04 יולי 2013, 22:42
rc4991 כתב:רייס לא כזה רע כמו שעשיתם אותו,הוא לא אשם שהוא בא על תקן "השחקן הגדול" (כן בטח),הוא פשוט מגיע על התקן הלא נכון ועל העמדה הלא נכונה
אני ממש מקווה שיגיע גארד בכיר לצידו,שמעתי היום שמכבי מתלבטת(יותר נכון התלבטה)בין שאראס לרייס כך שאולי הוא מיועד לספסל
04 יולי 2013, 22:43
חנו'ש כתב:למרות שהייתי רוצה להאשים את פדרמן ובניו עכשיו, אני חוששת שרוב האשמה היא על בלאט.
זה הסגנון שלו ואין מה לעשות.
04 יולי 2013, 22:44
שמואל1 כתב:עוד החתמה הזויה ומביכה של מכבי.
החתמה של טייריס רייס מסמלת מבחינתי את הכיוון שמכבי הולכת אליו בעונה הבאה, וזה לא לשלבים הגבוהים .
אגב לדעתי ההחתמה הזו סוללת את הגעתו של שאראס. ושוב פעם, במקום להשקיע כסף בשחקן אחד איכותי מחלקים אותו לשני שחקנים בינוניים.
04 יולי 2013, 22:45
Holiday_Armadillo כתב:גלדסטון אמר עכשיו בחדשות הספורט שאחרי רייס, הדיבורים של שאראס, היקמן והלפרין אנשים סביב אוחיון אומרים שאולי הוא בכלל ירצה ללכת לקובאן
לך כבר!! לך!!!
נמאס לי מהמפונק האגואיסטי הזה שגם לא שווה כלום מקצועית
04 יולי 2013, 22:46
Maccabikid כתב:rc4991 כתב:רייס לא כזה רע כמו שעשיתם אותו,הוא לא אשם שהוא בא על תקן "השחקן הגדול" (כן בטח),הוא פשוט מגיע על התקן הלא נכון ועל העמדה הלא נכונה
אני ממש מקווה שיגיע גארד בכיר לצידו,שמעתי היום שמכבי מתלבטת(יותר נכון התלבטה)בין שאראס לרייס כך שאולי הוא מיועד לספסל
ואז יהיו 7 זרים? או אולי אנחנו בונים על עמדה 4 של ליאור וטיוס?
04 יולי 2013, 22:47
argof כתב:אולי חוסכים לעמרי כספי ל-4
04 יולי 2013, 22:47
04 יולי 2013, 22:48
Maccabikid כתב:חנו'ש כתב:למרות שהייתי רוצה להאשים את פדרמן ובניו עכשיו, אני חוששת שרוב האשמה היא על בלאט.
אני לא בטוח שזה נכון שזה הסגנון שלו וגם אם כן הוא היה מעדיף את פארגו ובובי בראון ולא היקמן ורייס..
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:נמשיך פה בתקווה להחתמות טובות בת'רד הזה
אתה יודע שזה לא הולך לקרות
04 יולי 2013, 22:49
04 יולי 2013, 22:50
rc4991 כתב:Maccabikid כתב:rc4991 כתב:רייס לא כזה רע כמו שעשיתם אותו,הוא לא אשם שהוא בא על תקן "השחקן הגדול" (כן בטח),הוא פשוט מגיע על התקן הלא נכון ועל העמדה הלא נכונה
ואז יהיו 7 זרים? או אולי אנחנו בונים על עמדה 4 של ליאור וטיוס?
אני מאמין שאליהו ישאר בסוף
בגלל זה אני גם חושב שהוא עושה עכשיו רעש,הוא יודע שהוא נדפק ויהיה עדיף לו לקחת את החוזה הזה
04 יולי 2013, 22:50
04 יולי 2013, 22:53
מקאדו 3 כתב:Maccabikid כתב:חנו'ש כתב:למרות שהייתי רוצה להאשים את פדרמן ובניו עכשיו, אני חוששת שרוב האשמה היא על בלאט.
