טייריס רייס חתם לשנתיים במכבי

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: טייריס רייס חתם לשנתיים במכבי

הודעהעל ידי Assaf M » 11 יולי 2013, 15:18

אני ארשום לכם כאן כמה דברים שאולי התפרסמו ואולי לא, אבל מקורם הוא מתוך הקבוצה ואני מקווה שאולי זה יגרום לחלקכם לקבל את המצב קצת יותר בהבנה:
מכבי שמה לעצמה כמה מטרות הקיץ:
בראש ובראשונה החתמת גארד ברמה הגבוהה ביותר. מכבי שמה לעצמה את כל השמות הכי גדולים באירופה בעמדה הזו: פארגו, פלאניניץ', בראון, מקלאב וספאנוליס. השם הראשון שעלה והראשון שהוחלט להחתים הוא ג'רמי פארגו. הקשר עימו נוצר בערך כשבועיים לפני הפיינל פור בלונדון. מכבי החליטה, בצעד חריג ביותר להכניס את היד עמוק לכיס ולהציע
לפארגו 1.5 מיליון דולר. פארגו תחילה ביקש 2.5 אך לבסוף סוכם על כמעט 2 מיליון דולר. החוזה כבר היה מוכן והמו"מ הסתיים בלונדון בפגישה בין דני פדרמן לפארגו.
אלא שיום לפני החתימה על טיוטת החוזה, מסינה הודיע להנהלת צסק"א שהוא מוותר על אופציית הנ.ב.א ומיד התקשר לסוכן של פארגו בטענה שהוא המועמד מספר 1 שלו. בלי לחשוב פעמיים שלחה צסק"א הצעה חסרת תקדים לפארגו, 2.2 מיליון דולר ותוך יממה החוזה נחתם.
מכבי בחנה היטב את השוק. הוחלט לבדוק את מצבו של מייק גרין מוארזה אבל הוחלט שהוא לא מספיק טוב. גם אופציית בובי בראון נבדקה והוא הוצע לקבוצה אך בלאט טרפד את העניין בטענה שאין לו עניין בבובי בראון. בדקו את ג'מונט גורדון מגלאטסראי אך יש לו חוזה.
בדקו גם את אופציית הבאת לנגפורד אבל גם לו יש חוזה. זוראן פלאניניץ' דורש למעלה מ2 מליון דולר ומכבי לא מוכנה אפילו להתקרב לסכום הזה, בטח ובטח לשחקן שלא מתאים כלל לסגנון המשחק שלה. גם בו מקלאב נבדק אך הוא שואף לחתום בנ.ב.א.
הוחלט ללכת על טייריס רייס גם לאחר שנבדקו כל האופציות בנ.ב.א. מכבי עוקבת אחר רייס כבר שלוש שנים מאז ימיו בריטאס. מסתבר, שמכבי בדקה היטב את האופי וההתנהגות של טייריס והתרשמה מאוד משיחות עם הצוות המקצועי בבאיירן. מסתבר, שרייס מגדל לבדו
ילד בן 8 כבר כמה וכמה שנים. במכבי טוענים שהוא שחקן פיק אנד רול מצוין ושיש לו פוטנציאל להפוך להפתעה באירופה. ימים יגידו.

אי אפשר לבוא בטענות כל הזמן. נכון, כולנו רצינו לראות פה שם סקסי שיתן תחושה שיש קצת אבק כוכבים בצהוב אבל לא זו המציאות. שווי השוק לא תמיד תואם את רצון הקבוצה ובטח שלא ההיצע שלו. מכבי בכל זאת בנתה קו קדמי בנתיים חזק מאוד והוציאה מקסימום מהתקציב שהקדישה לכך.

