LIAV10 כתב:וואו, מי אתה וכמה שילמו לך בשביל הפוסט הזה?
זה הדבר הראשון שחשבתי
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
LIAV10 כתב:וואו, מי אתה וכמה שילמו לך בשביל הפוסט הזה?
Holiday_Armadillo כתב:toja27 כתב:לפי דעתי אתם פשוט מגזימים עם התגובה שלכם. המרמור שלכם על הבעלים עבר את גבול הטעם הטוב ממזמן. יש הרגשה כאן בפורום שפדרמן הוא שם נרדף לשטן שרק רוצה להרוס את הקבוצה. ולפי דעתי אתם רחוקים מהאמת. סה"כ לכל חברי ההנהלה אכפת מאוד מהקבוצה, תאמינו או לא אכפת להם יותר ממכם וממני, הלב שלהם נמצא במקום הנכון וגם הראש נמצא בד"כ במקום הנכון. כן הם עשו טעיות והמאמן עשה טעיות והייתה עונה קשה אבל מכאן לומדים. הם ילמדו מהטעיות כי יש להם רצון שהקבוצה תצליח לשם שביעות רצונם ולשם שביעות רצון הקהל. כשהקהל שמח זה עושה להם טוב על הלב.
תפסיקו עם ההתלהמות שלכם. מחאה שמחאה, כמעט את אף אחד זה לא מעניין, כי הקהל נהנה לבוא למגרשים, ולראות את הקבוצה שלו משחקת בטופ אירופה ורוב הפעמים גם עם שואו טוב.
יש מקום לביקורת אבל שתהיה מהמקום הנכון ולא התלהמות חסרת רסן.אפשר להשאיר יותר מקום בלב לאמונה ותקווה שאם עברנו עונה קשה כזאת ונשאר חזקים אולי גם יקרה נס שנה הבאה ומהנפילות הכי קשות באות הפריחות הכי יפות.
דבר ראשון, לא חושבת שיש פה מישהו שאמר שלא אכפת להם מהקבוצה
אני אישית מאמינה שאכפת להם(אפילו מאוד)אבל גם לי אכפת מהקבוצה, זה לא אומר שיש לי דרך להחזיק אותה בכבוד
אם הם לא מוכנים להוציא כסף אז שיהיה אכפת להם מהבית
''מכאן לומדים''? ''ילמדו מהטעויות''?
דבר ראשון, פדרמן סניור לא צריך ללמוד כלום כי הוא כבר הרבה שנים במכבי
דבר שני, אם הג'וניורים צריכים ללמוד אז שיעשו את הטעויות האלה על חשבון מישהו אחר ולא יביאו מישהו בלי נסיון רק כי הקבוצה הזאת עוברת בירושה בלי שום קבלות וכישורים
''הקהל נהנה לבוא למגרשים, ולראות את הקבוצה שלו משחקת בטופ של אירופה ורוב הפעמים גם עם שואו טוב''? הקהל לא נהנה לבוא השנה ליד אליהו, הקבוצה אולי הייתה ביורוליג אבל ממש לא בטופ של אירופה וממש לא עם שואו טוב
אף אחד פה לא כועס כי לא עברנו את ריאל או שהפסדנו אליפות במשחק אחד, כועסים כי רואים את הדרך שבה מכבי הולכת בשנים האחרונות וכל שנה זה נהיה יותר ויותר גרוע
אז אתה תישאר עם אמונה ותקווה בלב ואנחנו אשכרה נסתכל למציאות בעיניים, סבבה?
toja27 כתב:Holiday_Armadillo כתב:toja27 כתב:לפי דעתי אתם פשוט מגזימים עם התגובה שלכם. המרמור שלכם על הבעלים עבר את גבול הטעם הטוב ממזמן. יש הרגשה כאן בפורום שפדרמן הוא שם נרדף לשטן שרק רוצה להרוס את הקבוצה. ולפי דעתי אתם רחוקים מהאמת. סה"כ לכל חברי ההנהלה אכפת מאוד מהקבוצה, תאמינו או לא אכפת להם יותר ממכם וממני, הלב שלהם נמצא במקום הנכון וגם הראש נמצא בד"כ במקום הנכון. כן הם עשו טעיות והמאמן עשה טעיות והייתה עונה קשה אבל מכאן לומדים. הם ילמדו מהטעיות כי יש להם רצון שהקבוצה תצליח לשם שביעות רצונם ולשם שביעות רצון הקהל. כשהקהל שמח זה עושה להם טוב על הלב.
