פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: אשכול המלפפונים המדכא

21 יוני 2013, 14:33

חנו'ש כתב:הייתם לוקחים קו אחורי של שאראס, אוחיון, לאנגפורד והיקמן??
כי אני לא בהכרח הייתי מתנגדת ( ועכשיו לחזור למציאות בה היקמן הוא גארד הבכיר...)

אני לא רואה את זה מסתדר עם הדברים של רקאנטי על - 5 זרים (לדעתי צריך לשים קצוץ על הליגה ולשחק עם 7 זרים. לא אוהב את הרעיון אבל אין הרבה ברירות)
תוסיפי ג'יימס+ סמית' (או SF זר אחר) זה כבר 6 זרים וזה עוד בהנחה שלא יגיע PF זר (טעות לדעתי)

אני הייתי שמח לקו אחורי שציינת (למרות שהייתי הרבה יותר שמח לקו כזה לפני 3 שנים). שאראס יכול לאזן מצויין את לאנג+ היקמן עם יכולת המסירה שלו והשלשות.

אני הייתי הולך על קו אחורי כזה ומוסיף עוד 3 זרים. אין שחקן אחד שמכבי יכולה להרשות לעצמה להוסיף שיספיק לקו אחורי טוב.
שילוב של שאראס + לאנ הוא יחסית לא כזה יקר ולדעתי מתאים.

C- ג'יימס, היינץ
PF- קלאתיס, אליהו
SF- סמית', לאנדסברג
SG- לאנגפורד, היקמן
PG- שאראס, אוחיון

בליגה הישראלית אפשר לתת לשאראס לנוח ולא לרשום אותו+ לא לרשום אחד הזרים הנוספים לליגה.

בכל מקרה אני בעד לבחור מבין כל האופציות ולא להגביל את עצמנו לישראלים שלאו דווקא מתאימים.

21 יוני 2013, 14:35

LIAV10 כתב:גם סופו פעמיים אגב.

ראית את הגודל שלו?
מתקבל.
יא משתפך.

21 יוני 2013, 14:40

jol9 כתב:
MTA2311 כתב:
יוסי22 כתב:
rc4991 כתב:
חנו'ש כתב:הייתם לוקחים קו אחורי של שאראס, אוחיון, לאנגפורד והיקמן??
כי אני לא בהכרח הייתי מתנגדת ( ועכשיו לחזור למציאות בה היקמן הוא גארד הבכיר...)

ברור,אבל זה גם ברור שזה לא יקרה

אני מאמין שנראה משהו דומה.

היום כבר ברור שההתעקשות של בלאט לא להחזיר את שארס היתה עוד טעות בשרשרת הטעויות שהוא עשה בקיץ החולף ככה שלא כל כך ברור לי מה הבהלה פתאום מחזרה של שארס .

אם זה יבוא במקום גארד בכיר אז הבעיה היא בכסף שמוזרם לבניית הסגל וזה כבר בעיה של ההנהלה .

מה שכן כל ההשתפכויות על אלו שהתכיינו על סגל עם לאנגפורד , סופו , אליהו ,סמית ופארמר או פארגו , אידסון , פרקינס ,אליהו וסופו קצת מוזרות לי .

רק לך זה ברור. לשאראס אין מקום בקבוצה כמו מכבי, ובטח לא כשזה רק עם אוחיון.

המשפט האחרון שלך הוא אחד המשפטים הכי לא ברורים שקראתי בפורום הזה. פעמיים אליהו בקבוצה אחת? "השתפכויות על אלה שהתכיינו"?

אני מודה שאני התכיינתי לא מעט... אבל להשתפך? זה לא זכור לי. חוץ מזה מה לא הגיוני בלשים את אליהו פעמיים באותה הקבוצה?

אם הבנתי נכון הוא התכוון לשני קבוצות שונות ששיחקו פה. ולכן הכפילות עם אליהו וסופו.

21 יוני 2013, 14:45

לא ברור לי הסיפור. הרי אם אליהו עוזב (וכרגע נראה שהוא עוזב), אז ברור שחייב לבוא זר בעמדה 4 להחליף אותו. זה אומר היקמן + ג'יימס + סמית' (או סמול אחר) + שאראס + זר בעמדה 4 וזה סוגר את הסיפור.

איזה סגל ישראלי מתכנן דני שובבני? אוחיון, לנדסברג, פניני, ומי השניים האחרים?

21 יוני 2013, 14:46

מקובי כתב:
אם הבנתי נכון הוא התכוון לשני קבוצות שונות ששיחקו פה. ולכן הכפילות עם אליהו וסופו.

הרבה יותר נחמד שיהיו שני אליהו וסופו באותה הקבוצה. זה גם חשיבה מחוץ לקופסא, וגם גימיק שיווקי כמו שפדרמן אוהב.

21 יוני 2013, 14:51

אחרי שניקולה חוזר כמאמן גבוהים, שאראס כמאמן רכזים, השמועה האחרונה אומרת שפארקר חוזר כמאמן סוינגמנים ופיני כמאמן מאמנים , לגבי מאמן מנהלים יש עדיין וויכוח אחרי שבנו של רענן כץ מסרב לעזוב את מיאמי בינתיים.

