23 יוני 2013, 23:15
חנו'ש כתב:חביב אורנג'ד כתב:850 אלף דולר נטו זה בהחלט סכום גבוה לשחקן במכבי (ישראלי או זר) - גם בעבר וגם בהווה. עבור שחקן ישראלי, מדובר עובדתית בסכום תקדימי. מבחנית שכר ברוטו - מדובר כנראה במשכורת הגבוה ביותר שהיתה כאן אין פעם, פרט לארויו.
אני חושבת שניקולה יוכל להתווכח איתך לגבי העניין הזה.
בעונתו האחרונה כאן הוא הרוויח במינימום 1.5 מיליון נטו אם לא יותר.
אומנם אליהו הוא לא ניקולה של אז, אבל סכומים של איזור המיליון ואף למעלה מכך לא היו בעבר כאלה סכומים מופרכים עבור מכבי (ראבאק, אפילו רודני וויט - הסטלן המהולל, חתם על חוזה באיזור המיליון....).
מיליון דולר הפך להיות סכום מופרך רק מאז העונה האחרונה של פיני והלאה.
23 יוני 2013, 23:19
yellowaura כתב:פדרמן מטפטף את המסר לאט ובזהירות לאוהדים דרך התקשורת...לא יקרה מצב ששחקן ירוויח כמו שאליהו היה אמור שנה הבאה.
לדעתי אין ספק שיש החרפה. אני לא חושב שלהרבה אנשים באמת איכפת מאליהו. איכפת לאנשים דווקא שהמסר לא קשור לאליהו.
אם התקציב של השנה יקוצץ כמה כבר הוא יהיה ? השנה רקאנטי עצמו אמר שהתקציב לרכש שחקנים היה כ- 8 מיליון דולר. שזה גם ככה נמוך. כמה הוא כבר יהיה שנה הבאה ??
פדרמן לא מדבר בכלל על היורוליג, מתייחס לאליפות של מכבי חיפה כאליפות של שיטה לא הוגנת (יש צדק מסוים בדברו אבל זה לא רק השיטה) ומדבר על בניית קבוצה שתיהיה כיפית לצפייה שזה לטעמי כאילו אמר אנחנו זונחים את המטרות ומבקשים רק ליצור קבוצה כיפית (וחלק מהכיף מבחינתו זה להוציא מינימום כספים).
23 יוני 2013, 23:20
חנו'ש כתב:חביב אורנג'ד כתב:850 אלף דולר נטו זה בהחלט סכום גבוה לשחקן במכבי (ישראלי או זר) - גם בעבר וגם בהווה. עבור שחקן ישראלי, מדובר עובדתית בסכום תקדימי. מבחנית שכר ברוטו - מדובר כנראה במשכורת הגבוהה ביותר שהיתה כאן אין פעם, פרט לארויו.
אומנם אליהו הוא לא ניקולה של אז, אבל סכומים של איזור המיליון ואף למעלה מכך לא היו בעבר כאלה סכומים מופרכים עבור מכבי (ראבאק, אפילו רודני וויט - הסטלן המהולל, חתם על חוזה באיזור המיליון....).
23 יוני 2013, 23:25
23 יוני 2013, 23:36
23 יוני 2013, 23:39
23 יוני 2013, 23:43
toja27 כתב:לכל אלו שטוענים שאליהו לא אמור לקבל 850k, יכול להיות שאתם צודקים, אבל אתם מתעלמים מהעניין שהצעיו לו הצעה נמוכה בהרבה. 650k, זו הצעה הגיונית מאוד לדעתי.אליהו שווה יותר מ500k. אם להסתכל על מה שהולך באירופה, איפה תמצא 4 כמו אליהו עם אותם יכולות בסכום של 500k? בהצעה הזו הם הראו לו בעצם את הדרך החוצה ושלא יספרו אחרת.
23 יוני 2013, 23:48
23 יוני 2013, 23:51
Holiday_Armadillo כתב:toja27 כתב:לכל אלו שטוענים שאליהו לא אמור לקבל 850k, יכול להיות שאתם צודקים, אבל אתם מתעלמים מהעניין שהצעיו לו הצעה נמוכה בהרבה. 650k, זו הצעה הגיונית מאוד לדעתי.אליהו שווה יותר מ500k. אם להסתכל על מה שהולך באירופה, איפה תמצא 4 כמו אליהו עם אותם יכולות בסכום של 500k? בהצעה הזו הם הראו לו בעצם את הדרך החוצה ושלא יספרו אחרת.
על ה''יכולת'' הזאת אפשר להתווכח אבל נראה לי שהפכנו את החביתה הזאת כל כך הרבה פעמים שהיא כבר יבשה כמו הנגב
23 יוני 2013, 23:53
toja27 כתב:Holiday_Armadillo כתב:toja27 כתב:לכל אלו שטוענים שאליהו לא אמור לקבל 850k, יכול להיות שאתם צודקים, אבל אתם מתעלמים מהעניין שהצעיו לו הצעה נמוכה בהרבה. 650k, זו הצעה הגיונית מאוד לדעתי.אליהו שווה יותר מ500k. אם להסתכל על מה שהולך באירופה, איפה תמצא 4 כמו אליהו עם אותם יכולות בסכום של 500k? בהצעה הזו הם הראו לו בעצם את הדרך החוצה ושלא יספרו אחרת.
