המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:מה זה "לא נסכים"? אתה לא מסכים עם הרופאים והמדענים שהגיעו למסקנה הזאת? גם כשכואב לך הראש אתה הולך לרב?
עזבו אונס, ומה אם מגלים במהלך ההריון שהתינוק יהיה חולה במחלה נוראית שתגרום לו לסבול? מה אם המשך ההריון מסכן את החיים של האמא?
MTA2311 כתב:מה זה "לא נסכים"? אתה לא מסכים עם הרופאים והמדענים שהגיעו למסקנה הזאת? גם כשכואב לך הראש אתה הולך לרב?
עזבו אונס, ומה אם מגלים במהלך ההריון שהתינוק יהיה חולה במחלה נוראית שתגרום לו לסבול? מה אם המשך ההריון מסכן את החיים של האמא?
rc4991 כתב:MTA2311 כתב:מה זה "לא נסכים"? אתה לא מסכים עם הרופאים והמדענים שהגיעו למסקנה הזאת? גם כשכואב לך הראש אתה הולך לרב?
לא,אני חושב שהחיים נוצרים כבר כשהוא עובר ואין את הבולשיט הזה שהוא חי רק אחרי כמה חודשים,מה הוא במשך כל הזמן הזה?איך הוא אוכל?
לפי היהדות אגב,כבר הזרע הם חיים בפני עצמם ובגלל זה אסור לאונן(בכוונה לא כתבתי את זה עד עכשיו כי אני יודע שאתם לא "חובבי דת")
בנוגע למקרים שנתת...ברור שבמקים כאלה אסור להחליט להורים,אני לא מדבר על סיטואציות קשות וכמו שכבר אמרתי,גם אם אונס ההחלטה קשה
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:MTA2311 כתב:מה זה "לא נסכים"? אתה לא מסכים עם הרופאים והמדענים שהגיעו למסקנה הזאת? גם כשכואב לך הראש אתה הולך לרב?
לא,אני חושב שהחיים נוצרים כבר כשהוא עובר ואין את הבולשיט הזה שהוא חי רק אחרי כמה חודשים,מה הוא במשך כל הזמן הזה?איך הוא אוכל?
לפי היהדות אגב,כבר הזרע הם חיים בפני עצמם ובגלל זה אסור לאונן(בכוונה לא כתבתי את זה עד עכשיו כי אני יודע שאתם לא "חובבי דת")
בנוגע למקרים שנתת...ברור שבמקים כאלה אסור להחליט להורים,אני לא מדבר על סיטואציות קשות וכמו שכבר אמרתי,גם אם אונס ההחלטה קשה
''איך הוא אוכל?''? מזמין ארוחת קומבינה במקדונלדס
מה זה ''איך הוא אוכל?''?
בשבוע החמישי מתחיל להתפתח חבל הטבור שמחובר לשלייה והוא מעביר חומרים מהדם של האמא לגוף של התינוק
זה לא שהאמא אוכלת המבורגר וזה מגיע לילד שנותן ביס
הכל נעשה באופן אוטומטי ולא רצוני
אין לעובר שום מודעות בשלבים של לפני הלידה ולא סתם מותר הפלה עד שבוע מסויים
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:MTA2311 כתב:מה זה "לא נסכים"? אתה לא מסכים עם הרופאים והמדענים שהגיעו למסקנה הזאת? גם כשכואב לך הראש אתה הולך לרב?
''איך הוא אוכל?''? מזמין ארוחת קומבינה במקדונלדס
מה זה ''איך הוא אוכל?''?
בשבוע החמישי מתחיל להתפתח חבל הטבור שמחובר לשלייה והוא מעביר חומרים מהדם של האמא לגוף של התינוק
זה לא שהאמא אוכלת המבורגר וזה מגיע לילד שנותן ביס
הכל נעשה באופן אוטומטי ולא רצוני
אין לעובר שום מודעות בשלבים של לפני הלידה ולא סתם מותר הפלה עד שבוע מסויים
זה נקרא לאכול,הוא לא עושה את זה בעצמו אבל זה נעשה עבורו
עובר הוא יצור חי מהרגע שהוא נברא
rc4991 כתב:אז אני לא מסכים עם הרופאים
יש גם הרבה מסקנות שרופאים ומדענים מסיקים ובסוף מתברר שהם טעו
LIAV10 כתב:מה זה משנה אם חי או לא, צריך לדפוק את החיים של האמא בשביל דבר כ״כ ראשוני?
LIAV10 כתב:מה זה משנה אם חי או לא, צריך לדפוק את החיים של האמא בשביל דבר כ״כ ראשוני?
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:אז אני לא מסכים עם הרופאים
נפלא
rc4991 כתב:LIAV10 כתב:מה זה משנה אם חי או לא, צריך לדפוק את החיים של האמא בשביל דבר כ״כ ראשוני?
לא,במקום זה בא נהרוג אותו כי הוא כל כך צעיר ואנחנו עוד לא מכירים אותו
שוב,יש מקרים חריגים אבל לא כל אחת צריכה להרוג בכזאת קלות דעת את הבן שלהHoliday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:אז אני לא מסכים עם הרופאים
נפלא
ככה אני חושב
אולי מבחינתך זה מטומטם אבל כאדם דתי אני מאמין במה שרשמתי
LIAV10 כתב:rc4991 כתב:LIAV10 כתב:מה זה משנה אם חי או לא, צריך לדפוק את החיים של האמא בשביל דבר כ״כ ראשוני?
לא,במקום זה בא נהרוג אותו כי הוא כל כך צעיר ואנחנו עוד לא מכירים אותו
שוב,יש מקרים חריגים אבל לא כל אחת צריכה להרוג בכזאת קלות דעת את הבן שלהHoliday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:אז אני לא מסכים עם הרופאים
נפלא
ככה אני חושב
אולי מבחינתך זה מטומטם אבל כאדם דתי אני מאמין במה שרשמתי
בסדר, אז כל אלו שקיימו יחסי מין עם אמצעי מניעה בהסטוריה של האנושות הם רוצחים מטורפים שמשתפים פעולה עם מערכת משומנת של רצח.
yiffy כתב:בינתיים ונדי דיוויס כבר מוזכרת כמועמדת אפשרית למושלת טקסס וריק פרי מרגיש צורך להתגונן מפניה. אם טקסס מתהפכת באחת מ-3 מערכות הבחירות הבאות, ארה"ב תהיה לא פחות חד מפלגתית מסין העממית.
Holiday_Armadillo כתב:yiffy כתב:בינתיים ונדי דיוויס כבר מוזכרת כמועמדת אפשרית למושלת טקסס וריק פרי מרגיש צורך להתגונן מפניה. אם טקסס מתהפכת באחת מ-3 מערכות הבחירות הבאות, ארה"ב תהיה לא פחות חד מפלגתית מסין העממית.
כן, תקף אותה באופן אישי(היא ילדה בגיל מאוד צעיר)ואנשים ממש לא אהבו את זה
MTA2311 כתב:http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4403599,00.html
rc?
rc4991 כתב:MTA2311 כתב:http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4403599,00.html
rc?
זה באמת מקרה נורא (ויש עוד כאלה) אבל זו סוגיה לא פשוטה בכלל
באמת שכואב לי עליה אבל אני לא בטוח שהפתרון הוא להרוג את הילד שלה
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־4 אורחים