21 יוני 2013, 14:56

אדגר פו כתב:אחרי שניקולה חוזר כמאמן גבוהים, שאראס כמאמן רכזים, השמועה האחרונה אומרת שפארקר חוזר כמאמן סוינגמנים ופיני כמאמן מאמנים , לגבי מאמן מנהלים יש עדיין וויכוח אחרי שבנו של רענן כץ מסרב לעזוב את מיאמי בינתיים.

:laugh1

21 יוני 2013, 15:38

אדגר פו כתב:אחרי שניקולה חוזר כמאמן גבוהים, שאראס כמאמן רכזים, השמועה האחרונה אומרת שפארקר חוזר כמאמן סוינגמנים ופיני כמאמן מאמנים , לגבי מאמן מנהלים יש עדיין וויכוח אחרי שבנו של רענן כץ מסרב לעזוב את מיאמי בינתיים.

:thumbup

21 יוני 2013, 17:36

http://www.one.co.il/Article/218893.html

גם זאת הצעה מכובדת מאוד. לא רוצה? הוא מוזמן ללכת לקובאן\קאזאן שיציעו לו יותר.

21 יוני 2013, 17:39

זה גם יותר מידי יחסית ליכולת שלו

21 יוני 2013, 17:50

גם את זה לא הייתי נותן לו. אם כבר המועדון נכנס לתקופת צנע, הייתי נותן לקלאתיס 300-400 וחוסך את הכסף שהייתי מוציא על אליהו.

21 יוני 2013, 19:18

אולי דריו שאריץ' יחליף את ליאור במכבי, מספרים שניקולה מאוד קרוב אליו

21 יוני 2013, 19:51

er79 כתב:גם את זה לא הייתי נותן לו. אם כבר המועדון נכנס לתקופת צנע, הייתי נותן לקלאתיס 300-400 וחוסך את הכסף שהייתי מוציא על אליהו.

כרגע נתנו לג'יימס 600 אלף עם מיסוי של ישראלי. למה ליאור שווה פחות? אני חושב שמכבי צריכים להשאיר את אליהו, ולו מהסיבה הפשוטה שהוא הישראלי היחיד ששייך לרמות של היורוליג.

21 יוני 2013, 19:58

1.כי ג'יימס נתן עונה טובה, וליאור לא.
2. בלי ג'יימס היינו עפים בשלב הראשון, ובלי ליאור הייתה התקופה הכי טובה שלנו העונה.
3. בלאט לא רוצה את ליאור.

21 יוני 2013, 20:19

shayta כתב:אולי דריו שאריץ' יחליף את ליאור במכבי, מספרים שניקולה מאוד קרוב אליו

שאריץ' שחקן שאני מאוד אוהבת אבל להביא אותו רק בשביל שיילך אוטוטו ל-NBA? הרי הוא לא יגיע לכאן כשחקן בשל
בעצם אנחנו גם נסבול משחקן לא מוכן וגם משחקן שלא יישאר פה יותר מדי ולא נהנה ממלוא הפוטנציאל שלו

21 יוני 2013, 20:47

מהסרטונים שראיתי הוא נראה די שחיפון כרגע, ובלאט גם ככה לא מצטיין בעבודה עם שחקנים אירופאים.

21 יוני 2013, 20:51

ג'נינקס, רוביו, פאו גאסול ורבים אחרים לא היו טובים לפני המעבר לאן בי איי, אז למה שהוא כן ועוד במכבי תחת בלאט וליד פניני והיקמן?

21 יוני 2013, 21:15

MTA2311 כתב:1.כי ג'יימס נתן עונה טובה, וליאור לא.
2. בלי ג'יימס היינו עפים בשלב הראשון, ובלי ליאור הייתה התקופה הכי טובה שלנו העונה.

חוץ מהסעיף השלישי שום דבר לא נכון

21 יוני 2013, 21:16

roy1000 כתב:
er79 כתב:גם את זה לא הייתי נותן לו. אם כבר המועדון נכנס לתקופת צנע, הייתי נותן לקלאתיס 300-400 וחוסך את הכסף שהייתי מוציא על אליהו.

כרגע נתנו לג'יימס 600 אלף עם מיסוי של ישראלי. למה ליאור שווה פחות? אני חושב שמכבי צריכים להשאיר את אליהו, ולו מהסיבה הפשוטה שהוא הישראלי היחיד ששייך לרמות של היורוליג.

מסכים איתך לגמרי.

לדעתי, הזלזול באליהו הוא פשוט טיפשי

21 יוני 2013, 21:18

felix_r כתב:
MTA2311 כתב:1.כי ג'יימס נתן עונה טובה, וליאור לא.

חוץ מהסעיף השלישי שום דבר לא נכון

ליאור נתן עונה טובה מג'יימס?
בלי ליאור לא הייתה התקופה הכי טובה שלנו?
נושא נעול