אשכול המלפפונים החדש

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים החדש

הודעהעל ידי חנו'ש » 04 יולי 2013, 22:59

LIAV10 כתב:
חנו'ש כתב:
LIAV10 כתב:
חנו'ש כתב:למרות שהייתי רוצה להאשים את פדרמן ובניו עכשיו, אני חוששת שרוב האשמה היא על בלאט.
זה הסגנון שלו ואין מה לעשות.

בטח, הזבל התעקש על רייס כשהציעו לו את מיטב שחקני היבשת.
תעשי לי טובה, עוד פעם נתנו לו את האופצייה ה-200 בשקל תשעים.

מזל שלא חידשתי עדיין את המנוי, מי ייתן וההיכל יהיה ריק כמו שהוא בליגה גם ביורוליג.
הפכו מועדון ענק לקבוצה קטנה, מה זה קטנה, פיצית, ומעניין לי את אתם יודעים מה שאנחנו 3 שנים "טופ 8", אולי טופ 8 בעליבות

רייס, כמו היקמן לפני שנה, לא מגיע כברירת מחדל אחרי שכל השחקנים הנורמלים כבר חתמו במקום אחר או אחרי שזו העמדה האחרונה שנשארה וזה הכסף שנשאר מהתקציב.
נכון, ברור שספאנוליס או דיא לא בדקו כבר מחירי שכירות בתל אביב, אבל אי אפשר להגיד שזה לא מה שבלאט רוצה או שכופים עליו את השחקן או שהוא נמצא בתחתית סדר העדיפויות שלו.
מי אתם חושבים שבלאט מעדיף אם שמים בפניו את פלאניניץ' מול רייס למשל? אני לא לגמרי משוכנעת שהאופציה הראשונה היא בהכרח העדפה של בלאט.
אולי אני טועה, אבל קפיצים אמריקאים אתלטיים וחסרי שכל הם התחביב של המאמן שלנו, בדיוק כמו ששחקנים סטייל הנדריקס לעמדת הסנטר הם המועדפים עליו.

ברור לי שכשבלאט יעזוב זה לא שספאנוליס ודיא יעמדו בתור לחתום כאן, אבל יש מצב שסוג השחקנים יהיה אחר בהתאם למאמן.

יש מספיק "קפיצים חסרי שכל" יותר מוכשרים מהחתיכת אפס הזה.
הרבה מאוד, הם פשוט מרוויחים יותר מ-250 אלף דולר ברוטו בעונה.

אולי אתה צודק, אז למה בלאט עדיין מסכים לזה??
אם אתם שואלים אותי, בלאט וכל שאר הצוות המקצועי (כולל ניקולה) נדבקו בקונספציה הזו ובשטיפת הראש שהפדרמנים עושים להם יום וליל ולכן גם הם חושבים שזו הדרך הנכונה ואני בספק שהיו יותר מידי מלחמות בהחתמה הזו.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 04 יולי 2013, 22:59

סופו בטח לא יגיע , הוא שמן ולא רזה הוא סנטר אמיתי ולא חצי הוא קופץ נמוך ולא גבוהה הוא חכם ולא טיפש הוא קצת יקר ולא זול והוא עושה פרצופים ולא יכול לשחק 40 דקות , תגידו מלקולם תומאס עוד פנוי ?

מה ההבדל בין שחקן כזה לשחקנים שמוחתמים במגדל או בחיפה ?
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי refael » 04 יולי 2013, 23:02

מקאדו 3 כתב:סופו בטח לא יגיע , הוא שמן ולא רזה הוא סנטר אמיתי ולא חצי הוא קופץ נמוך ולא גבוהה הוא חכם ולא טיפש הוא קצת יקר ולא זול והוא עושה פרצופים ולא יכול לשחק 40 דקות , תגידו מלקולם תומאס עוד פנוי ?

מה ההבדל בין שחקן כזה לשחקנים שמוחתמים במגדל או בחיפה ?

אין שום הבדל זה כמו שתביא איזה רון סטיל או פולן מהליגה שלנו אותו דבר בדיוק.

אני רק חושב על הקרב בינו לבין דיאמנטידס או קלאתיס ! אין ספק כוחות שווים
נערך לאחרונה על ידי refael בתאריך 04 יולי 2013, 23:05, נערך פעם אחת בסך הכל.
תמונה
refael

הודעהעל ידי אדגר פו » 04 יולי 2013, 23:02

מכבי עבדה רק על מי שרצה שיעבדו עליו, ממש כמו האישה הזקנה והעשירה שהתחתנה עם הבחור הצעיר שהבטיח לה שהוא אוהב אותה בגלל מי שהיא.

מכבי הבטיחה שני גארדים תותחים אחרי התבוסה מול ריאל ? תמיד אפשר להגיד שכתבים סתם ציטטו דברים.

