05 יולי 2013, 11:29
jol9 כתב:MTA2311 כתב:אני מאוד מקווה שישאילו אוותו לפחות בעונה הראשונה, אחרת זאת תהיה טעות קשה מאוד.
אין לשחקן שהרגע יצא מהמכללות מה לחפש בקבוצה כמו מכבי.
להשאיל? הוא הגיע במקום אליהו...
05 יולי 2013, 11:29
05 יולי 2013, 11:30
MTA2311 כתב:jol9 כתב:אני קצת מסתייג מהסגנון אבל בסה"כ הכעס מובן.
אנשים מצפים למשהו אחד אבל מקבלים משהו אחר. הבעיה היא שהציפיות שלנו לא באמת קשורות
למציאות ודווקא ההחתמה של רייס (אם וכאשר) מבטאת אותה היטב. זה בדיוק השחקנים שאותם מחפשים.
כבר יש לנו חמישייה כמעט ומה שנשאר זה שחקני הספסל ולכן אני מציע לא לבנות על כריס פול או בלייק גריפין...
אני מניח שעכשיו פדרמן ייצא מגדרו בשביל להחתים את שאראס וסופו, בשביל להשתיק את האוהדים.
לצערי זה באמת ישתיק את רובם.
05 יולי 2013, 11:32
MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:אני מאוד מקווה שישאילו אוותו לפחות בעונה הראשונה, אחרת זאת תהיה טעות קשה מאוד.
אין לשחקן שהרגע יצא מהמכללות מה לחפש בקבוצה כמו מכבי.
להשאיל? הוא הגיע במקום אליהו...
אליהו לא הולך לשום מקום. אם היו לו הצעות מפתות הוא כבר מזמן היה חותם במקום אחר.
מי שעוד איכשהו אפשר להגיד עליו שהוא הגיע במקום ליאור, זה טיוס.
05 יולי 2013, 11:32
05 יולי 2013, 11:33
jol9 כתב:dan999 כתב:jol9 כתב:אני קצת מסתייג מהסגנון אבל בסה"כ הכעס מובן.
אנשים מצפים למשהו אחד אבל מקבלים משהו אחר. הבעיה היא שהציפיות שלנו לא באמת קשורות
למציאות ודווקא ההחתמה של רייס (אם וכאשר) מבטאת אותה היטב. זה בדיוק השחקנים שאותם מחפשים.
כבר יש לנו חמישייה כמעט ומה שנשאר זה שחקני הספסל ולכן אני מציע לא לבנות על כריס פול או בלייק גריפין...
יש להם חוזה בקליפרס ,אנחנו לא קובאן![]()
ג'ייק כהן זה יופי של החתמה, מה שאומר שאפשר להגיד שלום לליאור.
אני זוכר דיבורים מהסוג הזה אחרי ששייר חתם בהקשר להלפרין...
רק הזמן ומראה העיניים ייראה האם זה נכון או לא.
בכל אופן שחקן של מליון וחצי יעזוב ויגיע שחקן של 300 ברוטו. האם ההפרש יילך להחתמה הגדולה??
כן. טייריס רייס.
05 יולי 2013, 11:34
CYellow7 כתב:jol9 כתב:dan999 כתב:jol9 כתב:אני קצת מסתייג מהסגנון אבל בסה"כ הכעס מובן.
בכל אופן שחקן של מליון וחצי יעזוב ויגיע שחקן של 300 ברוטו. האם ההפרש יילך להחתמה הגדולה??
כן. טייריס רייס.
מה קשור שייר?הוא גמר את הקריירה בגלל הפציעה בעין לפני מכבי. הבעיה שבמכבי לא בדקו את זה לפני שהחתימו אותו.
05 יולי 2013, 11:35
refael כתב:טיוס ובטח ג'ייק כהן לא בלבל בכלל של ליאור, שניהם ביחד לא מגיעים לרמת הכישרון של ליאור ובטח לא יתנו תפוקה כמוהו לכן אני חושב שזה טעות להביא את שניהם ולוותר עליו.
05 יולי 2013, 11:36
refael כתב:טיוס ובטח ג'ייק כהן לא בלבל בכלל של ליאור, שניהם ביחד לא מגיעים לרמת הכישרון של ליאור ובטח לא יתנו תפוקה כמוהו לכן אני חושב שזה טעות להביא את שניהם ולוותר עליו.
05 יולי 2013, 11:36
05 יולי 2013, 11:37
05 יולי 2013, 11:38
CYellow7 כתב:jol9 כתב:dan999 כתב:jol9 כתב:אני קצת מסתייג מהסגנון אבל בסה"כ הכעס מובן.
כן. טייריס רייס.
מה קשור שייר?הוא גמר את הקריירה בגלל הפציעה בעין לפני מכבי. הבעיה שבמכבי לא בדקו את זה לפני שהחתימו אותו.
05 יולי 2013, 11:39
MTA2311 כתב:CYellow7 כתב:jol9 כתב:dan999 כתב:jol9 כתב:אני קצת מסתייג מהסגנון אבל בסה"כ הכעס מובן.
