וואו, איזו גראפיקה מדהימה, הייתי בהתחלה בטוח שזאת פרסומת לפני הסרטון. לא מבין למה זה מוזר שמשחקי הקונסולות הנוכחיות לא יעבדו בנקסט ג׳ן, זה איכות אחרת לגמרי והיוצרים של המשחק פועלים בדרך אחרת, כמות שונה של פריימים פר שנייה ועוד המון דברים שונים.
LIAV10 כתב:וואו, איזו גראפיקה מדהימה, הייתי בהתחלה בטוח שזאת פרסומת לפני הסרטון. לא מבין למה זה מוזר שמשחקי הקונסולות הנוכחיות לא יעבדו בנקסט ג׳ן, זה איכות אחרת לגמרי והיוצרים של המשחק פועלים בדרך אחרת, כמות שונה של פריימים פר שנייה ועוד המון דברים שונים.
זה מוזר כי אני בטוחה שזה לגמרי אפשרי בכל הקונסולות האחרות אפשר לשחק במשחקים יותר ישנים אבל פתאום זה בלתי אפשרי? הם פשוט רוצים שיקנו את כל המשחקים מחדש, זה הכל
כמו שיכולים לשחק במשחקים כמו WATCH DOGS ב-360 ו-PS3 ככה אפשר לשחק במשחקים של 360 ו-PS3 ב-ONE וב-PS4
איזה כיף! יש פרטים נוספים? אני מקווה שיהיה אפשר לעשות עונה רק של הקבוצות האירופיות ושזה לא יהיה סתם קבוצו שיהיה אפשר לעשות משחקים רגילים (כמנו נבחרת ארה״ב והקבוצות מפעם)
איזה כיף! יש פרטים נוספים? אני מקווה שיהיה אפשר לעשות עונה רק של הקבוצות האירופיות ושזה לא יהיה סתם קבוצו שיהיה אפשר לעשות משחקים רגילים (כמנו נבחרת ארה״ב והקבוצות מפעם)
הם לא הוסיפו את כל היורוליג אז אני לא חושבת שיש דרך לשחק עונה באירופה אני מקווה שאפשר לשחק עם הקבוצות מאירופה כחלק מה-NBA ו\או עם ה-MY PLAYER
אני לא כל כך מבין בזה אבל אין תוספת שאפשר להתקין ושדרכה אתה משחק עם קבוצות היורוליג? האמת שרק הבוקר חשבתי איך בא לי לשחק עם קבוצות מהיורוליג ופתאום ראיתי את זה,אולי אני מכשף?
כרמל, שמעת שיוצא גיימפליי לאונליין של GTA V בחמישי? ראית את שלושת הסרטונים הקצרים החדשים באתר המחודש למשחק + מלא תמונות חדשות? נראלי מגניב עניין הבחירות, אולי ישפיע על העלילה, אני מקווה שתהיה משימה להתנקש במועמד שלא רוצים שיבחר.