צריך להבין - מכבי תקצץ גם הקיץ בשכר השחקנים ולא מעט. פדרמן חדל פירעון , זה הכול. אין מה לבוא יותר בטענות לאף אחד כנראה.( אפשר רק לדרוש שפדרמן ילך ).
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 04 יולי 2013, 23:04

er79 כתב:צריך להעיף את הסקאוטים, לפטר את המאמן הזה, והכי חשוב, להפגין מול הבית של הבעלים המטומטם והמרושש שלנו, שימכור את הקבוצה וילך קיבינימט. צריך לעשות מחאה. עובדים עלינו בעיניים. מוכרים לנו קונוסים בתקציב שמצטמק משנה לשנה ושמים את העודף מהכסף של 11 אלף אוהדים פראיירים בכיס. זה מבזה, זה כואב וזה משפיל. כאוהד מכבי פשוט בא לי לבכות כשאני רואה לאיזה מצב הגענו. חייבים לשים לזה סוף.

מי יעשה מחאה ? מי יפגין ? במדינה שראש הממשלה ושר האוצר מתעללים בחלשים והמקסימום שזה מוציא זה 1000 איש לרחובות מי ילך להפגין מול הבית של פדרמן ?

אני מוכן ללכת עכשיו להפגין , מי בא איתי ( אני יאסוף את מי שמפתח תקווה ) יאללה מי בא ? אני רציני !!!
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי er79 » 04 יולי 2013, 23:10

מקאדו 3 כתב:
er79 כתב:צריך להעיף את הסקאוטים, לפטר את המאמן הזה, והכי חשוב, להפגין מול הבית של הבעלים המטומטם והמרושש שלנו, שימכור את הקבוצה וילך קיבינימט. צריך לעשות מחאה. עובדים עלינו בעיניים. מוכרים לנו קונוסים בתקציב שמצטמק משנה לשנה ושמים את העודף מהכסף של 11 אלף אוהדים פראיירים בכיס. זה מבזה, זה כואב וזה משפיל. כאוהד מכבי פשוט בא לי לבכות כשאני רואה לאיזה מצב הגענו. חייבים לשים לזה סוף.

מי יעשה מחאה ? מי יפגין ? במדינה שראש הממשלה ושר האוצר מתעללים בחלשים והמקסימום שזה מוציא זה 1000 איש לרחובות מי ילך להפגין מול הבית של פדרמן ?

אני מוכן ללכת עכשיו להפגין , מי בא איתי ( אני יאסוף את מי שמפתח תקווה ) יאללה מי בא ? אני רציני !!!

זה לא כזה תלוש מהמציאות. למה לגאידמק ולטביב לא מיררו את החיים? אני לא מדבר על אלימות, אבל הגיע הזמן לתת לפדרמן בראש. הגיעו מים עד נפש. מכבי אלקטרה תל אביב היא אימפריה צהובה. לא צוללת צהובה. עם כל הכבוד.
er79

הודעהעל ידי rc4991 » 04 יולי 2013, 23:12

הודעה יפה של גולש מתפוז:
השעה הייתה שעת בין ערב ללילה, המקום- מרתף באיזור השרון.
נער פותח את המחשב, מקווה לראות עוד ידיעות על כל מיני מלפפונים הזויים והמצאות מעניינות של כתבים, ואז רואה תמונה מבעיתה, עם כותרת שעושה לו את הדבר הכי קרוב להתקף לב שיחטוף אי פעם.
הוא פולט צעקה בלתי רצונית: "די כבר! די!". סביר להניח שזה עתה העיר את אביו, מנוי של הקבוצה מגיל עוד צעיר ממנו, מסוף שנות ה-70 של המילניום הקודם, ועוד מספר דקות גם הוא ילקה בתדהמה מסוג זה.
הנער מקווה שמדובר במעיין בדיחה לא מוצלחת, מתיחה של אחד באפריל, אך לאחר מבט חפוז בלוח השנה הוא מגלה שכצעקתה.
הוא קורא בשקט, פניו מיוזעות וחיוורות, קורא שוב את הכותרת, משתדל שלא לבכות- "גארד חדש בהיכל: טייריס רייס סיכם עקרונית לשנתיים במכבי".
והמילים כאילו מתחלפות מעצמן, ובמקום עוד פרסום ראשון וידיעה מרגשת, הוא קורא בראש שורה אחרת, מובנת מאליה כמעט מתוך יאוש, שורה שהוא יזכור ויתעמק בה במהלך החודשים הקרובים, מתגשמת והולכת כסוג צהוב של סיוט-
"עוד עונה הלכה לה. עוד שנה של סיוט בהיכל. עוד שנה בלי גביע, פיינל פור, הצלבה, משהו. עוד שנה של אכזבה".

וזהו, סיפור פרי הדמיון.
והמציאות, כידוע לכולנו

עולה על כל דמיון
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי BIG sofo » 04 יולי 2013, 23:21

[size=85]הרבה אנשים כאן כבר גמרו לו את הקריירה!!!
מישהו כאן ראה אותו משחק בכלל??? אבל הכי קל מאחורי המקלדת לצאת נגד ההנהלה ולהגיד שמביאים לפה שחקנים גרועים...אוכלי חינם...
לא נעים לכם? שמעתי במגדל מחפשים עוד כמה אוהדים...

