תודה לך על השנים, לא מגיע לך בעלים וסגל כזה, לך למועדון שיאפשר לך להראות כמה כישרון יש לך.
ושמישהו בהנהלה יעז לנסות להפיל משהו על המאמן.
בלאט

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
CYellow7 כתב:לא כי אתה אשם, סחבת סגל עלוב להצלבה ועשית מעל ומעבר. משחק אחד על אליפות כל אחד יכול להפסיד.
תודה לך על השנים, לא מגיע לך בעלים וסגל כזה, לך למועדון שיאפשר לך להראות כמה כישרון יש לך.
ושמישהו בהנהלה יעז לנסות להפיל משהו על המאמן.
בלאט
מכביסט28 כתב:זה כל כך עצוב..
בלאט אמנם רחוק מלהיות חף מטעויות, אבל בתנאים שהוא קיבל במכבי באמת שאי אפשר להאשים רק אותו..
גם אני חושב עם כל הצער שבדבר שבלאט לא צריך להישאר בקבוצה בכל תנאי. לא מגיע את זה לפדרמן הקמצן העלוב..
Chen כתב:עכשיו הבעלים החדשים יבינו שהם הכניסו את הראש למיטה חולה.. אולי הם ירצו להשקיע בתרופה.
Holiday_Armadillo כתב:מכביסט28 כתב:זה כל כך עצוב..
בלאט אמנם רחוק מלהיות חף מטעויות, אבל בתנאים שהוא קיבל במכבי באמת שאי אפשר להאשים רק אותו..
גם אני חושב עם כל הצער שבדבר שבלאט לא צריך להישאר בקבוצה בכל תנאי. לא מגיע את זה לפדרמן הקמצן העלוב..
בלאט ממש לא חף מטעויות אבל אם אני עייפה נפשית מהעונה הזאת אני לא יכולה אפילו לדמיין מה שעובר עליו
לא רק שהוא צריך להתמודד עם כלים מקצועיים עלובים הוא עוד צריך להתמודד עם הפדרמנים
אני לא רוצה שבלאט יילך ואני לא רוצה שהוא יישאר גם עם התנאים שנותנים(או לא נותנים)לו פה אבל מה שבטוח זה שאם הוא יילך הפדרמנים ייקבלו בדיוק את מה שהם רצו שזה כולל גם את בלאט בחוץ וגם עוד חיסכון כספי אדיר
jol9 כתב:בלאט אכן עשה עבודה טובה, אבל צריכים להגיד את האמת - הוא והקבוצה נמצאים בירידה, ולמרות שאני מאוד מעריך אותו וחושב שהוא מאמן מצויין,
זה יהיה נכון לשני הצדדים.
זה עצוב, שמשחק אחד הוא זה שבעצם מכריע בסוגייה הזאת, אבל זאת המציאות.
לדעתי, גם אם יוצע לו להמשיך לפי החוזה שלו, הוא צריך לעזור להנהלה לעשות את מה שהיא רוצה - מאמן זול. לבלאט יהיו מספי' הצעות, והיום הוא עוזב את מכבי
כמאמן בכיר באירופה, והוא לא יצטרך להסתובב בקבוצות בינוניות יותר.
felix_r כתב:בלאט עשה עבודה רעה. אמרתי את זה מזמן והינה היום קיבלנו הוכחה.
עכשיו גם התירוץ של "לא הפסיד תואר בארץ" לא עובד
rc4991 כתב:jol9 כתב:בלאט אכן עשה עבודה טובה, אבל צריכים להגיד את האמת - הוא והקבוצה נמצאים בירידה, ולמרות שאני מאוד מעריך אותו וחושב שהוא מאמן מצויין,
זה יהיה נכון לשני הצדדים.
זה עצוב, שמשחק אחד הוא זה שבעצם מכריע בסוגייה הזאת, אבל זאת המציאות.
לדעתי, גם אם יוצע לו להמשיך לפי החוזה שלו, הוא צריך לעזור להנהלה לעשות את מה שהיא רוצה - מאמן זול. לבלאט יהיו מספי' הצעות, והיום הוא עוזב את מכבי
כמאמן בכיר באירופה, והוא לא יצטרך להסתובב בקבוצות בינוניות יותר.
יוני,הגישה התבוסתנית הזאת שלך ממש מעצבנת אותי
זה כאילו אתה נכנע לפדרמנים כשאתה אומר "אם זה לא מסתדר..."
אין דבר כזה,שפדרמן ילך או שישנה גישה
בלאט בטוח לא צריך ללכת בגלל פדרמן
מכביסט28 כתב:בלאט התראיין עכשיו ואמר שמבחינתו הוא נשאר (״יש לי חוזה לעוד עונה״) ושהכל תלוי בהנהלה..
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־16 אורחים