בכל אופן, הסגל עוד לא סגור. ליאור כמעט בוודאות עוזב ומכבי צריכה כעת להחליט אם היא נשארת עם טיוס ומסיתה את סמית' לעמדה 4 ואז יוחתם סווינגמן לעמדות 2-3(אופציית השאלת לנדסברג פתוחה) או שהיא מחתימה זר בעמדה מספר 4 עם קליעה מחוץ לקשת.
שלא תטעו, מכבי עוד לא החליטה בנושא והחתמת הזר השישי עלולה לקחת זמן. כמו ששמעון אמר, במידה וימצא שחקן טוב ששווה את הסכום שהוא דורש, מכבי תשלם, אפילו יותר ממה שהקציבה לעצמה.
Assaf M

הודעהעל ידי LIAV10 » 11 יולי 2013, 15:22

הכל טוב, אז למה לא הוחתם פה גבוה שעולה הרבה לאחר שהאופצייה לגארד יקר נפלה?
נשמע כמו תירוץ,הרי לא יביאו לפה 4 ב-2 מיליון דולר של פארגו, נכון?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי בנימין נעמן » 11 יולי 2013, 15:24

Assaf M כתב:אני ארשום לכם כאן כמה דברים שאולי התפרסמו ואולי לא, אבל מקורם הוא מתוך הקבוצה ואני מקווה שאולי זה יגרום לחלקכם לקבל את המצב קצת יותר בהבנה:
מכבי שמה לעצמה כמה מטרות הקיץ:
בראש ובראשונה החתמת גארד ברמה הגבוהה ביותר. מכבי שמה לעצמה את כל השמות הכי גדולים באירופה בעמדה הזו: פארגו, פלאניניץ', בראון, מקלאב וספאנוליס. השם הראשון שעלה והראשון שהוחלט להחתים הוא ג'רמי פארגו. הקשר עימו נוצר בערך כשבועיים לפני הפיינל פור בלונדון. מכבי החליטה, בצעד חריג ביותר להכניס את היד עמוק לכיס ולהציע
לפארגו 1.5 מיליון דולר. פארגו תחילה ביקש 2.5 אך לבסוף סוכם על כמעט 2 מיליון דולר. החוזה כבר היה מוכן והמו"מ הסתיים בלונדון בפגישה בין דני פדרמן לפארגו.
אלא שיום לפני החתימה על טיוטת החוזה, מסינה הודיע להנהלת צסק"א שהוא מוותר על אופציית הנ.ב.א ומיד התקשר לסוכן של פארגו בטענה שהוא המועמד מספר 1 שלו. בלי לחשוב פעמיים שלחה צסק"א הצעה חסרת תקדים לפארגו, 2.2 מיליון דולר ותוך יממה החוזה נחתם.
מכבי בחנה היטב את השוק. הוחלט לבדוק את מצבו של מייק גרין מוארזה אבל הוחלט שהוא לא מספיק טוב. גם אופציית בובי בראון נבדקה והוא הוצע לקבוצה אך בלאט טרפד את העניין בטענה שאין לו עניין בבובי בראון. בדקו את ג'מונט גורדון מגלאטסראי אך יש לו חוזה.
בדקו גם את אופציית הבאת לנגפורד אבל גם לו יש חוזה. זוראן פלאניניץ' דורש למעלה מ2 מליון דולר ומכבי לא מוכנה אפילו להתקרב לסכום הזה, בטח ובטח לשחקן שלא מתאים כלל לסגנון המשחק שלה. גם בו מקלאב נבדק אך הוא שואף לחתום בנ.ב.א.
הוחלט ללכת על טייריס רייס גם לאחר שנבדקו כל האופציות בנ.ב.א. מכבי עוקבת אחר רייס כבר שלוש שנים מאז ימיו בריטאס. מסתבר, שמכבי בדקה היטב את האופי וההתנהגות של טייריס והתרשמה מאוד משיחות עם הצוות המקצועי בבאיירן. מסתבר, שרייס מגדל לבדו
ילד בן 8 כבר כמה וכמה שנים. במכבי טוענים שהוא שחקן פיק אנד רול מצוין ושיש לו פוטנציאל להפוך להפתעה באירופה. ימים יגידו.

אי אפשר לבוא בטענות כל הזמן. נכון, כולנו רצינו לראות פה שם סקסי שיתן תחושה שיש קצת אבק כוכבים בצהוב אבל לא זו המציאות. שווי השוק לא תמיד תואם את רצון הקבוצה ובטח שלא ההיצע שלו. מכבי בכל זאת בנתה קו קדמי בנתיים חזק מאוד והוציאה מקסימום מהתקציב שהקדישה לכך.