תפסיקו עם ההתלהמות שלכם. מחאה שמחאה, כמעט את אף אחד זה לא מעניין, כי הקהל נהנה לבוא למגרשים, ולראות את הקבוצה שלו משחקת בטופ אירופה ורוב הפעמים גם עם שואו טוב.
יש מקום לביקורת אבל שתהיה מהמקום הנכון ולא התלהמות חסרת רסן.אפשר להשאיר יותר מקום בלב לאמונה ותקווה שאם עברנו עונה קשה כזאת ונשאר חזקים אולי גם יקרה נס שנה הבאה ומהנפילות הכי קשות באות הפריחות הכי יפות.
אני אישית מאמינה שאכפת להם(אפילו מאוד)אבל גם לי אכפת מהקבוצה, זה לא אומר שיש לי דרך להחזיק אותה בכבוד
דבר שני, אם הג'וניורים צריכים ללמוד אז שיעשו את הטעויות האלה על חשבון מישהו אחר ולא יביאו מישהו בלי נסיון רק כי הקבוצה הזאת עוברת בירושה בלי שום קבלות וכישורים
''הקהל נהנה לבוא למגרשים, ולראות את הקבוצה שלו משחקת בטופ של אירופה ורוב הפעמים גם עם שואו טוב''? הקהל לא נהנה לבוא השנה ליד אליהו, הקבוצה אולי הייתה ביורוליג אבל ממש לא בטופ של אירופה וממש לא עם שואו טוב
אף אחד פה לא כועס כי לא עברנו את ריאל או שהפסדנו אליפות במשחק אחד, כועסים כי רואים את הדרך שבה מכבי הולכת בשנים האחרונות וכל שנה זה נהיה יותר ויותר גרוע
כשאני מדבר על קהל שבא למגרשים אני לא מדבר עליך, את היית עסוקה באיך לעלות כאן פוסטים באמצע המשחקים שהיו קשורים על טוטנהם בכדורגל בטרד של המשחק עצמו ובחלקים האחרים לא היית מפסיקה למרמר על איך שהקבוצה מסריחה. גם כן דרך להסתכל למציאות בעיניים.
Holiday_Armadillo כתב:toja27 כתב:Holiday_Armadillo כתב:toja27 כתב:לפי דעתי אתם פשוט מגזימים עם התגובה שלכם. המרמור שלכם על הבעלים עבר את גבול הטעם הטוב ממזמן. יש הרגשה כאן בפורום שפדרמן הוא שם נרדף לשטן שרק רוצה להרוס את הקבוצה. ולפי דעתי אתם רחוקים מהאמת. סה"כ לכל חברי ההנהלה אכפת מאוד מהקבוצה, תאמינו או לא אכפת להם יותר ממכם וממני, הלב שלהם נמצא במקום הנכון וגם הראש נמצא בד"כ במקום הנכון. כן הם עשו טעיות והמאמן עשה טעיות והייתה עונה קשה אבל מכאן לומדים. הם ילמדו מהטעיות כי יש להם רצון שהקבוצה תצליח לשם שביעות רצונם ולשם שביעות רצון הקהל. כשהקהל שמח זה עושה להם טוב על הלב.
כשאני מדבר על קהל שבא למגרשים אני לא מדבר עליך, את היית עסוקה באיך לעלות כאן פוסטים באמצע המשחקים שהיו קשורים על טוטנהם בכדורגל בטרד של המשחק עצמו ובחלקים האחרים לא היית מפסיקה למרמר על איך שהקבוצה מסריחה. גם כן דרך להסתכל למציאות בעיניים.
אה כן, כי כל אלה פה שלא הולכים למשחקים הם הרבה פחות אוהדים מלמשל אוהד רולקסים, נכון? זה ברור שרולקסים מבינים יותר מאנשים פה בפורום רק כי הם יושבים על הפרקט
וכן, אני ממש היחידה שהתמרמרה
סליחה באמת שלא קפצתי משמחה אחרי שעלינו לטופ8 כי היה עדיין היה לי ברור שהקבוצה נראית חרא
אם אין לך משהו רלוונטי להגיד למה שכתבתי אל תתחיל לרדת לפסים אישיים, זה מסריח מייאוש
toja27 כתב:Holiday_Armadillo כתב:toja27 כתב:Holiday_Armadillo כתב:toja27 כתב:לפי דעתי אתם פשוט מגזימים עם התגובה שלכם. המרמור שלכם על הבעלים עבר את גבול הטעם הטוב ממזמן. יש הרגשה כאן בפורום שפדרמן הוא שם נרדף לשטן שרק רוצה להרוס את הקבוצה. ולפי דעתי אתם רחוקים מהאמת. סה"כ לכל חברי ההנהלה אכפת מאוד מהקבוצה, תאמינו או לא אכפת להם יותר ממכם וממני, הלב שלהם נמצא במקום הנכון וגם הראש נמצא בד"כ במקום הנכון. כן הם עשו טעיות והמאמן עשה טעיות והייתה עונה קשה אבל מכאן לומדים. הם ילמדו מהטעיות כי יש להם רצון שהקבוצה תצליח לשם שביעות רצונם ולשם שביעות רצון הקהל. כשהקהל שמח זה עושה להם טוב על הלב.
