המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שחף כתב:גורדון לפי יורוהופס בכלל מאריך חוזה בגאלטסריי יחד עם ארויו
פיק אוכל כל מה שמוכרים לו הסוכנים ובולע עד הסוף.
rc4991 כתב:שחף כתב:גורדון לפי יורוהופס בכלל מאריך חוזה בגאלטסריי יחד עם ארויו
איפה זה כתוב?אפשר לינק?
קובי כתב:rc4991 כתב:שחף כתב:גורדון לפי יורוהופס בכלל מאריך חוזה בגאלטסריי יחד עם ארויו
איפה זה כתוב?אפשר לינק?
http://www.one.co.il/Article/219100.html
er79 כתב:זה בטוויטר שלהם. לא מדובר על הארכת חוזה, פשוט מציינים שהוא עדיין תחת חוזה ללא אופציית יציאה. זה עדיין לא אומר שהם לא יכולים לזרוק אותו עם פיצוי. בין וכה הטמבלים מטורקיה שופכים כסף על ימין ועל שמאל וזורקים אותו לפח בסוף העונה
שחף כתב:er79 כתב:זה בטוויטר שלהם. לא מדובר על הארכת חוזה, פשוט מציינים שהוא עדיין תחת חוזה ללא אופציית יציאה. זה עדיין לא אומר שהם לא יכולים לזרוק אותו עם פיצוי. בין וכה הטמבלים מטורקיה שופכים כסף על ימין ועל שמאל וזורקים אותו לפח בסוף העונה
לא נראה לך מוזר שרק פיק שמע על ההצעה הזאת מגאלאטסריי וזה לא פורסם, נניח, בטורקיה?
הסוכן שם מאכיל אותו שטויות בכפית, לדעתי, וזאת לא תהיה פעם ראשונה אם זה המצב
כמו שהסוכן של סמית' השתמש בקובאן
שחף כתב:er79 כתב:זה בטוויטר שלהם. לא מדובר על הארכת חוזה, פשוט מציינים שהוא עדיין תחת חוזה ללא אופציית יציאה. זה עדיין לא אומר שהם לא יכולים לזרוק אותו עם פיצוי. בין וכה הטמבלים מטורקיה שופכים כסף על ימין ועל שמאל וזורקים אותו לפח בסוף העונה
לא נראה לך מוזר שרק פיק שמע על ההצעה הזאת מגאלאטסריי וזה לא פורסם, נניח, בטורקיה?
חנו'ש כתב:יש 2 גורדונים ואני תמיד מתבלבלת בינהם.
תזכירו לי מי מבין השניים הוא הרכז הנורמלי??
חנו'ש כתב:שחף כתב:er79 כתב:זה בטוויטר שלהם. לא מדובר על הארכת חוזה, פשוט מציינים שהוא עדיין תחת חוזה ללא אופציית יציאה. זה עדיין לא אומר שהם לא יכולים לזרוק אותו עם פיצוי. בין וכה הטמבלים מטורקיה שופכים כסף על ימין ועל שמאל וזורקים אותו לפח בסוף העונה
הנשיא של קובאן הודה בעצמו שהם התעניינו בסמית', כך שאני לא יודעת עד כמה זה היה משחקי סוכנים במקרה שלו.
אדגר פו כתב:נו, זה ברור.
אם יש שתי אחיות, אחת יפה והשנייה פחות יפה, האחות היפה תלך לבחור היותר עשיר ! זה א' ב' של החיים.
חנו'ש כתב:אדגר פו כתב:נו, זה ברור.
אם יש שתי אחיות, אחת יפה והשנייה פחות יפה, האחות היפה תלך לבחור היותר עשיר ! זה א' ב' של החיים.
זה מסביר את המועמדות שהיתה בזמנו של ג'וש דאנקן....![]()
אתם חושבים שאי שם מסתתר איזה מדלי אחד שהוא אשכרה שחקן כדורסל??
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־18 אורחים