על ידי yzafrir » 07 יולי 2013, 11:39
er79 כתב:yzafrir כתב:er79 כתב:סמית' יהיה יציב ביום שהלחץ יירד ממנו והוא לא יהיה המוציא לפועל. לראיה, בעונה הקודמת הוא היה יציב יותר, בעיקר בזכות לנגפורד. בשביל זה צריך מנהל משחק איכותי או גו-טו-גאי איכותי, שזה לבטח לא התאומים היקמן את אורז וגם לא אוחיון. שאראס פחות פקטור בעניין הזה בגלל מיעוט הדקות שיקבל. שחקן כמו פלאניניץ' היה משדרג את סמית' פלאי פלאים לדעתי. גם לנגפורד, אבל אני עדיין מעדיף רכז איכותי. כמו שאמרתי, רייס לא יהיה פארגו. היקמן שחקן משלים טוב, הוא לא כוכב ולא יהיה כוכב. גם הוא צריך לידו מנהל משחק טוב ובטח שלא את אחיו התאום. שניהם על המגרש יחד זה אפוקליפסה. אליהו לא יישאר במכבי לדעתי, וטוב שכך. סופו הוא חידה שאין לי מושג איך היא תיפתר כרגע. שורה תחתונה, בלי מנהל משחק איכותי הקבוצה הזאת לא תגיע לכלום ושום דבר. איתו, ניראה כבר יותר טוב, לא יודע אם יותר טוב ברמות של הצלבה ומעבר, אבל בליגה המקומית ניראה כבר יותר טוב, לרבות אליפות.
אם להוציא על שחקן כמו פלאנניץ' 1.5 מליון יורו ישדרג אותנו רק בליגה המקומית אז אני מבין את פדרמן שרוצה לתת 370K על רייס ועוד סכום דומה על שאראס בשביל לעשות את אותו "הישג"
זו בדיוק הטעות שלך, שחקן כמו רייס ואתה יכול בשקט לאבד עוד אליפות. ובהקשר ליורוליג, ברור שזוראן לא מספיק, פאקינג תקציב שחקנים של 5מליון דולר זה לא מספיק, אבל איתו הקבוצה תיראה הרבה יותר טוב מאשר בלעדיו. בכלל, עם תקציב שחקנים כמו זה גם עוד 100 שנה לא תגיע לפיינל פור. ואתה יכול לצטט אותי.
גם הסגל של השנה לא יאבד אליפות בסדרות . בשביל להבטיח את זה לא צריך שחקן של 1.5 מליון יורו . מה גם ששחקן כמו פלאנניץ' בכלל לא מבטיח כדורסל כזה אטרקטיבי .
אני למשל הרבה יותר נהנתי מהכדורסל עם שני גארדים אמריקאים מהירים ואתלטים ולא הכי חכמים (פרקינס ופארגו ) מאשר מהכדורסל שראיתי מחימקי בהנהגת פלאנניץ' .
לגבי סופו , היה לו גם את איידסון שהזין אותו בכדורים , מה גם שהזנת הכדורים לסופו לא מראה על הרבה חוכמה ואפילו הרבה פעמים הייתה מהלך שקוף מידי שגרם לאיבודים ...
לגבי התקציב אני מסכים איתך לחלוטין ובתקציב הקיים אי אפשר לבנות קבוצה שתגיע לפיינלפור ללא איזה נס (הגרלה סופר נוחה ופגיעה בול בכל ההימורים) . אבל מכיוון שאני יודע את המצב כרגע , אין טעם בלהביא שחקן אחד ב-1.5 מליון יורו יחד עם חבורה של נגרים ולמכור לנו סיפורים שיש קבוצה אטרקטיבית .
עדיף לנסות להמר העונה ואולי לפגוע ושנה הבאה להגדיל את התקציב משמעותית על מנת לשמר בקבוצה את ההימורים שפגעת בהם .
תאר לך שבשנה השנייה היו נותנים לפארגו 1.5 מליון במקום 900K , אני בטוח שהוא היה מוותר על הנסיון ב NBA לעוד שנה והיה נשאר וכך בסופו של דבר קיבלת לשנתיים שחקן סופר איכותי ב-1.8 מליון לשתי עונות (300K בעונה הראשונה שלו ו1.5 מליון בשנייה ) כששחקן כזה בוודאות שווה יותר מ-900K לעונה...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.