44
yzafrir כתב:שוב פעם , זה לא יכול להיות שקלים !!!!
אם הוא הרויח 800K יורו לעונה אז המס רק על עונה אחת הוא יותר מ-800K שקלים....
18 יולי 2011, 11:11
19 יולי 2011, 16:30
19 יולי 2011, 17:03
yarinsaky כתב:לפי דיווח בוואלה הלפרין נפגש ( או מישהוא נפגש בשמו ) עם נציגים מריאל יום לפני שהודיע למכבי שהוא לא חוזר, זה יכול להוכיח דפוס מסויים
לגביו.
מאוד יכול להיות שהוא קיבל הצעה על סך מיליון דולר, נניח, והחליט שאין אפילו טעם לחכות למס הכנסה אלא למכסם את הרווחים ולכל הרוחות הסיכום עם מכבי.
לא פלא שאוהדים לא מתים עליו.
עכשיו נחכה שהפרקליטים שלו כאן יתקפו אותי..