or163 כתב:אור,
העניינים מתחילים להסתדר, מכבי מביאה כנראה את טב"ח ורפא מודח בווימבי בסיבוב הראשון
כן, נראה שהיה יום סבבה.
(כמובן שבסוף הוא לא יחתום, ופדרר יפסיד בסיבוב הבא)
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
or163 כתב:אור,
העניינים מתחילים להסתדר, מכבי מביאה כנראה את טב"ח ורפא מודח בווימבי בסיבוב הראשון
בינתיים, האוהדים האדומים, שהפנימו כי בן חיים צפוי לעבור ללבוש צהוב, הגיבו בזעם וטענו: "פנינו לראשי האולטראס של סטנדרד ליאז' שמיודדים איתנו מאוד וביקשנו מהם למרר לגיא לוזון את החיים בימים הקרובים. אם הלוזונים מתערבים בקבוצה שלנו, אז מי שיסבול זה יהיה האחיין שלהם". יש לציין כי בין אוהדי הפועל ת"א לאלה מליאז' יש ברית ארוכת ימים והם הבטיחו להם כי יקיימו את מבוקשם.
המתח בין הצדדים גלש גם לאימון. עוד לפני תחילתו היה עימות בין בן חיים למספר אוהדים אדומים. אותם אוהדים דרשו ממנו להצהיר כי יישאר במועדון, אולם החלוץ אמר להם: "אני מחויב רק בפני עמוס לוזון ולא יכול להגיד שאני נשאר.
מאוחר יותר פרצו האוהדים לאימון, קיללו את בן חיים ודרשו שיעזוב את כר הדשא. רק התערבות של המאמן רן בן שמעון והחלוץ איתי שכטר גרמה לקהל האדום לעזוב את המתחם.
מקובי כתב:רק אני מעדיף את דמארי עליו?
or163 כתב:מקובי כתב:רק אני מעדיף את דמארי עליו?
אם זה טב"ח או דמארי אז אני מעדיף את טב"ח, אבל חוץ מזה אני מעדיף את טוטו על שניהם.
or163 כתב:מקובי כתב:רק אני מעדיף את דמארי עליו?
אם זה טב"ח או דמארי אז אני מעדיף את טב"ח, אבל חוץ מזה אני מעדיף את טוטו על שניהם.
מה יהיה בדרבים בעונה הבאה?
"יטחנו את הפועל בכל דרבי, יהיה בסדר".
''מכבי אצלי בלב ובנשמה. אם אחזור לשחק בארץ, זה יהיה רק במכבי ת"א".
MTA2311 כתב:הקישור והחלק ההתקפי סגורים לדעתי. עכשיו צריך להביא שני מגנים, בלם ושוער.
LIAV10 כתב:MTA2311 כתב:הקישור והחלק ההתקפי סגורים לדעתי. עכשיו צריך להביא שני מגנים, בלם ושוער.
אתה רציני? מה עם גארסיה? אתה רוצה שישאר?
MTA2311 כתב:הקישור והחלק ההתקפי סגורים לדעתי. עכשיו צריך להביא שני מגנים, בלם ושוער.
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:הקישור והחלק ההתקפי סגורים לדעתי. עכשיו צריך להביא שני מגנים, בלם ושוער.
ובכל החיזוקים שאתה חושב שצריך לעשות(חוץ מהשוער), אתה תסתפק בשחקנים ישראלים?
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:הקישור והחלק ההתקפי סגורים לדעתי. עכשיו צריך להביא שני מגנים, בלם ושוער.
ובכל החיזוקים שאתה חושב שצריך לעשות(חוץ מהשוער), אתה תסתפק בשחקנים ישראלים?
אני לא חושב שיש מגן שמאלי ישראלי שאפשר להביא. עם שפונגין+ בלם ישראלי לספסל אני בהחלט יכול להשלים.
MTA2311 כתב:LIAV10 כתב:MTA2311 כתב:הקישור והחלק ההתקפי סגורים לדעתי. עכשיו צריך להביא שני מגנים, בלם ושוער.
אתה רציני? מה עם גארסיה? אתה רוצה שישאר?
סגורים= לא צריך להביא אף שחקן. גרסיה כמובן צריך לעוף.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־3 אורחים