עולם הטניס 3

כאן מדברים על הכל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: עולם הטניס 3

הודעהעל ידי שחף » 26 יוני 2013, 21:32

איזה כיף!!!!!
גם פדרר בחוץ וגם דווין סמית' חתם!!!!!
סתם, האמת שההחתמה של סמית' לא משמחת כל כך
שחף

הודעהעל ידי LIAV10 » 26 יוני 2013, 21:38

:)
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 26 יוני 2013, 21:43

אז....אני היחידה שמקווה שמארי יזכה?
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי misha » 26 יוני 2013, 21:43

היה צריך להגיע מתישהו, והעונה הזוועתית הזאת מראה שהסוף קרוב מתמיד, אבל לא חשבתי שזה יקרה דווקא בווימבלדון, למרות שגם סמפראס בזמנו לקראת הסוף נראה אנושי על הדשא. מקווה שכמוהו גם רוג'ר יצליח ללכת עם טריקת דלת עם איזה יו אוס אופן, אבל קשה להיות אופטימי כרגע. לדעתי, העונה הבאה תהיה עונת פרידה.

כל הכבוד לסטחובסקי, היה ענק היום.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 26 יוני 2013, 21:52

יש פה מישהו שמאמין לקונספירציות שמסתובבות סביב העניין שכל כך הרבה טניסאים בכירים פרשו כל כך מוקדם?
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי CYellow7 » 26 יוני 2013, 22:20

MTA2311 כתב:חברה שלו היא אחד הדברים הכי יפים שראיתי בחיים שלי.

באוקראינה בחורה כזו נחשבת לממוצעת :)
תמונה
CYellow7

הודעהעל ידי שחף » 26 יוני 2013, 22:51

misha כתב:היה צריך להגיע מתישהו, והעונה הזוועתית הזאת מראה שהסוף קרוב מתמיד, אבל לא חשבתי שזה יקרה דווקא בווימבלדון, למרות שגם סמפראס בזמנו לקראת הסוף נראה אנושי על הדשא. מקווה שכמוהו גם רוג'ר יצליח ללכת עם טריקת דלת עם איזה יו אוס אופן, אבל קשה להיות אופטימי כרגע. לדעתי, העונה הבאה תהיה עונת פרידה.

כל הכבוד לסטחובסקי, היה ענק היום.

מישה, זה wishful thinking?
האיש בן 31. בשנה שעברה רודיק שצעיר ממנו בשנה ועם הרבה פחות קילומטראז' מאחוריו תלה את הנעליים. אתה באמת רואה אותו מושך עוד שנה?
(גם ה-us open נראה לי לא מציאותי כל כך, אבל בת'כלס אם רפא ממשיך להיראות ככה מה שפדרר יצטרך לנצח עד תואר זה כנראה את נובאק ומארי ולא בטוח שאת שניהם גם, וככה גם חשבתי בשנה שעברה למען האמת)
שחף

הודעהעל ידי misha » 26 יוני 2013, 23:47

שחף, אין שום קשר בין פדרר לרודיק, אין פה פורמולה שבגיל כזה וכזה ואחרי קילומטראז' כזה וכזה זה חייב להיגמר. יש כאלה שגומרים בגיל 28, אצל רודיק זה 31 (או בעצם הרבה יותר מוקדם. כל השנתיים האחרונות שלו היו כבר על הפנים) , אצל אגאסי זה היה 35 (זכה בסלאם בגיל 33) וכו'. היום רואים מספיק שחקנים בגילאים מאוחרים מציגים טניס טוב (רק לאחרונה ב-RG כמה מהם עשו חיל).
הוא יכול למשוך גם עוד כמה שנים אם הוא באמת ירצה. זה לא שהוא שבק חיים לגמרי ומתחיל להפסיד בסיבובים הראשונים פעם אחר פעם. בוא ניכנס לפרופורציות, זה היה הפסד ראשון כזה אחרי 9 שנים כשמוקדם יותר השנה הוא עשה חצי ורבע בסלאמים. זה יהיה יותר העניין שהוא לא ירצה להמשיך כשהוא רחוק משיאו כשההפסדים כמו היום יהפכו לתכופים יותר. זה לא שיש לו עוד מה להוכיח אז עדיף לפרוש לפני שמגיעים למצב של התבזויות. לכן אני חושב שיש סיכוי טוב שהוא יחליט שעוד שנה ככה של ניסיון אחרון לסלאם + פרידה, בה יעשו לו הרבה כבוד בכל מגרשים בהם ישחק וזהו.

וכמו שאמרת, עוד סלאם, כמה שזה לא נראה רחוק כרגע ורוב הסיכויים שלא יקרה, זה עניין של סיטואציה. סמפראס היה הרבה הרבה הרבה יותר גמור מפדרר של עכשיו כשזכה ביו אס אופן, אפשר אפילו להזכיר את איבניסביץ' ועוד כמה דוגמאות. זה עניין של הגרלה, מזל ולהיות בשיא הכושר ברגע הנכון.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי jol9 » 27 יוני 2013, 00:34

שלום לכולם מצרפת המקסימה...
החדשות המבאסות מיום שני קילקלו במעט אבל לא צריך להגזים ולהרוס חופשות עם אהדת ספורט, אז זה נכנס למגירה אחורית במוח, וצץ לו מדי פעם במהלך הנסיעות או המחשבות הנודדות...

כמובן שצרת רבים היא נחמה, ולכן היום המועקה הקטנה ירדה לה במעט.

מה שכן, לרוג'ר בגילו, מותר להפלק ככה, לרפא אסור. צריך גם להגיד את האמת, שרפא הפסיד לשני שחקנים חלשים מאוד, שהיו שחקני צ'רלנג'רים לפני אותם המפגשים, וגם יהיו כאלה לאחריהם.
רפא פשוט הופך את עצמו להיות לא רלוונטי מחוץ לחודשים אפריל-יוני, וחבל מאוד.
מעכשיו בהגרלות של רפא (מחוץ לפריז) אני אדבר רק על הסיבוב הראשון, ולא מעבר לכך, וכמובן שאני מקווה שההגרלה הקרובה תהיה בארה"ב ולא שוב פעם בצרפת.

הדרך של מארי לגמר הפכה להיות מגוחכת. כל האיומים הוסרו, והוא יכול לבקש מאמא ג'ודי או מהאח ג'יימי להתייצב למשחקים במקומו עד הגמר.
לשאלתה של כרמל, בכל פעם שרפא לא רלוונטי, אנדי הוא הפייבוריט שלי, ולצערי הרב, הוא היה כזה יותר מדי פעמים בשנתיים האחרונות.

שיהיו לנו סלאמים טובים ומהנים יותר...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yiffy » 27 יוני 2013, 01:03

טוב, נרגעתי קצת (וניקיתי את הדירה החדשה).
אוףףף!!!! רוג'ר הולך לקבל בראש בניקוד - אני חושב שירד לסביבות מקום 6-7.

שחף, הייתי מחכה עם התופים והמחולות. אני אמנם מתוסכל טילים, אבל זה לא שרוג'ר שיחק זוועה כמו שהיה לו יריב שפשוט נתן את משחק חייו. לא זכור לי כמה שחקנים הגישו סרבים ראשונים בכאלה אחוזים (וניצחו בכאלה אחוזים את הסרבים השניים שלהם). נוסף על כך, הוא שיחק כל הזמן סרב אנד וולי (בוריס בקר ומק'אנרו התמוגגו בתא העיתונים) שזה משהו שפדרר לא מורגל אליו. בכלל, קצת שכחנו את זה כי כבר לא רואים אותם כ"כ הרבה בסבב, אבל פדרר אף פעם לא הצטיין מול שחקני סרב אנד וולי טובים. טים הנמן, סמפראס ועוד כמה חבר'ה מהדור הישן עשו לו לא מעט צרות לפני שפרשו...

אכן הדרך של מארי לגמר סלולה בשושנים. אני מאחל לו המון בהצלחה :)
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי שחף » 27 יוני 2013, 22:08

מישה, התקופה שבה סמפראס לקח את הסלאם האחרון שלו הייתה תקופה די שחונה בטניס. שנה אחר כך טניסאי סופר בינוני כמו חואן קרלוס פררו עלה למקום הראשון בעולם, כשאחריו הגיע רודיק(וקצת לפני זה לייטון יואיט). שלושה שאם מחברים ביחד את כמות הסלאמים שהם לקחו מגיעים בכל הקריירה מגיעים לכמות התארים שיש לנולה כרגע בקריירה. זה לא דומה לרמה שיש היום בסבב. חבר'ה כמו טסונגה ופרר היו מגרדים בוודאות תואר אחד בתקופה הזאת. חוץ מזה, אתה מפספס את התמונה הכוללת. פדרר ניצל מהדחה בשמינית הגמר בצרפת, וקיבל בראש מטסונגה אחר כך. גם שאר העונה שלו לא ממש נראית מדהימה.

לגבי שחקני סרב אנד וולי, נראה לי שהמקור של הבעיה הוא בסגנון ההחזרות של פדרר. גם בשיא שלו האיש היה מחזיר 70% בלוק ריטרנס כדי להחזיר כדור למגרש. נגד סרב אנד וולי זה לא אפקטי
שחף

הודעהעל ידי misha » 27 יוני 2013, 22:37

תקופה אחרת אבל סמפראס אז היה גמור לגמרי אחרי שנתיים של הפסדים בסיבובים הראשונים לאותו סבב לא מרשים שתיארת. פדרר ממש ממש לא שם. על RG אף אחד לא בונה, אבל באוסטרליה הוא היה לא רע בכלל.
אף אחד לא אמר ששאר העונה שלו טובה או משהו כזה, רחוק מזה, רואים את הירידה בבירור אבל כמו שאמרתי קודם, זה עדיין עניין של סיטואציה ועוד מוקדם לחגוג את הסוף. ההפסד הזה היה אמור לבוא מתישהו כי הרצף שלו באמת היה לא אנושי אבל עדיין יש לו מספיק טניס לעוד משהו כמה שנה וחצי של קונטנדריות על סלאם.
תמונה תמונה

~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי jol9 » 27 יוני 2013, 22:58

אני מסכים עם מישה.
פדרר בסה"כ משחק מספיק טוב בשביל לזכות בעוד טורנירים גדולים. אין ספק בזה כרגע.

לדעתי שחף, תור הזהב של הסבב קצת מאחורינו, ולא רחוק היום שבו נתחיל לראות גם טניסאים אחרים משתתפים בחגיגה.
פדרר הרבה אחרי שיאו, רפא כבר למעלה משנה משחק רק על החימר, מארי לא משחק על החימר בכלל ונובאק הוא היחיד ששומר על הרמה שלו, אבל לדעתי הוא מעט פחות טוב ממה שהיה בשנה שעברה ולפני שנתיים.

צריך גם לקחת עוד נקודה בחשבון - שחקנים כמו פדרר, רפא ונובאק לא יפסידו כשהם מגיעים לשלבים המכריעים, לאף אחד מחוץ לרביעייה. הרמה שלהם עולה במהלך הטורניר, ואם רפא היה פוגש את דרסיס או את
רוסול בשמינית נניח, אני מאמין שזה היה נגמר בשלוש קלילות לטובתו. כנ"ל פדרר מול סטחובסקי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי or163 » 28 יוני 2013, 19:33

וכמובן סטחובסקי מודח מיד אחרי שהדיח את פדרר.
סמל אישי של המשתמש
or163

הודעהעל ידי yiffy » 28 יוני 2013, 20:32

or163 כתב:וכמובן סטחובסקי מודח מיד אחרי שהדיח את פדרר.

מאז סודרלינג ב-RG של 09', לא הייתה הדחה משמעותית שלא התלוותה בהדחה מיידית אחריה :)
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי שחף » 29 יוני 2013, 18:17

קוראים לזה נפילת מתח. די הגיוני לשחקן שמדורג במאייה השנייה בעולם ועושה את הניצחון הגדול בקריירה שלו במגרש המרכזי בווימבלדון.
בינתיים, הטורניר די משעמם בלי רפא ופדרר וטסונגה ועוד כמה מדורגים, בעיקר מרגיש כמו הכנה לגמר הצפוי בין נולה ומארי. ד''א, הבנתי למה אוהדי פדרר מחזיקים אצבעות למארי מול נולה. האיש הוא היחיד שיכול לסכן את רצף חצאי הגמר של רוג'ר, שבעיני מרשים יותר מכמות תארי הגראנד סלאם שלו(כבר אמרתי מה אני חושב על היריבים של רוג'ר בתחילת הקריירה...). הוא מספיק יציב וטוב על כל המשטחים(מארי שחקן חימר לא טוב ורפא פשוט פצוע כל הזמן) כדי לעשות את זה.
שחף

