המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:ארל רולנד מצטרף לבנביט הטורקית
rc4991 כתב:אייסי לואו נשאר באול',ירוויח 2.8 מיליון דולר בשנתיים
איך שחקן בינוני כמוהו משיג חוזה כזה?
yzafrir כתב:rc4991 כתב:אייסי לואו נשאר באול',ירוויח 2.8 מיליון דולר בשנתיים
אני וחושב שאחרי שתי זכיות ביורוליג נגד כל הציפיות כשהוא בורג די מרכזי בקבוצה אז הוא בהחלט מקבל את השכר הריאלי בשבילו .
זה רק מראה לדני פדרמן שהתקציב ושכר השחקנים שלהם שנה שעברה היה לא ריאלי , בדיוק כמו שפארגו ופרקינס היו שחקנים יקרים יותר מה-300K שמכבי שילמה להם ...
מה שכן באולימפיאקוס לפחות מבינים ששחקן שהגיע בזול והצליח ראוי לשדרוג רציני כדי שישאר ואני בטוח שאם המצב הכלכלי שלהם היה יותר טוב אז גם את ספאנוליס הם היו מנסים להשאיר .
התנין כתב:yzafrir כתב:rc4991 כתב:אייסי לואו נשאר באול',ירוויח 2.8 מיליון דולר בשנתיים
אני וחושב שאחרי שתי זכיות ביורוליג נגד כל הציפיות כשהוא בורג די מרכזי בקבוצה אז הוא בהחלט מקבל את השכר הריאלי בשבילו .
זה רק מראה לדני פדרמן שהתקציב ושכר השחקנים שלהם שנה שעברה היה לא ריאלי , בדיוק כמו שפארגו ופרקינס היו שחקנים יקרים יותר מה-300K שמכבי שילמה להם ...
מה שכן באולימפיאקוס לפחות מבינים ששחקן שהגיע בזול והצליח ראוי לשדרוג רציני כדי שישאר ואני בטוח שאם המצב הכלכלי שלהם היה יותר טוב אז גם את ספאנוליס הם היו מנסים להשאיר .
קודם כל מאוד יפתיע אותי לגלות שהסכום הזה באמת נכון. הוא לחלוטין לא שווה את זה. פאקינג 1.4 מיליון דולר לעונה. מה שכן, היה לו גמר מדהים העונה, והניצחון בגמר שיך לו במידה לא פחותה מזו של ספאנוליס לדעתי. ועדיין, הסכום הנ''ל מוגזם לחלוטין.
felix_r כתב:התנין כתב:yzafrir כתב:rc4991 כתב:אייסי לואו נשאר באול',ירוויח 2.8 מיליון דולר בשנתיים
קודם כל מאוד יפתיע אותי לגלות שהסכום הזה באמת נכון. הוא לחלוטין לא שווה את זה. פאקינג 1.4 מיליון דולר לעונה. מה שכן, היה לו גמר מדהים העונה, והניצחון בגמר שיך לו במידה לא פחותה מזו של ספאנוליס לדעתי. ועדיין, הסכום הנ''ל מוגזם לחלוטין.
לדעתי האישית הוא דווקא כן שווה
CYellow7 כתב:פליקס הוא לא שיחק בגמר הפלייאוף היווני?
er79 כתב:ספאנוליס ככל הנראה יישאר ביוון. חוזה ל-4 שנים, 2 מליון יורו לעונה. היה יכול לקבל יותר מכמה קבוצות, סחתיין על הנאמנות. אולי׳ שוב תהיה יריבה חזקה העונה בזכותו, כל עוד הוא שם זו קבוצה חזקה מאוד, אבל צסק״א יהיו יותר חזקים העונה, יהיה מעניין.
התנין כתב:מה דעתכם על ולנסיה? השאירה את דולמן ודובלייביץ', והחתימה שני שחקנים טובים כמו ולדימיר לוצ'יץ' שהרשים למדי בפרטיזן, ופאבלו אגיולר הספרדי.
LIAV10 כתב:כל הכבוד לו שהוא ויתר על ההצעה של פדרמן כדי להשאר באולי'
התנין כתב:מה דעתכם על ולנסיה? השאירה את דולמן ודובלייביץ', והחתימה שני שחקנים טובים כמו ולדימיר לוצ'יץ' שהרשים למדי בפרטיזן, ופאבלו אגיולר הספרדי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־22 אורחים