09 יולי 2013, 11:33
yzafrir כתב:MTA2311 כתב:אין כזה דבר היום חוליה חלשה יותר מבחינה כלכלית מפדרמן.
חוץ מזה, לשמעון יש מעט אחוזים כבר היום, וגם בהם הוא מתחלק עם קבוצת משקיעים. לא בגללו אנחנו נופלים על היקמן ורייס.
יש לו 7% , זה חלק די משמעותי זה אומר שאם אתה מגדיל את התקציב ב-3 מליון דולר אז הוא צריך להביא מכיסו כמעט מליון שקל . מאז הגרושים שלו הוא כבר לא במצב כלכלי של להיות בעלים של קבוצת צמרת בכדורסל האירופאי , וזה שאתה חושב שלא בגללו אתה מקבל פה היקמנים ורייסים זה רק מראה שמצליח לו וכל האש הולכת לפדרמן...
09 יולי 2013, 11:44
09 יולי 2013, 11:47
MTA2311 כתב:yzafrir כתב:MTA2311 כתב:אין כזה דבר היום חוליה חלשה יותר מבחינה כלכלית מפדרמן.
חוץ מזה, לשמעון יש מעט אחוזים כבר היום, וגם בהם הוא מתחלק עם קבוצת משקיעים. לא בגללו אנחנו נופלים על היקמן ורייס.
יש לו 7% , זה חלק די משמעותי זה אומר שאם אתה מגדיל את התקציב ב-3 מליון דולר אז הוא צריך להביא מכיסו כמעט מליון שקל . מאז הגרושים שלו הוא כבר לא במצב כלכלי של להיות בעלים של קבוצת צמרת בכדורסל האירופאי , וזה שאתה חושב שלא בגללו אתה מקבל פה היקמנים ורייסים זה רק מראה שמצליח לו וכל האש הולכת לפדרמן...
ומאיפה אתה יודע מה המצב הכלכלי של שמעון אחרי הגירושים? היית בחדר כשהם חתמו על הסכם ממון? אתה גם יודע מה ההכנסה שלו ממשרד עורכי הדין שלו?
את האחוזים שלו הוא חולק עם עוד קבוצת אנשים שהוא עומד בראשה. אתה יודע כמ. כסף הוא מוציא מהכיס?
עם כל הכבוד, מי שקובע איך הקבוצה תתנהל זה פדרמן, ולא מזרחי עם מעט האחוזים שלו.
09 יולי 2013, 11:51
jol9 כתב:LIAV10 כתב:יוני, נראה לי הגיע הזמן פחות להתעסק בהיקמן ויותר להתחיל להתעסק בשחקנים הבינוניים שהגיעו ויגעיו.
ממש מעצבן שמאשימים את היקמן שלקח על עצמו בזמן שהרכז היחיד שלנו (יוגב) הוא איום אפסי בהתקפה והיחיד חוץ מריקי שכן היה איום (לוגאן) הוא ממש לא רכז.
לא פלא שהוא נראה כמו שחקן די ליג ושחקן לקבוצה קטנה, הוא פשוט שיחק בקבוצה קטנה.
אולי אתה צודק.
אבל ריקי באופן ברור שיחק בשביל המספרים של עצמו ולא בשביל הקבוצה. אני לא אוהב את זה וזה ממשיך לצרום לי.
09 יולי 2013, 12:31
09 יולי 2013, 12:36
09 יולי 2013, 12:54
09 יולי 2013, 15:15
rc4991 כתב:jol9 כתב:LIAV10 כתב:יוני, נראה לי הגיע הזמן פחות להתעסק בהיקמן ויותר להתחיל להתעסק בשחקנים הבינוניים שהגיעו ויגעיו.
ממש מעצבן שמאשימים את היקמן שלקח על עצמו בזמן שהרכז היחיד שלנו (יוגב) הוא איום אפסי בהתקפה והיחיד חוץ מריקי שכן היה איום (לוגאן) הוא ממש לא רכז.
אולי אתה צודק.
אבל ריקי באופן ברור שיחק בשביל המספרים של עצמו ולא בשביל הקבוצה. אני לא אוהב את זה וזה ממשיך לצרום לי.
מתי היקמן חשב על עצמו ועל הסטט' שלו?
להפך,זה בו אדם שהקבוצה ממש חשובה לו והוא ממש לא אגואיסט
מה לעשות שהיתה חרא קבוצה בשנה שעברה בלי סקוררים ובלי רכז?
