MTA2311 כתב:מיואש? לא, אבל המצב לא נראה טוב כרגע.
מעצבן אותי כמה שגארסיה שחקן מתסכל
בקלות יכוללהיות השחקן הכי טוב בארץ אבל גם אין לו סיומת וגם הוא דפוק בראש
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:מיואש? לא, אבל המצב לא נראה טוב כרגע.
MTA2311 כתב:ללא ספק אחד הכישרוניים שהגיעו לכאן, ובגלל זה אני גם יכול להבין למה סוז(ס?)ה רוצה להשאיר אותו, אבל אחרי שראינו אותו פה עונה שלמה, אני חושב שכולם פה יסכימו שהוא לא צריך להישאר .
MTA2311 כתב:http://www.one.co.il/Article/218635.html
אני כבר די קרוב לייאוש.
MTA2311 כתב:נראה לי שהגיע הזמן שגם מכבי תתחיל להחתים שחקנים, לא?
or163 כתב:MTA2311 כתב:נראה לי שהגיע הזמן שגם מכבי תתחיל להחתים שחקנים, לא?
ג'ורדי וסוסה אמורים לנחות היום בלילה או מחר בארץ לקראת פתיחת האימונים אז אני מאמין כשיגיעו לארץ הם יעלו הילוך עם הרכש ועוד השבוע נראה איזה שחקן שניים ישראלים ואולי איזה זר.
MTA2311 כתב:or163 כתב:MTA2311 כתב:נראה לי שהגיע הזמן שגם מכבי תתחיל להחתים שחקנים, לא?
ג'ורדי וסוסה אמורים לנחות היום בלילה או מחר בארץ לקראת פתיחת האימונים אז אני מאמין כשיגיעו לארץ הם יעלו הילוך עם הרכש ועוד השבוע נראה איזה שחקן שניים ישראלים ואולי איזה זר.
בדרך כלל מחתימים שחקנים לפני תחילת האימונים. בדיוק בשביל הקטעים האלה קיים מנג'ר, שיכול להחתים פה שחקנים גם לפני שיש מאמן. בינתיים עטר עוזב, והישראלי היחיד שהיה יכול להחליף אותו כבר בהפועל.
אתה חייב להסכים אתי שההתנהלות של מכבי בפגרה הייתה רעה מאוד.
or163 כתב:MTA2311 כתב:or163 כתב:MTA2311 כתב:נראה לי שהגיע הזמן שגם מכבי תתחיל להחתים שחקנים, לא?
בדרך כלל מחתימים שחקנים לפני תחילת האימונים. בדיוק בשביל הקטעים האלה קיים מנג'ר, שיכול להחתים פה שחקנים גם לפני שיש מאמן. בינתיים עטר עוזב, והישראלי היחיד שהיה יכול להחליף אותו כבר בהפועל.
אני גם לא מרוצה מהמצב
אבל אני מנסה לעודד את עצמי בטענה שג'ורדי יבוא לארץ הוא יעלה הילוך בנוגע לרכש, אם עד תחילת שבוע הבא אני לא אראה עוד כמה שחקנים אני אהיה באמת מודאג.
וגם אני מאוכזב מאוד מהקטע עם שכטר אבל אם יביאו את תמוז אני חושב שזה לא פחות טוב ואולי עדיף למכבי שלא תצטרך לשלם על הכרטיס שחקן, טוטו תמוז הוא השחקן החופשי הישראלי הכי טוב בשוק.
Holiday_Armadillo כתב:or163 כתב:MTA2311 כתב:or163 כתב:MTA2311 כתב:נראה לי שהגיע הזמן שגם מכבי תתחיל להחתים שחקנים, לא?
אני גם לא מרוצה מהמצב
אבל אני מנסה לעודד את עצמי בטענה שג'ורדי יבוא לארץ הוא יעלה הילוך בנוגע לרכש, אם עד תחילת שבוע הבא אני לא אראה עוד כמה שחקנים אני אהיה באמת מודאג.
וגם אני מאוכזב מאוד מהקטע עם שכטר אבל אם יביאו את תמוז אני חושב שזה לא פחות טוב ואולי עדיף למכבי שלא תצטרך לשלם על הכרטיס שחקן, טוטו תמוז הוא השחקן החופשי הישראלי הכי טוב בשוק.
תמוז? אין לי שום רצון להתמודד עם האופי שלו
אפילו עטר לא היה כזה בעייתי
MTA2311 כתב:ברמת העיקרון גם אני הייתי רוצה את טוטו( מעניין אם הוא מסתדר עם יצחקי), אבל שמעתי מאוהדי הפועל שהוא ממש השמין לאחרונה.
מבחינת בעיות משמעת אני לא חושב שיהיו בעיות. טוטו הוא ילדה קטנה לעומת עטר.
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:ברמת העיקרון גם אני הייתי רוצה את טוטו( מעניין אם הוא מסתדר עם יצחקי), אבל שמעתי מאוהדי הפועל שהוא ממש השמין לאחרונה.
מבחינת בעיות משמעת אני לא חושב שיהיו בעיות. טוטו הוא ילדה קטנה לעומת עטר.
הוא תמיד היה ''עגלגל'' אז אני לא יודעת מה זה השמין בשבילם
זאת הבעיה אבל, שהוא ילדה קטנה
יש לו התפרצויות זעם והתנהגות מאוד ילדותית
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד