המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
misha כתב:האשכול הקודם היה די נאחסי, אולי יהיה לנו יותר מזל עם החדש
yiffy כתב:misha כתב:האשכול הקודם היה די נאחסי, אולי יהיה לנו יותר מזל עם החדש
כן, בהמבורג וגסטאד...
misha כתב:yiffy כתב:misha כתב:האשכול הקודם היה די נאחסי, אולי יהיה לנו יותר מזל עם החדש
כן, בהמבורג וגסטאד...
או
yiffy כתב:misha כתב:yiffy כתב:misha כתב:האשכול הקודם היה די נאחסי, אולי יהיה לנו יותר מזל עם החדש
כן, בהמבורג וגסטאד...
או
אתה זוכר את הימים הימים של רוג'ר בניו-יורק מישה? אני כל כך מתגעגע אליהם. היה פשוט תענוג לצפות בו משחק שם.
אגב: נתון מעניין ששמתי לב אליו,
להלן רשימת הזוכים בווימבלדון בשנים האחרונות:
10'- נדאל
11' - נולה
12' - פדרר
13' - מארי
להלן רשימת הזוכים ביו.אס.אופן בשנים האחרונות:
08' - פדרר
09' - דל-פוטרו
10' - נדאל
11' - נולה
12' - מארי
היו.אס.אופן הוא המגוון ביותר מבחינת זוכים בשנים האחרונות. אולי השנה ברדיך, צונגה או פרר יצליחו להשתחל.
yiffy כתב:אתה זוכר את הימים הימים של רוג'ר בניו-יורק מישה? אני כל כך מתגעגע אליהם. היה פשוט תענוג לצפות בו משחק שם.
misha כתב:האשכול הקודם היה די נאחסי, אולי יהיה לנו יותר מזל עם החדש
misha כתב:yiffy כתב:אתה זוכר את הימים הימים של רוג'ר בניו-יורק מישה? אני כל כך מתגעגע אליהם. היה פשוט תענוג לצפות בו משחק שם.
כן אה, אני זוכר את הזכייה הראשונה שלו שם ב-2004, כשהוא פירק את יואיט, כאילו זה היה אתמול. תקרא לי אופטימי יתר על המידה אבל אני בטוח לגמרי שנחגוג עוד סלאם של רוג'ר. לא יודע מתי זה יבוא אבל אין מצב שהוא פורש בלי עוד הנפה.
jol9 כתב:misha כתב:yiffy כתב:אתה זוכר את הימים הימים של רוג'ר בניו-יורק מישה? אני כל כך מתגעגע אליהם. היה פשוט תענוג לצפות בו משחק שם.
כן אה, אני זוכר את הזכייה הראשונה שלו שם ב-2004, כשהוא פירק את יואיט, כאילו זה היה אתמול. תקרא לי אופטימי יתר על המידה אבל אני בטוח לגמרי שנחגוג עוד סלאם של רוג'ר. לא יודע מתי זה יבוא אבל אין מצב שהוא פורש בלי עוד הנפה.
אני חושב שזה בכלל לא מופרך. נובאק זה לא אותו נובאק של 2011 וגם רפא רחוק משיאו. מול מארי תמיד יהיה לרוג'ר סיכוי.
בוא נגיד שזאת לא תהיה הפתעה קיצונית. למרות שבארבע השנים האחרונות הוא חגג רק פעמיים.
yiffy כתב:jol9 כתב:misha כתב:yiffy כתב:אתה זוכר את הימים הימים של רוג'ר בניו-יורק מישה? אני כל כך מתגעגע אליהם. היה פשוט תענוג לצפות בו משחק שם.
אני חושב שזה בכלל לא מופרך. נובאק זה לא אותו נובאק של 2011 וגם רפא רחוק משיאו. מול מארי תמיד יהיה לרוג'ר סיכוי.
בוא נגיד שזאת לא תהיה הפתעה קיצונית. למרות שבארבע השנים האחרונות הוא חגג רק פעמיים.
זה כן מעט מופרך בגלל שרוג'ר הוא לא אותו רוג'ר, regardless of מה קורה עם השאר.
yiffy כתב:משחק מזעזע וטורניר מזעזע לפדרר שהודח ע"י פדריקו דלבוניס האלמוני 6:7 6:7.
הביטחון בקרשים מאז ווימבי וזה הורגש לאורך כל הטורניר. אמנם שחקן שמאלי, אבל זה לא מתרץ את איך שהוא נראה.
זה כבר מתחיל להרגיש ממש רע בלב
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־7 אורחים