09 יולי 2013, 15:18
09 יולי 2013, 15:20
jol9 כתב:rc4991 כתב:jol9 כתב:LIAV10 כתב:יוני, נראה לי הגיע הזמן פחות להתעסק בהיקמן ויותר להתחיל להתעסק בשחקנים הבינוניים שהגיעו ויגעיו.
אולי אתה צודק.
מתי היקמן חשב על עצמו ועל הסטט' שלו?
להפך,זה בו אדם שהקבוצה ממש חשובה לו והוא ממש לא אגואיסט
מה לעשות שהיתה חרא קבוצה בשנה שעברה בלי סקוררים ובלי רכז?
גם לארויו היתה קבוצה חרא, ועדיין היו כמה שחקנים שנתנו עונות קריירה לידו. אצלינו רק ג'יימס הצטיין, וזה ממש לא היה בגלל היקמן, אלא יותר בגלל ההגנה שלו.
היקמן שחקן עם יכולות אישיות טובות, אבל יכולת אפסית של ניהול משחק, פשוט אפסית.
זה לא מקרי שמכבי הושפלה מול ריאל בה משחקים יול ורודריגז, וזה גם לא מקרי שחטפנו בראש מגל מקל ופול סטול בגמר הליגה.
שחקן שלא מנהל את המשחק, ולוקח הכל על עצמו, פוגע בקבוצה, גם אם הוא לא מתכוון לזה.
אני מסכים שההסתה שלו לעמדה 2 היא נכונה, אבל אנחנו עדיין לא ממש בטוחים שזה בדיוק מה שקורה, כי לפי שאני מבין, רייס הוא שחקן מאותו הסוג, מה שאומר, שפעם אחד יירכז ופעם השני.
09 יולי 2013, 15:31
09 יולי 2013, 16:03
LIAV10 כתב:מה הקשר ארויו?
ארויו רכז, היקמן לא.
מפה ועד לחושב רק על הסטט׳ שלו?
09 יולי 2013, 16:10
jol9 כתב:LIAV10 כתב:מה הקשר ארויו?
ארויו רכז, היקמן לא.
אבל היקמן החליט שהוא רכז. במקום לשחק בסגנון של קלע-סקורר, הוא היה משתלט על משחקים, ומוציא את כל האחרים מהקצב...
לא יודע, אולי אני באמת קצת מגזים איתו, אבל זאת התחושה שלי לאורך כל העונה, וביחס למספרים שהוא נתן, מדובר כנראה באחד השחקנים השנויים במחלוקת...
תיזכרו בכל מיני שחקנים לאורך ההיסטוריה של מכבי, שלמרות שנתנו מספרים יפים, לא בדיוק נחשבו להצלחות גדולות בקרב כל האוהדים כמו באטיסטה, אנקראם, אנדרסון,
פישר, אליהו, באק ג'ונסון, ויקטור אלכסנדר ואחרים.
09 יולי 2013, 16:27
LIAV10 כתב:jol9 כתב:LIAV10 כתב:מה הקשר ארויו?
ארויו רכז, היקמן לא.
אבל היקמן החליט שהוא רכז. במקום לשחק בסגנון של קלע-סקורר, הוא היה משתלט על משחקים, ומוציא את כל האחרים מהקצב...
לא יודע, אולי אני באמת קצת מגזים איתו, אבל זאת התחושה שלי לאורך כל העונה, וביחס למספרים שהוא נתן, מדובר כנראה באחד השחקנים השנויים במחלוקת...
תיזכרו בכל מיני שחקנים לאורך ההיסטוריה של מכבי, שלמרות שנתנו מספרים יפים, לא בדיוק נחשבו להצלחות גדולות בקרב כל האוהדים כמו באטיסטה, אנקראם, אנדרסון,
פישר, אליהו, באק ג'ונסון, ויקטור אלכסנדר ואחרים.
כי אם לא הוא אז מי כן? יוגב?
הוא צריך לידו בעל בית אמיתי!
09 יולי 2013, 20:13
09 יולי 2013, 20:15
09 יולי 2013, 20:22
MTA2311 כתב:אותי יותר מעניין מה זאת הכתבה "כשהביקני נכנע" שיש לך על הסרגל למעלה.
09 יולי 2013, 21:00
MTA2311 כתב:אותי יותר מעניין מה זאת הכתבה "כשהביקני נכנע" שיש לך על הסרגל למעלה.
09 יולי 2013, 22:28
09 יולי 2013, 22:32