אני לא בטוח שזה נכון שזה הסגנון שלו וגם אם כן הוא היה מעדיף את פארגו ובובי בראון ולא היקמן ורייס..
גם פארגו ובראון זה אותו סגנון רק משופר...
איכס על בלאט שיילך לעזאזל ההישג שלו עם נבחרת רוסיה , מאמן אובר רייטד מקובע וטיפש , חצי רכז חצי סנטר ועוד שחור טיפש שיקפוץ גבוהה זה מה שהוא אוהב וזה מה שכל הסוגדים לו עוד לא קלטו , אני מעדיף מאמן צעיר עם ראש פתוח .
כמובן שדני שובבני אשם גם כן אבל חלאס לנקות את בלאט , הוא נתקע על איזה קונספציה ורק אלוהים ( או איזה חוזה באמריקה ) יזיז אותו משם.
04 יולי 2013, 22:54
LIAV10 כתב:חנו'ש כתב:למרות שהייתי רוצה להאשים את פדרמן ובניו עכשיו, אני חוששת שרוב האשמה היא על בלאט.
בטח, הזבל התעקש על רייס כשהציעו לו את מיטב שחקני היבשת.
תעשי לי טובה, עוד פעם נתנו לו את האופצייה ה-200 בשקל תשעים.
מזל שלא חידשתי עדיין את המנוי, מי ייתן וההיכל יהיה ריק כמו שהוא בליגה גם ביורוליג.
הפכו מועדון ענק לקבוצה קטנה, מה זה קטנה, פיצית, ומעניין לי את אתם יודעים מה שאנחנו 3 שנים "טופ 8", אולי טופ 8 בעליבות
04 יולי 2013, 22:56
04 יולי 2013, 22:56
חנו'ש כתב:LIAV10 כתב:חנו'ש כתב:למרות שהייתי רוצה להאשים את פדרמן ובניו עכשיו, אני חוששת שרוב האשמה היא על בלאט.
בטח, הזבל התעקש על רייס כשהציעו לו את מיטב שחקני היבשת.
תעשי לי טובה, עוד פעם נתנו לו את האופצייה ה-200 בשקל תשעים.
מזל שלא חידשתי עדיין את המנוי, מי ייתן וההיכל יהיה ריק כמו שהוא בליגה גם ביורוליג.
הפכו מועדון ענק לקבוצה קטנה, מה זה קטנה, פיצית, ומעניין לי את אתם יודעים מה שאנחנו 3 שנים "טופ 8", אולי טופ 8 בעליבות
רייס, כמו היקמן לפני שנה, לא מגיע כברירת מחדל אחרי שכל השחקנים הנורמלים כבר חתמו במקום אחר או אחרי שזו העמדה האחרונה שנשארה וזה הכסף שנשאר מהתקציב.
נכון, ברור שספאנוליס או דיא לא בדקו כבר מחירי שכירות בתל אביב, אבל אי אפשר להגיד שזה לא מה שבלאט רוצה או שכופים עליו את השחקן או שהוא נמצא בתחתית סדר העדיפויות שלו.
מי אתם חושבים שבלאט מעדיף אם שמים בפניו את פלאניניץ' מול רייס למשל? אני לא לגמרי משוכנעת שהאופציה הראשונה היא בהכרח העדפה של בלאט.
אולי אני טועה, אבל קפיצים אמריקאים אתלטיים וחסרי שכל הם התחביב של המאמן שלנו, בדיוק כמו ששחקנים סטייל הנדריקס לעמדת הסנטר הם המועדפים עליו.
ברור לי שכשבלאט יעזוב זה לא שספאנוליס ודיא יעמדו בתור לחתום כאן, אבל יש מצב שסוג השחקנים יהיה אחר בהתאם למאמן.
04 יולי 2013, 22:58