כן. טייריס רייס.
תן לי שלושה שמות של שחקנים שהגיעו מהמכללות והצליחו בקבוצת יורוליג כמו מכבי.
05 יולי 2013, 11:42
אז אולי הגיע הזמן לחפש צעירים מוכשרים וללטש אותם. כמו שהיה עם פארגו. לדעתי זה הרבה יותר רציני והרבה יותר עדיף מלהביא זרים בינוניים מגרמניה או בלגיה.
תחתים שחקנים כאלה לשנתיים עם אופציה לשנתיים נוספות(של הקבוצה), תעבוד איתם, תשפר אותם, תשקיע בהם..
05 יולי 2013, 11:50
05 יולי 2013, 12:01
05 יולי 2013, 12:08
05 יולי 2013, 12:10
MTA2311 כתב:אז אולי הגיע הזמן לחפש צעירים מוכשרים וללטש אותם. כמו שהיה עם פארגו. לדעתי זה הרבה יותר רציני והרבה יותר עדיף מלהביא זרים בינוניים מגרמניה או בלגיה.
תחתים שחקנים כאלה לשנתיים עם אופציה לשנתיים נוספות(של הקבוצה), תעבוד איתם, תשפר אותם, תשקיע בהם..
נשמע נפלא בתיאוריה. באמת.
כמה שחקנים כמו פארגו יש? מה הסיכוי למצוא אותם? מה הסיכוי למצוא אותם שוב, אחרי שתבוא צסקא\ברצלונה\ריאל\קובאן\ טורקית כלשהי ותגנוב לך אותם?
05 יולי 2013, 12:18
CYellow7 כתב:MTA2311 כתב:אז אולי הגיע הזמן לחפש צעירים מוכשרים וללטש אותם. כמו שהיה עם פארגו. לדעתי זה הרבה יותר רציני והרבה יותר עדיף מלהביא זרים בינוניים מגרמניה או בלגיה.
כמה שחקנים כמו פארגו יש? מה הסיכוי למצוא אותם? מה הסיכוי למצוא אותם שוב, אחרי שתבוא צסקא\ברצלונה\ריאל\קובאן\ טורקית כלשהי ותגנוב לך אותם?
שחקנים צעירים ומוכשרים יש מספיק. רק צריך להשקיע בהם. הסיכוי למצוא אותם הוא גבוה יותר מאשר להביא זרים בינונים שיעשו את קפיצת המדרגה הגדולה להיות שחקנים מובילים ביורוליג.
צסק"א, ריאל ובארסה יגנבו לך שחקנים אם תחתים אותם לעונה. אם תחתים שחקן צעיר ל4 שנים(אופציה) אז הוא לא יברח לשום מקום.
מה אתה מעדיף כרגע?להביא את שאראס מלא הניסיון אבל כבר בן 37 או שחקן צעיר מהמכללות(או אפילו מרחבי אירופה) למספר שנים, להשקיע בו ולעבוד איתו?
05 יולי 2013, 12:27
MTA2311 כתב:CYellow7 כתב:MTA2311 כתב:אז אולי הגיע הזמן לחפש צעירים מוכשרים וללטש אותם. כמו שהיה עם פארגו. לדעתי זה הרבה יותר רציני והרבה יותר עדיף מלהביא זרים בינוניים מגרמניה או בלגיה.
שחקנים צעירים ומוכשרים יש מספיק. רק צריך להשקיע בהם. הסיכוי למצוא אותם הוא גבוה יותר מאשר להביא זרים בינונים שיעשו את קפיצת המדרגה הגדולה להיות שחקנים מובילים ביורוליג.
צסק"א, ריאל ובארסה יגנבו לך שחקנים אם תחתים אותם לעונה. אם תחתים שחקן צעיר ל4 שנים(אופציה) אז הוא לא יברח לשום מקום.
מה אתה מעדיף כרגע?להביא את שאראס מלא הניסיון אבל כבר בן 37 או שחקן צעיר מהמכללות(או אפילו מרחבי אירופה) למספר שנים, להשקיע בו ולעבוד איתו?
מה זה להשקיע בשחקן? בפארגו השקיעו? בפארקר השקיעו? בבאסטון השקיעו? לא. הבאנו שחקנים שהיו לפני הפריצה שלהם ולמזלנו הגדול הם נתנו תפוקה מיידית.
את ניקולה שלחנו להתחשל בצרפת, כשהוא לא היה מספיק בשל. מכבי זה לא לובליאנה או ז'לגיריס, פה ישחקו שחקנים שיתנו תפוקה אינסטנט.
מעניין מה היית אומר אם היו מחתימים את תומאס ל4 שנים. מה החוכמה בלקחת שחקן, שאין לך בעצם מושג מה הוא מסוגל לתת, ולהחתים אותו ל4 שנים?
בשנים האחרונות נפלנו מספיק פעמים על הימורים, בשביל שתגיד את המשפט הזה.