er79 כתב:יש בסופו הרבה דברים שמרתיעים אותי: השנה הראשונה שלו במכבי הייתה חריגה בפן החיובי לאורך כל הקריירה הדי מפוספסת שלו. תוסיף את זה שיש לו אויר ל-15 דקות משחק לכל היותר, הוא מועד לפציעות ועושה הרבה עבירות, ואני כבר לא יודע אם מדובר ברכש חכם. אפילו גיסט ולאזמה הועדפו על פניו בפאו השנה. מצד שני, הוא טוב לפדרמנים ולמינויים מבחינת מחיר ומבחינת אהבת הקהל. זה סוג של תוכנית שכנראה רוקמים בהנהלה שחושבת שאנחנו מטומטמים: להחזיר סמלים (שאראס, ניקולה) ושחקנים שהקהל התחבר אליו (סופו) ולקוות שהקהל מספיק מטומטם. אין לי בעיה עם סופו, אני רק מקווה שחושבים בהנהלה גם על שחקנים איכותיים, כי גימיקים כבר ראינו מספיק, אנחנו צריכים ווינרים בקבוצה, לא גימיקים.
אני לא חושב שסופו הוא גימיק.
הוא משלים מצוין את ג'יימס הן מבחינת דקות המשחק (שניהם משחקים בערך 20 דקות) הן מבחינת תכונות המשחק (ג'יימס יותר קפיצי ואתלט, סופו יותר מאסיבי)
אם אני הייתי בונה קבוצה הייתי מנסה לחפש שחקנים שישלימו אחד את השני (עדיפות ראשונית כמובן היא שהם ישחקו ביחד, אבל גם אם הם מחליפים אחד את השני זה בסדר גמור)