בכל אופן, הסגל עוד לא סגור. ליאור כמעט בוודאות עוזב ומכבי צריכה כעת להחליט אם היא נשארת עם טיוס ומסיתה את סמית' לעמדה 4 ואז יוחתם סווינגמן לעמדות 2-3(אופציית השאלת לנדסברג פתוחה) או שהיא מחתימה זר בעמדה מספר 4 עם קליעה מחוץ לקשת.
שלא תטעו, מכבי עוד לא החליטה בנושא והחתמת הזר השישי עלולה לקחת זמן. כמו ששמעון אמר, במידה וימצא שחקן טוב ששווה את הסכום שהוא דורש, מכבי תשלם, אפילו יותר ממה שהקציבה לעצמה.

מה שאתה בעצם רוצה לומר שעוד צפוי לנו כנראה שם גדול הקיץ לעמדה 2-3?
,זה בערך כמו שאמרתי, הסגל לא סגור
סמל אישי של המשתמש
בנימין נעמן

הודעהעל ידי Assaf M » 11 יולי 2013, 15:26

LIAV10 כתב:הכל טוב, אז למה לא הוחתם פה גבוה שעולה הרבה לאחר שהאופצייה לגארד יקר נפלה?

אני לא חושב שעמדה מספר 4 היא חיונית ברמה שצריך להשקיע בה את מירב התקציב
וגם אם כן הוחלט להשקיע בסנטר, אתה מוזמן לתת לי שמות של סנטרים בשוק החופשי
Assaf M

הודעהעל ידי or163 » 11 יולי 2013, 15:27

הסווינגמן שאתה מדבר עליו הוא במקרה סקוטי הופסון?
סמל אישי של המשתמש
or163

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 11 יולי 2013, 15:32

האמת שהיה לי איזשהו רצון/תחושה שאולי הרכז שיוחתם יהיה איזה שם מעניין מהNBA אבל בסה"כ, אני חושב שההחתמה של רייס היא טובה ובעיניי, הוא מתאים יותר למכבי מאשר כל מיני פלניניצ'ים או רכזים כבדים ומוגבלים אחרים.

אישית, אני לא מאמין שהוא יהפוך לפארגו הבא אבל אני כן חושב שיש לו את היכולת להפוך לשחקן יורוליג בולט ואיכותי.
בכל מקרה, אני לא מאמין שהחתמתו תתגלה ככשלון וגם במקרה הכי גרוע נקבל כאן שחקן שהוא בסה"כ טוב. אני חושב שלמרות ששחקנים כאלו נחשבים כאן "הימור", רייס הוא בסופו של יום דוקא מניה יחסית בטוחה וכאמור, אני לא צופה שגם בתסריט הגרוע ביותר תהיה כאן נפילה.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי LIAV10 » 11 יולי 2013, 15:37

Assaf M כתב:
LIAV10 כתב:הכל טוב, אז למה לא הוחתם פה גבוה שעולה הרבה לאחר שהאופצייה לגארד יקר נפלה?

אני לא חושב שעמדה מספר 4 היא חיונית ברמה שצריך להשקיע בה את מירב התקציב
וגם אם כן הוחלט להשקיע בסנטר, אתה מוזמן לתת לי שמות של סנטרים בשוק החופשי

זה לא התפקיד שלי לתת את השמות, אני יכול לנסות, אבל זה יהיה חסר טעם, לדוגמא בורוסיס, אולי לחכות ולראות מה צסק״א יעשו עם קרסטיץ׳.
אולי ההשקעה הייתה צריכה להיות בעמדה אחרת. אולי היו צריכים לבדוק עוד אופציות של שחקני NBA.
קצת מוזר שזה או פארגו או כלום, אם לא גברנו על צסק״א בתחרות על פארגו אז נלך לעוד עונה בינונית עם שמות משעממים, קצת הזוי בעייני.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי חנו'ש » 11 יולי 2013, 15:44