על ה''יכולת'' הזאת אפשר להתווכח אבל נראה לי שהפכנו את החביתה הזאת כל כך הרבה פעמים שהיא כבר יבשה כמו הנגב
אפשר להתווכח על כל דבר. ובכל זאת, לאחר כל הויכוחים, תנסי למצוא 4 איכותי בסכום של 650k נניח(הצעה שאני חושב שהיו צריכים להציע לו), משימה לא קלה. ולאליהו יש כישרון (וכן גם חסרונות), שאין להרבה פוורדים באירופה.
24 יוני 2013, 00:03
Holiday_Armadillo כתב:toja27 כתב:Holiday_Armadillo כתב:toja27 כתב:לכל אלו שטוענים שאליהו לא אמור לקבל 850k, יכול להיות שאתם צודקים, אבל אתם מתעלמים מהעניין שהצעיו לו הצעה נמוכה בהרבה. 650k, זו הצעה הגיונית מאוד לדעתי.אליהו שווה יותר מ500k. אם להסתכל על מה שהולך באירופה, איפה תמצא 4 כמו אליהו עם אותם יכולות בסכום של 500k? בהצעה הזו הם הראו לו בעצם את הדרך החוצה ושלא יספרו אחרת.
אפשר להתווכח על כל דבר. ובכל זאת, לאחר כל הויכוחים, תנסי למצוא 4 איכותי בסכום של 650k נניח(הצעה שאני חושב שהיו צריכים להציע לו), משימה לא קלה. ולאליהו יש כישרון (וכן גם חסרונות), שאין להרבה פוורדים באירופה.
אני דווקא חושבת שעמדה 4 זאת העמדה הכי פשוטה למצוא בה שחקנים שיתנו תפוקה ממוצעת ומעלה
רכז, סמול וסנטר הרבה יותר קשה למצוא
24 יוני 2013, 00:06
toja27 כתב:Holiday_Armadillo כתב:toja27 כתב:Holiday_Armadillo כתב:toja27 כתב:לכל אלו שטוענים שאליהו לא אמור לקבל 850k, יכול להיות שאתם צודקים, אבל אתם מתעלמים מהעניין שהצעיו לו הצעה נמוכה בהרבה. 650k, זו הצעה הגיונית מאוד לדעתי.אליהו שווה יותר מ500k. אם להסתכל על מה שהולך באירופה, איפה תמצא 4 כמו אליהו עם אותם יכולות בסכום של 500k? בהצעה הזו הם הראו לו בעצם את הדרך החוצה ושלא יספרו אחרת.
אני דווקא חושבת שעמדה 4 זאת העמדה הכי פשוטה למצוא בה שחקנים שיתנו תפוקה ממוצעת ומעלה
רכז, סמול וסנטר הרבה יותר קשה למצוא
אני יודע שאין לך את האמצעים שיש למכבי בכל הקשור לאיתור שחקנים אבל בכל זאת, תני לי שחקן בעמדה 4 בסכום שנקבתי(או משהו בסביבה), שהיית רוצה לראות אותו במכבי.
24 יוני 2013, 00:09
24 יוני 2013, 00:54
24 יוני 2013, 05:38
24 יוני 2013, 07:12
חנו'ש כתב:חביב אורנג'ד כתב:850 אלף דולר נטו זה בהחלט סכום גבוה לשחקן במכבי (ישראלי או זר) - גם בעבר וגם בהווה. עבור שחקן ישראלי, מדובר עובדתית בסכום תקדימי. מבחנית שכר ברוטו - מדובר כנראה במשכורת הגבוה ביותר שהיתה כאן אין פעם, פרט לארויו.
24 יוני 2013, 07:45
24 יוני 2013, 08:44
אדגר פו כתב:מכבי מוצאת עצמה פתאום בשטח לא מוכר - עוד מעט לא יהיה לה שחקן ישראלי אחד לרפואה, כולל מתאזרח, שיכול להיות שחקן משמעותי ביורוליג או להיות יתרון גדול בליגה .
זה בוודאי יתעצם אם אוחיון לא ישאר ויחוייב לחזור לרוסיה, כאשר פניני הוא שחקן שחי על האדים של החוזה הישן שלו והוא מזמן כבר לא שחקן ברמה
גבוהה כמו שהיה בתקופת פיני נניח.
אני לא מאמין שתיוס הוא חומר גדול למכבי, לא יודע באיזו עמדה הוא יכול לתרום משהוא משמעותי למעט קצת נקודות זבל מריבאונד או קרש סל מרכז שימצא אותו חופשי ( לא יודע אם יהיה אפילו רכז כזה במכבי ).
אני רק מזכיר שאפילו בתקופת השושלת הגדולה עם הזרים הגדולים היו לנו 3 ישראלים מעולים - שארפ, בורשטיין ודיון תומאס . ( ואיפה היינו בלעדי השלשה של שארפ ? ).
24 יוני 2013, 08:48
24 יוני 2013, 08:51
toja27 כתב:Holiday_Armadillo כתב:toja27 כתב:לכל אלו שטוענים שאליהו לא אמור לקבל 850k, יכול להיות שאתם צודקים, אבל אתם מתעלמים מהעניין שהצעיו לו הצעה נמוכה בהרבה. 650k, זו הצעה הגיונית מאוד לדעתי.אליהו שווה יותר מ500k. אם להסתכל על מה שהולך באירופה, איפה תמצא 4 כמו אליהו עם אותם יכולות בסכום של 500k? בהצעה הזו הם הראו לו בעצם את הדרך החוצה ושלא יספרו אחרת.