המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
LIAV10 כתב:ברצלונה נותנים לפדרמן פייט והציעו לספאנוליס 4 מיליון יורו.
התנין כתב:אם באמת יתנו את הכרטיס האבוד של רומא לסגנית הצרפתית זה בזיון שאין כדוגמתו. פשוט ארגון כושל.
felix_r כתב:התנין כתב:אם באמת יתנו את הכרטיס האבוד של רומא לסגנית הצרפתית זה בזיון שאין כדוגמתו. פשוט ארגון כושל.
למה? למי היית נותן?
היורוליג הציע לקאנטו ולעוד קבוצה (כבר לא זוכר מי), אבל הם לא רצו
LIAV10 כתב:כבר שנים נראה שאין לו חשק בכלל לכדורסל.
אם אני לא טועה ראיתי לא מזמן שמצבה הבריאותי של אמא שלו לא משהו וזאת הסיבה כנראה שהוא רוצה לחזור הביתה, לא יודע מה עכשיו.
rc4991 כתב:http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.405.144965.html
וואו,הוא חייב לקפוץ על ההזדמנות
rc4991 כתב:http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.405.144965.html
dod כתב:rc4991 כתב:http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.405.144965.html
דבר ראשון בדקתי שהיום לא 1 באפריל
נשמע מופרך אבל זה כנראה אמיתי
felix_r כתב:התנין כתב:אם באמת יתנו את הכרטיס האבוד של רומא לסגנית הצרפתית זה בזיון שאין כדוגמתו. פשוט ארגון כושל.
למה? למי היית נותן?
התנין כתב:felix_r כתב:התנין כתב:אם באמת יתנו את הכרטיס האבוד של רומא לסגנית הצרפתית זה בזיון שאין כדוגמתו. פשוט ארגון כושל.
למה? למי היית נותן?
לוארזה, לריטאס, צדביטה זאגרב או אפילו לאלבה ברלין או קבוצה ספרדית נוספת(ולנסיה או בילבאו). רק לא לצרפתים העלובים האלה, עם תקציבי הבמבה שלהם, שמבזים את המפעל כבר שנים.
rc4991 כתב:אפשר להביא לסנט פטסבורג,קאזאן,ולנסיה,בילבאו...
קאזאן וולנסיה האופציות המועדפות עלי
rc4991 כתב:-פאו משאירה אצלה את גיסט לשנתיים נוספות(באסה,ממש רציתי אותו במכבי)
-לאסמה עומד לחתום בצסק"א אחרי שדחה הצעה מפאו לשנתיים על סך 1.2 מיליון דולר לעונה(עאלק אין להם תקציב)
לאסמה צפוי להרוויח בצסק"א 1.250 מיליון יורו,אירופה משתגעת לגמרי אם שחקנים מוגבלים כאלה מקבלים חוזים גבוהים
-פאו רוצה את גאני לוואל מרומא וכבר שלחה לו הצעה,גם מכבי,אולימפיאקוס וקבוצות טורקיות מעוניינות בו
-פאו רוצה גם את טיוס אבל מעדיפה את לוואל
felix_r כתב:rc4991 כתב:אפשר להביא לסנט פטסבורג,קאזאן,ולנסיה,בילבאו...
קאזאן וולנסיה האופציות המועדפות עלי
יש כבר 4 ספרדיות. אם זכרוני אינו מטעה אותי, יש איזו שהיא הגבלה על כמות הספרדיות במפעל. רק אם ספרדיה תזכה ביורוקאפ, אז יהיו 5.
קאזאן די ירדה מנכסיה, לפטרסבורג יש קבוצה חלשה (גם להם אין כסף). חוץ מזה יש כבר לרוסיה את צסקא ולוקו בשלב הבתים וחימקי במוקדמות.
זה לא שאני כל כך בעד שטרסבורג. ממש לא. פשוט אני לא חושב שהמועמדות האחרות טובות בהרבה.
צריך גם לזכור שהעונה הקבוצות שלא מעפילות לטופ-16 , ממשיכות ביורוקאפ ,כמו בכדורגל . ככה שכל הקבוצות החלשות האלה מועמדות להמשיך שם.
felix_r כתב:rc4991 כתב:-פאו משאירה אצלה את גיסט לשנתיים נוספות(באסה,ממש רציתי אותו במכבי)
-לאסמה עומד לחתום בצסק"א אחרי שדחה הצעה מפאו לשנתיים על סך 1.2 מיליון דולר לעונה(עאלק אין להם תקציב)
לאסמה צפוי להרוויח בצסק"א 1.250 מיליון יורו,אירופה משתגעת לגמרי אם שחקנים מוגבלים כאלה מקבלים חוזים גבוהים
-פאו רוצה את גאני לוואל מרומא וכבר שלחה לו הצעה,גם מכבי,אולימפיאקוס וקבוצות טורקיות מעוניינות בו
-פאו רוצה גם את טיוס אבל מעדיפה את לוואל
אבל אמרו שצסקא לוקחת את קייל היינס
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־20 אורחים