אה כן, כי כל אלה פה שלא הולכים למשחקים הם הרבה פחות אוהדים מלמשל אוהד רולקסים, נכון? זה ברור שרולקסים מבינים יותר מאנשים פה בפורום רק כי הם יושבים על הפרקט
וכן, אני ממש היחידה שהתמרמרה
סליחה באמת שלא קפצתי משמחה אחרי שעלינו לטופ8 כי היה עדיין היה לי ברור שהקבוצה נראית חרא
אם אין לך משהו רלוונטי להגיד למה שכתבתי אל תתחיל לרדת לפסים אישיים, זה מסריח מייאוש
הם עשו וטעו,קורה. זאת השנה הכי גרועה של מכבי שאני זוכר. שנה הבאה בתקווה יהיה טוב יותר כי יהיו חכמים יותר. זה פשוט עד כדי כך. אפשר לבנות תיאוריות וסיפורים על "הפדרמנים" או שאפשר לקוות ששנה הבאה תהיה טובה יותר. הדבר הכי חשוב אם לאלה שעומדים בראש המערכת אכפת , ואכפת להם.
התגובה הלא מבריקה של אחד המשתמשים פה וההסכמה שלך איתו שמשלמים לי בשביל התגובות שלי, היא ירידה לפסים אישיים. מותר לי לא להסכים לדעתך ולדעת אחרים גם אם אתם רב בלי שינסו לגנות אותי.
toja27 כתב:לפי דעתי אתם פשוט מגזימים עם התגובה שלכם. המרמור שלכם על הבעלים עבר את גבול הטעם הטוב ממזמן. יש הרגשה כאן בפורום שפדרמן הוא שם נרדף לשטן שרק רוצה להרוס את הקבוצה. ולפי דעתי אתם רחוקים מהאמת. סה"כ לכל חברי ההנהלה אכפת מאוד מהקבוצה, תאמינו או לא אכפת להם יותר ממכם וממני, הלב שלהם נמצא במקום הנכון וגם הראש נמצא בד"כ במקום הנכון. כן הם עשו טעיות והמאמן עשה טעיות והייתה עונה קשה אבל מכאן לומדים. הם ילמדו מהטעיות כי יש להם רצון שהקבוצה תצליח לשם שביעות רצונם ולשם שביעות רצון הקהל. כשהקהל שמח זה עושה להם טוב על הלב.
toja27 כתב:הם עשו וטעו,קורה. זאת השנה הכי גרועה של מכבי שאני זוכר. שנה הבאה בתקווה יהיה טוב יותר כי יהיו חכמים יותר. זה פשוט עד כדי כך. אפשר לבנות תיאוריות וסיפורים על "הפדרמנים" או שאפשר לקוות ששנה הבאה תהיה טובה יותר. הדבר הכי חשוב אם לאלה שעומדים בראש המערכת אכפת , ואכפת להם.
MTA2311 כתב:כל אוהד של קבוצה אחרת שיקרא את הת'רד הזה, ואת הטענות ל"התלהמות חסרת רסן", פשוט לא יפסיק לצחוק שעה.
הבעיה התחילה הרבה לפני העונה הנוראית הזאת. מאז פירוק השושלת לא נבנתה פה אפילו קבוצה אחת שהיה אפשר להגיד עליה באוקטובר שהיא ראויה לפיינל פור. אז היו פה שני פוקסים( כן,פוקסים. רוצה להתחיל לדמיין מה היה קורה אם המסכן מהמכללות לא היה מקבל התקף לב באמצע אימון? או אם קטש היה נשאר בתפקיד עוד איזה חודש-חודשיים?)
אתה יכול להמשיך לדבר על תקווה ואמונה וניסים, ואנחנו נמשיך בהתלהמות חסרת רסן. רק נקווה שאין סוכנים של הק.ג.ב שמסתובבים בפורום.
