http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 45287.html
הפעם אני ישב בצד ויהנה לראות את אוחיון אוכל את החרא שהוא הכין לנו

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
rc4991 כתב:עובדה שהוא לא רוצה ללכת לקובאן וקובאן מצד שני תהרוג אותו עד שתתקבל החלטה
האופציות שלו הן או שהוא נשאר במכבי כרכז שני(אולי אפילו שלישי אחרי שאראס וגארד נוסף?) או להיות בקור הרוסי ולשמש כמחליף קבוצה שמשחקת בשלוש מסגרות
אדגר פו כתב:אני בכלל לא בטוח שהבורר ילך עם מכבי ולא כדאי לה להיות שאננה בעניין הזה, שמעתי את אחד הבעלים שלנו בטוח בזה שאוחיון נשאר במכבי והייתי רוצה לדעת מהיכן הוא שואב את האופטימיות הזאת שלו.
felix_r כתב:אדגר פו כתב:אני בכלל לא בטוח שהבורר ילך עם מכבי ולא כדאי לה להיות שאננה בעניין הזה, שמעתי את אחד הבעלים שלנו בטוח בזה שאוחיון נשאר במכבי והייתי רוצה לדעת מהיכן הוא שואב את האופטימיות הזאת שלו.
גם לפי מה שהבנתי בקיץ הקודם מהפסיקה של הבורר, אוחיון אמור לשחק בחימקי בעונה הקרובה
אבל אני מדבר על מקרה אחר. אוחיון חתם עם מכבי על חוזה חדש לעונה הבאה לאחר פסיקת הבורר, ואפשר לפרש את זה כאילו הוא חתם על חוזה בשתי קבוצות שונות (במקרה והחוזה שחתם בחימקי, תקף לעונה הקרובה). על זה אפשר לקבל מפיב"א השעיה, היו כבר מקרים כאלה.
felix_r כתב:אדגר פו כתב:אני בכלל לא בטוח שהבורר ילך עם מכבי ולא כדאי לה להיות שאננה בעניין הזה, שמעתי את אחד הבעלים שלנו בטוח בזה שאוחיון נשאר במכבי והייתי רוצה לדעת מהיכן הוא שואב את האופטימיות הזאת שלו.
גם לפי מה שהבנתי בקיץ הקודם מהפסיקה של הבורר, אוחיון אמור לשחק בחימקי בעונה הקרובה
אבל אני מדבר על מקרה אחר. אוחיון חתם עם מכבי על חוזה חדש לעונה הבאה לאחר פסיקת הבורר, ואפשר לפרש את זה כאילו הוא חתם על חוזה בשתי קבוצות שונות (במקרה והחוזה שחתם בחימקי, תקף לעונה הקרובה). על זה אפשר לקבל מפיב"א השעיה, היו כבר מקרים כאלה.
חביב אורנג'ד כתב:felix_r כתב:אדגר פו כתב:אני בכלל לא בטוח שהבורר ילך עם מכבי ולא כדאי לה להיות שאננה בעניין הזה, שמעתי את אחד הבעלים שלנו בטוח בזה שאוחיון נשאר במכבי והייתי רוצה לדעת מהיכן הוא שואב את האופטימיות הזאת שלו.
לא מאמין.
אם הפוסק קבע שהחוזה שלו בקובאן (פליקס, מה קרה לך עם חימקי??) בטל ומובטל, אז אין לו תוקף יותר, גם לא לעונה הקרובה.
כמו כן, בוררויות בד"כ באות לקראת השחקן בנושא הקבוצה בה הוא רוצה לשחק.
felix_r כתב:חביב אורנג'ד כתב:felix_r כתב:אדגר פו כתב:אני בכלל לא בטוח שהבורר ילך עם מכבי ולא כדאי לה להיות שאננה בעניין הזה, שמעתי את אחד הבעלים שלנו בטוח בזה שאוחיון נשאר במכבי והייתי רוצה לדעת מהיכן הוא שואב את האופטימיות הזאת שלו.
לא מאמין.
אם הפוסק קבע שהחוזה שלו בקובאן (פליקס, מה קרה לך עם חימקי??) בטל ומובטל, אז אין לו תוקף יותר, גם לא לעונה הקרובה.
כמו כן, בוררויות בד"כ באות לקראת השחקן בנושא הקבוצה בה הוא רוצה לשחק.
אבל הבורר לא קבע שהחוזה בקובאן לא תקף. הוא קבע משהו אחר לגמרי. הבורר הלך בדיוק לפי הכתוב, מבלי להחליט שמישהו עשה טעות בחוזה של אוחיון עם מכבי. מה שהיה כתוב באותו החוזה האידיוטי, זה שכדי לקבל את אוחיון השנה, צריך לשלם ביי-אאוט בקייץ הקודם. זה בדיוק מה שקובאן עשתה! ולכן הם בטוחים, שאוחיון ישחק שם
rc4991 כתב:בכל מקרה שאוחיון ילך לקובאן הוא ידפק,עובדה שהוא נלחם כדי להישאר במכבי למרות שירוויח פה פחות
felix_r כתב:rc4991 כתב:בכל מקרה שאוחיון ילך לקובאן הוא ידפק,עובדה שהוא נלחם כדי להישאר במכבי למרות שירוויח פה פחות
למה ידפק? מאיזו בחינה הוא ידפק אם ילך לקובאן?
rc4991 כתב:felix_r כתב:rc4991 כתב:בכל מקרה שאוחיון ילך לקובאן הוא ידפק,עובדה שהוא נלחם כדי להישאר במכבי למרות שירוויח פה פחות
עובדה שהוא לא רוצה ללכת לשם
rc4991 כתב:felix_r כתב:rc4991 כתב:בכל מקרה שאוחיון ילך לקובאן הוא ידפק,עובדה שהוא נלחם כדי להישאר במכבי למרות שירוויח פה פחות
עובדה שהוא לא רוצה ללכת לשם
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־22 אורחים