אסף, תסלח לי שאני לא מקבלת את זה.
מכבי שמה לה מטרה להחתים שם גדול לעמדת הגארד, אבל אחרי כישלון אחד עם פארגו היא כבר מתייאשת??
השחקנים האחרים יקרים לה מידי?? באמת??
מה חשבו? שיביאו שם גדול בשקל וחצי?? ברור שהשחקנים הטובים הם יקרים!!
אז לא הלך לכם עם פארגו אז זהו?? ה-NEXT BEST THING זה רייס?
באמת מזל שיש לנו מחלקת סקאוטינג נהדרת שלוקחת כל שנה סכומים נכבדים מהתקציב... :x

אני גם מאוד אשמח להבין איך מבחינה מקצועית הוחלט שהוא הכי מתאים כשהוא בסך הכל האח התאום של שחקן שכבר יש לנו??
איך שמעון ברבר מלא זמן בראיון איתו שמה שצריך זה שחקן חכם, שחקן שיודע לנהל משחק ולהפעיל את שאר השחקנים, ומה שמביאים לנו זה עוד שחקן עם אינטלגנציית משחק ששואפת לזו של היקמן (וזו לא מחמאה)

עכשיו גם ה-600 אלף או כמה שזה לא יהיה ששמו על סופו ילכו לפח כי מי לעזאזל ידע למסור במקומות שהוא אוהב?? סבתא שלי?

ואגב, אני מאושרת שרייס הוא בחור טוב שמגדל לבד את הילד שלו (אאל"ט גם אלן אנדרסון היה אב חד הורי כך שזה לא אומר הרבה...), גם אני ילדה טובה ירושלים, זה לא אומר שמכבי צריכה להחתים אותי (ותאמין לי שאני יקרה מידי בשביל פדרמן...).
מכבי צריכה שחקנים שיוכלו להוביל אותה לפיינל פור, לא להצלבה עם הרבה הרבה מזל ופוקס גדול וו"ואו כמה לא ציפינו שהחבורה העלובה הזו תצליח להשתחל להצלבה".
לא מעניין אותי מה האופי שלהם.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי שמואל1 » 11 יולי 2013, 15:48

החתמה עלובה וחלשה של מכבי. זה הרכז הבכיר שכולנו חיכינו לו- שחקן יורוקאפ ב 500 אלף דולר.
אין שום שינוי, פדרמן ממשיך להרוס את מכבי.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 11 יולי 2013, 15:51

שמואל1 כתב:החתמה עלובה וחלשה של מכבי. זה הרכז הבכיר שכולנו חיכינו לו- שחקן יורוקאפ ב 500 אלף דולר.
אין שום שינוי, פדרמן ממשיך להרוס את מכבי.

עד עכשיו הייתי מאוד פסימי לגבי רייס, אבל אחרי שכתבת את הפוסט שלך, אני בטוח שהוא יפתיע לטובה
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי קובי » 11 יולי 2013, 15:53

חנו'ש כתב:אסף, תסלח לי שאני לא מקבלת את זה.
מכבי שמה לה מטרה להחתים שם גדול לעמדת הגארד, אבל אחרי כישלון אחד עם פארגו היא כבר מתייאשת??
באמת מזל שיש לנו מחלקת סקאוטינג נהדרת שלוקחת כל שנה סכומים נכבדים מהתקציב... :x

אני גם מאוד אשמח להבין איך מבחינה מקצועית הוחלט שהוא הכי מתאים כשהוא בסך הכל האח התאום של שחקן שכבר יש לנו??
איך שמעון ברבר מלא זמן בראיון איתו שמה שצריך זה שחקן חכם, שחקן שיודע לנהל משחק ולהפעיל את שאר השחקנים, ומה שמביאים לנו זה עוד שחקן עם אינטלגנציית משחק ששואפת לזו של היקמן (וזו לא מחמאה)

עכשיו גם ה-600 אלף או כמה שזה לא יהיה ששמו על סופו ילכו לפח כי מי לעזאזל ידע למסור במקומות שהוא אוהב?? סבתא שלי?