אדגר פו כתב:ד"א, רציתי לכתוב משהוא חיובי על מישהוא בהנהלה - שמעון מזרחי.
זה פשוט מדהים איך אחרי כל כך הרבה שנים הוא עדיין מתרגש , לוקח ללב, לא מוכן לקבל הפסד אליפות, כואב את המצב כאילו רק התחיל את הקריירה אי שם באמצע שנות השבעים .
זה פשוט להישאר קצת ילד ולא לרצות להשתנות כשכולם מסביבך כבר הפכו להיות ציניים ומחושבים, הוא עדיין אותו אוהד - מנהל ותמיד ישאר כזה ולכן תמיד אוהדים יאהבו אותו ,למרות כל הטעויות ( נשאיר את עניין המכביזם הערטילאי בצד.)
אני ועוד כמה אוהדים וותיקים כבר פחות מתרגשים מאובדן אליפות, אני זוכר את עצמי בהפסד מול הגליל קורע חולצות בשיניים ודופק אגרופים בקיר,
לא נרדם בלילה ומריץ חשבות אין סופיות על מה שקרה ( בטח יש צעירים שעדיין מתנהגים כך ) היום אני בקושי לוקח את זה ללב, זה פשוט השנים שמעלים אצלנו קרום של עובש על הלב.
אצל מזרחי הזמן קופא מלכת ואתה יכול לראות את מכבי של פעם מופיעה כל פעם מחדש בדמיונך, אתה צופה בו וחוזר להיות הנער שהיית. רק על זה מגיעה לו תודה.
jol9 כתב:אדגר פו כתב:ד"א, רציתי לכתוב משהוא חיובי על מישהוא בהנהלה - שמעון מזרחי.
זה פשוט מדהים איך אחרי כל כך הרבה שנים הוא עדיין מתרגש , לוקח ללב, לא מוכן לקבל הפסד אליפות, כואב את המצב כאילו רק התחיל את הקריירה אי שם באמצע שנות השבעים .
זה פשוט להישאר קצת ילד ולא לרצות להשתנות כשכולם מסביבך כבר הפכו להיות ציניים ומחושבים, הוא עדיין אותו אוהד - מנהל ותמיד ישאר כזה ולכן תמיד אוהדים יאהבו אותו ,למרות כל הטעויות ( נשאיר את עניין המכביזם הערטילאי בצד.)
אני ועוד כמה אוהדים וותיקים כבר פחות מתרגשים מאובדן אליפות, אני זוכר את עצמי בהפסד מול הגליל קורע חולצות בשיניים ודופק אגרופים בקיר,
לא נרדם בלילה ומריץ חשבות אין סופיות על מה שקרה ( בטח יש צעירים שעדיין מתנהגים כך ) היום אני בקושי לוקח את זה ללב, זה פשוט השנים שמעלים אצלנו קרום של עובש על הלב.
אצל מזרחי הזמן קופא מלכת ואתה יכול לראות את מכבי של פעם מופיעה כל פעם מחדש בדמיונך, אתה צופה בו וחוזר להיות הנער שהיית. רק על זה מגיעה לו תודה.
לא רק, זה גם עניין של פרופורציה בחיים... ילדים, עבודה, משפחה וכו'... אתה יודע.
זה משנה לך לגמרי את התפיסות. למרות שכולנו כאן מעבירים מספר לא מבוטל של שעות שבועיות בהתכתבויות על מכבי, אז כנראה שזה עדיין חשוב לנו מאוד
yellowaura כתב:זה המקום ההולם לדעתי להעלות את מחאת הפייסבוק.
כל מי שכותב או מקבל תגובה מדני פדרמן מתבקש להעלות כאן את דבריו.
yzafrir כתב:jol9 כתב:אדגר פו כתב:ד"א, רציתי לכתוב משהוא חיובי על מישהוא בהנהלה - שמעון מזרחי.
לא רק, זה גם עניין של פרופורציה בחיים... ילדים, עבודה, משפחה וכו'... אתה יודע.
זה משנה לך לגמרי את התפיסות. למרות שכולנו כאן מעבירים מספר לא מבוטל של שעות שבועיות בהתכתבויות על מכבי, אז כנראה שזה עדיין חשוב לנו מאוד
אתם שמים לב שאתם נתנים מילים טובות למזרחי שקשורות רק באישיות שלו , אבל כלכלית הוא חוליה חלשה לא פחות מפדרמן .
אולי כדאי שיחזור להיות מנהל שכיר ולא אחד מהבעלים ?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אדם ו־27 אורחים