felix_r כתב:אדגר פו כתב:בסוף עוד נאבק בעוז על המקום הרביעי בבית המוקדם.
יש מצב שהשנה נעפיל לפיינל פור. של היורוקאפ.
פליקס , אתה אופטימי !!!
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:אדגר פו כתב:בסוף עוד נאבק בעוז על המקום הרביעי בבית המוקדם.
יש מצב שהשנה נעפיל לפיינל פור. של היורוקאפ.
felix_r כתב:סלאח מג'רי הטוניסאי רשמית בריאל. ולא, זו לא ידיעה מכדורגל

LIAV10 כתב:felix_r כתב:סלאח מג'רי הטוניסאי רשמית בריאל. ולא, זו לא ידיעה מכדורגל
זה הבחור הענק (פורוורד ולא סנטר) שסיפרת עליו ואמרת שלא המלצת עליו בגלל שהוא מוסלמי או משהו כזה?
felix_r כתב:סלאח מג'רי הטוניסאי רשמית בריאל. ולא, זו לא ידיעה מכדורגל
er79 כתב:ריאל כנראה הולכת על קו קדמי משודרג בהרבה משנה שעברה, כשגם בורוסיס מתקרב אליה
rc4991 כתב:בראינט דאנסטון חתם לשנתיים באולימפיאקוס
felix_r כתב:rc4991 כתב:בראינט דאנסטון חתם לשנתיים באולימפיאקוס
מכבי יכלה להחתים אותו בגרושים כשעוד שיחק בישראל
rc4991 כתב:felix_r כתב:rc4991 כתב:בראינט דאנסטון חתם לשנתיים באולימפיאקוס
מכבי יכלה להחתים אותו בגרושים כשעוד שיחק בישראל
למה שנעשה את זה?
התנין כתב:מלקולם דילייני(כמדומני נבחר לחמישית העונה של היורוקאפ)מקייב חתם בבאיירן מינכן.
leon984 כתב:http://www.gazetesport.com/haber/123595/fenerbahce-ulker-pesinde
מי זה בכלל?
התנין כתב:בתור חובב כדורסל אירופי, אחד ה''חלומות'' שלי הוא לראות את הליגה הגרמנית הופכת לאחת מ 2-3 הבכירות באירופה. גם שוק גדול, גם קהל שממלא אולמות כחלק מתרבות ספורט מטורפת, וגם קבוצות שמנוהלות באופן נכון ויציב. אין שם קבוצות שמתפרעות מעבר למה שהן מכניסות, וגם באיירן מינכן לא לוקחת יורו אחד ממחלקת הכדורגל.
מאוד הייתי רוצה לראות את באיירן מינכן ואלבה ברלין, שתי קבוצות מערים מרכזיות בגרמניה, הופכות לקבוצות משמעותיות ביורוליג. למרות שזה עוד כנראה רחוק, הן ללא ספק בדרך הנכונה: (1) אלבה מביאה יותר מרבבת אוהדים לאחד האולמות הכי יפים באירופה, ובאיירן, כמועדון צעיר, ממלא את האולם בן 6500 המקומות שלו. (2) בגזרת התקציבים, באיירן עם 12 מיליון יורו בעונה הבאה, ואלבה ברלין באזור ה-10 ובאמברג קצת מתחת לכך. למרות שיש לקחת את זה בערבון מוגבל, שכן המסים בגרמניה, עד כמה שאני מבין, גבוהים יותר בהשוואה למקומות אחרים באירופה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Google Adsense [Bot] ו־44 אורחים