המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
or163 כתב:עמוס לוזון התראיין עכשיו ברדיו ואמר ש70-80% שטב"ח לא יהיה בהפועל ושיש דיבורים עם מכבי, קופמן אמר שיש לו ידיעה שזה סגור עם מכבי ואמרו גם שביום רביעי תהיה מסיבת עיתונאים של מכבי שיציגו את טב"ח
תחושה שלי - טב"ח סגור במכבי.
Holiday_Armadillo כתב:or163 כתב:עמוס לוזון התראיין עכשיו ברדיו ואמר ש70-80% שטב"ח לא יהיה בהפועל ושיש דיבורים עם מכבי, קופמן אמר שיש לו ידיעה שזה סגור עם מכבי ואמרו גם שביום רביעי תהיה מסיבת עיתונאים של מכבי שיציגו את טב"ח
לא רע, לא רע בכלל(אם נכון)
or163 כתב:Holiday_Armadillo כתב:or163 כתב:עמוס לוזון התראיין עכשיו ברדיו ואמר ש70-80% שטב"ח לא יהיה בהפועל ושיש דיבורים עם מכבי, קופמן אמר שיש לו ידיעה שזה סגור עם מכבי ואמרו גם שביום רביעי תהיה מסיבת עיתונאים של מכבי שיציגו את טב"ח
בהנחה שזה נכון אני די חצוי, מצד אחד יש לו מהירות מטורפת ומול קבוצות אירופיות חזקות אנחנו נצטרך מהירות כי נשחק הגנתי ועל התקפות מתפרצות ויש לנו קבוצה איטית בטירוף (חוץ מגאל).
מצד שני אני פשוט שונא אותו, זה השחקן הכי שנוא עליי בישראל, אני לא יכול לראות ולשמוע אותו והוא גם מחמיצן סדרתי,
גם זה כנראה סותם את הגולל על הגעה אפשרית של טוטו למכבי ואני מעדיף את טוטו בכל יום על פני טב"ח.
Holiday_Armadillo כתב:or163 כתב:Holiday_Armadillo כתב:or163 כתב:עמוס לוזון התראיין עכשיו ברדיו ואמר ש70-80% שטב"ח לא יהיה בהפועל ושיש דיבורים עם מכבי, קופמן אמר שיש לו ידיעה שזה סגור עם מכבי ואמרו גם שביום רביעי תהיה מסיבת עיתונאים של מכבי שיציגו את טב"ח
בהנחה שזה נכון אני די חצוי, מצד אחד יש לו מהירות מטורפת ומול קבוצות אירופיות חזקות אנחנו נצטרך מהירות כי נשחק הגנתי ועל התקפות מתפרצות ויש לנו קבוצה איטית בטירוף (חוץ מגאל).
מצד שני אני פשוט שונא אותו, זה השחקן הכי שנוא עליי בישראל, אני לא יכול לראות ולשמוע אותו והוא גם מחמיצן סדרתי,
גם זה כנראה סותם את הגולל על הגעה אפשרית של טוטו למכבי ואני מעדיף את טוטו בכל יום על פני טב"ח.
אני אישית מעדיפה את בן חיים על טוטו, לא סומכת על הראש של טוטו
אני גם שנאתי את זהבי ועטר לפני שהגיעו למכבי אז..אני לא דואגת
LIAV10 כתב:מה לעשות שהכדורגלן הישראלי הוא ערס מצוי?
תחייה עם זה
or163 כתב:Holiday_Armadillo כתב:or163 כתב:Holiday_Armadillo כתב:or163 כתב:עמוס לוזון התראיין עכשיו ברדיו ואמר ש70-80% שטב"ח לא יהיה בהפועל ושיש דיבורים עם מכבי, קופמן אמר שיש לו ידיעה שזה סגור עם מכבי ואמרו גם שביום רביעי תהיה מסיבת עיתונאים של מכבי שיציגו את טב"ח
אני אישית מעדיפה את בן חיים על טוטו, לא סומכת על הראש של טוטו
אני גם שנאתי את זהבי ועטר לפני שהגיעו למכבי אז..אני לא דואגת
גם לטל בן חיים יש אופי חרא.
or163 כתב:זה מה שגאידמק עשה בתקופתו בבית"ר שהביא לו 2 אליפויות, חיזק את הקבוצה תוך כדי החלשת היריבות לאליפות.
Holiday_Armadillo כתב:or163 כתב:זה מה שגאידמק עשה בתקופתו בבית"ר שהביא לו 2 אליפויות, חיזק את הקבוצה תוך כדי החלשת היריבות לאליפות.
אני לא חושבת שאפשר להגיד שזה מה שמכבי עושה
אולי בעקיפין היריבות נחלשות אבל זה לא שלוקחים שחקנים רק בשביל שלהן לא יהיה
בליגה שלנו אפשר רק 5 זרים וזה אומר שצריך את הישראלים הכי טובים שאפשר ואם בן חיים ריאלי אז לא יביאו רק כי יגידו שמחלישים?
יכול להיות שכל הסיפור הזה הוא בשביל לשים לחץ על הפועל אבל אני אישית מקווה שזה נכון
Holiday_Armadillo כתב:רק לי יש תחושה שכמו כל השחקנים האחרים שכמעט חתמו במכבי הקיץ גם זה לא יקרה ברגע האחרון?
קשה לי להאמין שמכבי ישלמו 1.5 מליון יורו על שחקן
נראה לי שיש פה משחקי סוכנים למרות שמכבי סירבו להגיב אז כנראה שיש בזה איזשהי אמת
or163 כתב:Holiday_Armadillo כתב:רק לי יש תחושה שכמו כל השחקנים האחרים שכמעט חתמו במכבי הקיץ גם זה לא יקרה ברגע האחרון?
קשה לי להאמין שמכבי ישלמו 1.5 מליון יורו על שחקן
נראה לי שיש פה משחקי סוכנים למרות שמכבי סירבו להגיב אז כנראה שיש בזה איזשהי אמת
לפי מה שקופמן אמר מכבי ישלמו ללוזון 850 אלף יורו על אחוזים מטב"ח,
גם לי נראה 1.5 מליון יורו לא הגיוני, בטח כשעטר נמכר בסכום נמוך יותר אבל משום מה יש לי תחושה חזקה שהעסקה תצא לפועל.
בכל מקרה אצל הפועל הוא כבר שרוף אני חושב עם כל מה שקרה היום.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־4 אורחים