ואגב, אני מאושרת שרייס הוא בחור טוב שמגדל לבד את הילד שלו (אאל"ט גם אלן אנדרסון היה אב חד הורי כך שזה לא אומר הרבה...), גם אני ילדה טובה ירושלים, זה לא אומר שמכבי צריכה להחתים אותי (ותאמין לי שאני יקרה מידי בשביל פדרמן...).
מכבי צריכה שחקנים שיוכלו להוביל אותה לפיינל פור, לא להצלבה עם הרבה הרבה מזל ופוקס גדול וו"ואו כמה לא ציפינו שהחבורה העלובה הזו תצליח להשתחל להצלבה".
לא מעניין אותי מה האופי שלהם.

:worship :worship :worship
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 11 יולי 2013, 15:53

יש שם גדול ויש שם גדול. אם מכבי היתה זורקת 2 מליון דולר על פלניניץ', אז הקהל וגם ה"מבינים בכדורסל" אולי היו מאוד מתלהבים, אבל ספק כמה ההחתמה הזו באמת היתה מהווה איזשהו שידרוג מהותי ברמה המקצועית. הפערים במחיר ובגודל השם לאו דוקא מעידים על פערים באיכות וביכלות.
מכבי כבר נפלה נפלה בעבר לא מעט פעמים עם שמות גדולים.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי חנו'ש » 11 יולי 2013, 15:54

חביב אורנג'ד כתב:

יש שם גדול ויש שם גדול. אם מכבי היתה זורקת 2 מליון דולר על פלניניץ', אז הקהל וגם ה"מבינים בכדורסל" אולי היו מאוד מתלהבים, אבל ספק כמה ההחתמה הזו באמת היתה מהווה איזשהו שידרוג מהותי ברמה המקצועית. הפערים במחיר ובגודל השם לאו דוקא מעידים על פערים באיכות וביכלות.

וזהו? רק פלאניניץ' (שגם אני מסכימה שלא שווה בהכרח 2 מיליון) קיים בטווח שבין פארגו ורייס??
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי LIAV10 » 11 יולי 2013, 15:55

חביב אורנג'ד כתב:

אז אני מבין שפארגו ופלאניניץ׳ הם שני השמות הגדולים היחידים בעולם, תקן אותי אם אני טועה
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי שמואל1 » 11 יולי 2013, 15:56

חביב אורנג'ד כתב:

על מה אתה מדבר? פלאניניץ' אחד הרכזים הטובים באירופה כיום. מנהל משחק אמיתי, שחקן חכם שיכול להוביל קבוצה.
טייריס רייס הוא עוד קומבו גארד שכונתי שהולך עם הראש בקיר.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 11 יולי 2013, 15:56

אני מאוד מסכים עם חני.

אסף, אם מה שאתה אומר באמת מגיע מתוך המועדון אז מדובר בספינרים ושקרנים עוד יותר גרועים ממה שחשבנו, והמקרה הזה שם
את המקרה של תומאס-פופס בכיס הקטן.

אני אישית חושב שלא היתה כוונה אמיתית להחתים את פארגו ואני גם לא חושב שבראון לא היה רצוי ע"י בלאט. גם לגבי מקאלב זה נשמע כמו שקר.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי אלמוג » 11 יולי 2013, 16:04

כל טמבל שחותם משווים לפארגו. החתמה מזעזעת.
תמונה
אלמוג

הודעהעל ידי חנו'ש » 11 יולי 2013, 16:04

האמת שגם אני ממש לא מתה על האפשרות של בובי בראון, כך שאני יכולה להבין למה בלאט לא רצה אותו.
הבעיה היא כשהביאו גרסה קצת פחות טובה של בובי בראון....
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי שמואל1 » 11 יולי 2013, 16:04

חנו'ש כתב:האמת שגם אני ממש לא מתה על האפשרות של בובי בראון, כך שאני יכולה להבין למה בלאט לא רצה אותו.

בובי בראון לפחות סקורר יורוליג מוכח ברמה גבוהה. טייריס רייס הוא כלום ושום דבר.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 11 יולי 2013, 16:05

חנו'ש כתב:האמת שגם אני ממש לא מתה על האפשרות של בובי בראון, כך שאני יכולה להבין למה בלאט לא רצה אותו.

בדיוק בגלל זה, זה נשמע לי כמו שקר...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], yon1, שמוליק ו־11 אורחים