הודעהעל ידי yiffy » 29 יוני 2013, 18:46

שחף כתב:קוראים לזה נפילת מתח. די הגיוני לשחקן שמדורג במאייה השנייה בעולם ועושה את הניצחון הגדול בקריירה שלו במגרש המרכזי בווימבלדון.
בינתיים, הטורניר די משעמם בלי רפא ופדרר וטסונגה ועוד כמה מדורגים, בעיקר מרגיש כמו הכנה לגמר הצפוי בין נולה ומארי. ד''א, הבנתי למה אוהדי פדרר מחזיקים אצבעות למארי מול נולה. האיש הוא היחיד שיכול לסכן את רצף חצאי הגמר של רוג'ר, שבעיני מרשים יותר מכמות תארי הגראנד סלאם שלו(כבר אמרתי מה אני חושב על היריבים של רוג'ר בתחילת הקריירה...). הוא מספיק יציב וטוב על כל המשטחים(מארי שחקן חימר לא טוב ורפא פשוט פצוע כל הזמן) כדי לעשות את זה.

That's not quite what I had in mind, אבל אם אתה כ"כ חזק בתיאוריות קונספירציה אז שיבושם לך. אם כבר, הרציונל שלי הוא שעדיף שנולה יזכה בכמה שיותר סלאמים על מנת שישתווה לרפא ואף יעבור אותו. זה יבהיר שלהגיע ל-11,12 או 13 סלאמים זה דבר אחד ו-17 זה עניין אחר.

לי אישית פשוט יש soft spot לבריטים. באופן פרדוקסלי הם תמיד מרגישים לי כמו אנדרדוג בספורט אפילו כשהם טובים על הנייר. אפילו בגמר של ווימבי שנה שעברה הרגשתי שגם אם פדרר יפסיד, לפחות ממלכה שלמה תחגוג אחרי כמעט 100 שנה בלי התואר הזה ו-80 שנה בלי GS - נתון מדהים עבור אומה שכ"כ אוהבת טניס.
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי שחף » 29 יוני 2013, 19:52

קשה לי לחזות לאן הקריירה של נולה תלך, אבל לפחות כרגע בעיני הוא איום יותר גדול על 17 הסלאמים של פדרר מאשר רפא. הוא רק בן 26, ואין לו נטייה להיעלם לחצי שנה ויותר כמו רפא עם פציעה טורדנית. הוא יציב על כל המשטחים. אין לו חסרונות מהותיים, ואין לו גם מאצ' אפ מסויים שהוא בעייתי. והוא יותר חזק בראש ממארי. אם הוא ייקח את ווימבלדון או את היו אס אופן, ישארו לו 4 שנים לפחות לקחת 10 סלאמים, כשההארד קורטס שזה המשטח היותר חזק שלו זה חצי מהסלאמים. אני חולה על רפא, אבל עושה רושם שיש שעון חול גדול שמתקתק על הקריירה שלו, בגלל סגנון משחק שלוקח ממנו המון באופן פיזי. הוא יכול להגיע ל-17 סלאמים(בצרפת יש לו סיכוי לקחת לפחות עוד שניים לדעתי), אבל הוא יצטרך לקחת עוד סלאמים מחוץ לרולאן גארוס וזה כאמור לא קרה מאז 2010. ואחרי רפא, נולה עם כריזמה הרבה יותר בולטת מהצנון השוויצרי(ויש שיגידו גם קשר ישראלי קל :) ) הוא הפייבוריט שלי.
שחף

הודעהעל ידי yiffy » 29 יוני 2013, 20:45

נולה חמוד ומצחיק, אבל הוא לעולם לא יהיה אלגנטי וג'נטלמן כמו פדרר. בלי חיקויים, בלי לעשות תנועות של גורילה על החזה, בלי חברה יפיפייה ובלי שרירים מנופחים, הוא אחד הספורטאים האהובים והמוערכים בעולם, הרבה בזכות האופי שלו ולא בכדי.
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 01 יולי 2013, 17:14

סרינה עפה מווימבלדון ואני מצטערת אבל זה גורם לי לכל כך הרבה אושר
אני לא סובלת את האחיות וויליאמס
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום שכונה