[/size]
BIG sofo

הודעהעל ידי Mta_atic » 04 יולי 2013, 23:24

אנשים פה קצת אובר דרמטיים.
אומנם זו לא ההחתמה שרוב האוהדים העדיפו, אבל גם לא מדובר בהחתמה גרועה כמו שחלק מהאנשים פה עושים ממנה.
נראה מה יקרה על הפרקט ונשפוט.
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי refael » 04 יולי 2013, 23:24

BIG sofo כתב:[size=85]הרבה אנשים כאן כבר גמרו לו את הקריירה!!!
מישהו כאן ראה אותו משחק בכלל??? אבל הכי קל מאחורי המקלדת לצאת נגד ההנהלה ולהגיד שמביאים לפה שחקנים גרועים...אוכלי חינם...

[/size]

תאמין לי במקרה שלו אפשר להסתפק בסרטון ביוטוב כדי להבין על איזה שחקן מודבר..
תמונה
refael

הודעהעל ידי er79 » 04 יולי 2013, 23:26

[/size]

אני מצטער, אדון פדרמן. מבקש את סליחתך. התבטאתי בחריפות. מודה לך על השקעתך. מזלנו שהחתמת את הבחור החביב, בטרם היה בורח לנו לאלופת טורקמניסטן.
er79

הודעהעל ידי חנו'ש » 04 יולי 2013, 23:28

[/size]

זה שום דבר אישי נגד השחקן עצמו.
זה על העיקרון שבהחתמתו, עיקרון שאנשי המועדון שלנו פשוט התאהבו בו וזה הפך להיות למשהו מאוד רומנטי בעיניהם
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי BIG sofo » 04 יולי 2013, 23:46

חנו'ש כתב:

[/size]

זה על העיקרון שבהחתמתו, עיקרון שאנשי המועדון שלנו פשוט התאהבו בו וזה הפך להיות למשהו מאוד רומנטי בעיניהם

הבעיה היא שיש אנשים פה שמחכים לשם גדול. אבל מה לעשות ששם גדול ששוה יותר מ2 מיליון יורו. במחירים הריאלים צריכים לקחת לפעמים סיכון על שחקנים מסויימים. לפי מה שראיתי הוא יכול להיות הפתעה נעימה מאוד...
BIG sofo

הודעהעל ידי or163 » 04 יולי 2013, 23:49

ועדיין עם כל התסכול מההחתמה הוא עדיין שדרוג לאוחיון (לא שזה חוכמה גדולה).
סמל אישי של המשתמש
or163

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 04 יולי 2013, 23:49

er79 כתב:

[/size]

אני מצטער, אדון פדרמן. מבקש את סליחתך. התבטאתי בחריפות. מודה לך על השקעתך. מזלנו שהחתמת את הבחור החביב, בטרם היה בורח לנו לאלופת טורקמניסטן.

חחחחחח אפילו קלאטיס ברח לנו לאלופת קזחסטן.
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי שחף » 04 יולי 2013, 23:49

הוא אפילו לא שידרוג ללוגאן
שחקן פח
שחף

הודעהעל ידי er79 » 04 יולי 2013, 23:50

במחירים הריאליים? על מה לעזאזל אתה מדבר? אתה מבין שתקציב השחקנים כרגע עוד לא נושק ל-4 מליון דולר נטו? זה תקציב של קבוצת יורוליג? איפה השם הגדול שהובטח לנו? סיכונים על שחקנים מסוימים? אתה לא שם לב שכל הסגל שנבנה פה זה סיכון אחד גדול?
er79

הודעהעל ידי חנו'ש » 04 יולי 2013, 23:55

BIG sofo כתב:
חנו'ש כתב:

[/size]

הבעיה היא שיש אנשים פה שמחכים לשם גדול. אבל מה לעשות ששם גדול ששוה יותר מ2 מיליון יורו. במחירים הריאלים צריכים לקחת לפעמים סיכון על שחקנים מסויימים. לפי מה שראיתי הוא יכול להיות הפתעה נעימה מאוד...

בין 300 אלף דולר ל-2 מיליון יורו יש טווח גדול מאוד של מחירים ושחקנים טובים שאפשר לשים עליהם יד.
אין לי בעיה עם לקחת סיכון לפעמים, יש לי בעיה כשה"לפעמים" הזה הופך לכל הזמן ו"שחקנים מסוימים", הופכים לכל הסגל שלנו.
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי Assaf M » 04 יולי 2013, 23:59

טוב ממה שאני מבין בשעות האחרונות העסקה עם רייס עדיין לא חתומה ושום דבר עדיין לא סגור. אז לכל אלו שרצו לבכות, אולי יש לכם עוד תקווה ;)
Assaf M

הודעהעל ידי er79 » 05 יולי 2013, 00:02

Assaf M כתב:טוב ממה שאני מבין בשעות האחרונות העסקה עם רייס עדיין לא חתומה ושום דבר עדיין לא סגור. אז לכל אלו שרצו לבכות, אולי יש לכם עוד תקווה ;)

אין שום תקווה. אני חותך את הוובוס אם לא תצא מחר הודעה רשמית שהבחור חתם. לשם הפדרמנים שואפים: מה שיותר זול יותר טוב.
er79

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־9 אורחים