07 יולי 2013, 12:43
חנו'ש כתב:roy1000 כתב:docariel כתב:roy1000 כתב:אז בהנחה שסופו וכהן באמת באים, הסגל נראה די סגור.
אוחיון/רייס (שאראס)
היקמן/הלפרין (שאראס)/לנדסברג
סמית'/פניני/לנדסברג
מדלי/טיוס
סופו/ג'יימס
זה סגל של יורוקאפ במקרה הטוב. פרט לסופו אין פה אף שחקן יורוליג לגיטימי.
תעשה טובה תמחק את מדלי...זה עושה רע רק מלהסתכל על זה..
גם לי זה עושה רע, אבל שים לב שאין שום דיבורים על מחליף למדלי בעמדה 4. לדעתי, מדלי יהיה פה בעונה הבאה ולו בגלל שלא ניתן להיפטר ממנו אחרי העונה הזוועתית שלו.
יכול גם להיות שאין שום דיבורים על מחליף לעמדה 4 כי מחכים לתשובה סופית מאליהו.
07 יולי 2013, 12:44
07 יולי 2013, 12:49
er79 כתב:
אפשר להתכונן לעוד איזה מלקולם תומאס. אני לא מבין למה להתבחבש בכלל עם סופו, כשיש בשוק סנטר שקוראים לו סטנקו באראץ, שעל פי השמועות מאוד רוצה לשחק במכבי.
07 יולי 2013, 13:16
07 יולי 2013, 13:21
07 יולי 2013, 13:23
yzafrir כתב:סופו הרבה יותר תלוי בסביבה שהוא נמצא בא ובחיבור שלו עם השחקנים ופחות עם המאמן כך שאי אפשר לדעת איך הוא יצליח אם יחתום בקאזאן .
מה שכן רקוו קידמי יווני שכולל את סופו ו ויויוקאס נשמע מצויין...
07 יולי 2013, 13:25
07 יולי 2013, 13:42
felix_r כתב:yzafrir כתב:סופו הרבה יותר תלוי בסביבה שהוא נמצא בא ובחיבור שלו עם השחקנים ופחות עם המאמן כך שאי אפשר לדעת איך הוא יצליח אם יחתום בקאזאן .
מה שכן רקוו קידמי יווני שכולל את סופו ו ויויוקאס נשמע מצויין...
ואני דווקא חושב שהוא מאוד-מאוד תלוי במאמן, כי הוא צריך שהמשחק יהיה בנוי עליו. הוא לא איזה פועל שחור, שיכול לחיות מריבאונד התקפה וכדורים מיקריים.
07 יולי 2013, 13:50
07 יולי 2013, 14:00
er79 כתב:בקיצור, שכחו מסופו. נותרנו עם 3 אופציות טובות בעיניי: אחת שקיימת רק באגדות, אלא אם כן הוא אוהב את צבע העיניים של דני פדרמן ו-250 אלף דולר+ 100 גרם פיצוחי קשיו יספקו אותו, מה קוראים אותו יואניס בורוסיס; גם פול דיוויס הוא אופציה טובה אבל לא בראדאר התקציבי שלנו. השלישי ניתן להשיג במחיר שפוי יותר, על פי השמועות רוצה לבוא למכבי, ואני חושב שמכבי חייבת להתביית עליו (בכפוף לבדיקת כשירות רפואית) לפני שבלאט יתלהב לנו מעוד איזה קפיץ טמבל כמו תומאס - מה קוראים אותו באראץ. אבוי אם אחד מהם לא יבוא לפה (אבוי אבוי אבל זה מה שיקרה לצערי). קיימת אופציה רביעית, דורסי, שחקן שבלאט יכול לחיות איתו, כי הוא מתאים לקונספציה שלו. אבל גם הוא יקר (אני פחות מתחבר לשחקן הזה).
07 יולי 2013, 14:12
yzafrir כתב:er79 כתב:בקיצור, שכחו מסופו. נותרנו עם 3 אופציות טובות בעיניי: אחת שקיימת רק באגדות, אלא אם כן הוא אוהב את צבע העיניים של דני פדרמן ו-250 אלף דולר+ 100 גרם פיצוחי קשיו יספקו אותו, מה קוראים אותו יואניס בורוסיס; גם פול דיוויס הוא אופציה טובה אבל לא בראדאר התקציבי שלנו. השלישי ניתן להשיג במחיר שפוי יותר, על פי השמועות רוצה לבוא למכבי, ואני חושב שמכבי חייבת להתביית עליו (בכפוף לבדיקת כשירות רפואית) לפני שבלאט יתלהב לנו מעוד איזה קפיץ טמבל כמו תומאס - מה קוראים אותו באראץ. אבוי אם אחד מהם לא יבוא לפה (אבוי אבוי אבל זה מה שיקרה לצערי). קיימת אופציה רביעית, דורסי, שחקן שבלאט יכול לחיות איתו, כי הוא מתאים לקונספציה שלו. אבל גם הוא יקר (אני פחות מתחבר לשחקן הזה).
דורסי הכי רלוונטי מבחינה תקציבית .
בורוסיס לא בליגה שלנו תקציבית (דיברו עליו בהקשר של ברצלונה אם אני לא טועה...)
וגם דיוויס יהיה יקר מידי (אם כי לטעמי פחות מבורוסיס)
באראץ זה סימן שאלה גדול . שחקן כמהו אם הוא לא חתום עדיין אז מרחפת מעליו סימן שאלה גדול ולא בטוח שכדאי לקחת את הסיכון...
07 יולי 2013, 14:41
roy1000 כתב:אז בהנחה שסופו וכהן באמת באים, הסגל נראה די סגור.
אוחיון/רייס (שאראס)
היקמן/הלפרין (שאראס)/לנדסברג
סמית'/פניני/לנדסברג
מדלי/טיוס
סופו/ג'יימס
זה סגל של יורוקאפ במקרה הטוב. פרט לסופו אין פה אף שחקן יורוליג לגיטימי.
07 יולי 2013, 15:43
felix_r כתב:סופו יעשה בשכל אם יחתום באוניקס.
למה הוא צריך את השטויות של בלאט על הראש?
עדיף לו לשחק אצל המאמן שהצליח לעשות כוכב אפילו משרמאדיני
07 יולי 2013, 16:39
07 יולי 2013, 18:14
07 יולי 2013, 18:25
er79 כתב:בשורות רעות מוואלה, על התקדמות בשיחות עם רייס. אני עדיין לא מצליח לעכל שמכבי נלחמים על האפס הזה. גם סופו מתקרב לפי הכתבה.
er79 כתב:מציוצים שאני קורא בטוויטר, נטען כי נשיא קאזאן לא רק שמכחיש פנייה אל סופו, אלא גם טוען שהקבוצה כלל לא מעוניינת בו, מה גם שיש להם 3 יוונים והם לא מתכוונים להחתים יווני נוסף. בקיצור, נחכה למקור נוסף מלבד יורובאסקט.
07 יולי 2013, 18:37
Assaf M כתב:אז לכל מי שעדיין לא הפנים, כדאי שיתחיל- רייס וסופו זה כמעט עניין מוגמר
07 יולי 2013, 18:44
felix_r כתב:Assaf M כתב:אז לכל מי שעדיין לא הפנים, כדאי שיתחיל- רייס וסופו זה כמעט עניין מוגמר
מה יש לנו להפנים כשזה כמעט? כשזה יהיה באמת גמור, אנחנו נספיק להפנים. תהיה לנו עונה שלמה לפנינו להפנים