12 יולי 2013, 17:45
MTA2311 כתב:LIAV10 כתב:חנו'ש כתב:MTA2311 כתב:חנו'ש כתב:אני חושבת שעיקר מה שמגיע לקהל הזה הוא שלא ימרחו אותו ולא יספרו לו סיפורים ויספרו לו שקרים.
הקהל של מכבי לא מטומטם וזה מאוד לא כיף שמתייחסים אליך ככה.
איך פדרמן אמור לדעת שהקהל לא מטומטם?
הייתי רוצה לחשוב שזו אמורה להיות הנחת יסוד...
הוא דיבר כנראה על נושא חידוש וקניית המנויים
ואתה לא מסכים איתי?
12 יולי 2013, 17:49
שמע, זה די פשוט.
מכבי היא קבוצה גדולה לכל הדעות. לא פחות מצסקא. אם נוצר היום מצב באירופה, שבשביל להצליח בצורה עקבית צריך להשקיע כסף( כן, גם אולימפיאקוס השקיעה כסף בשביל להגיע להישגים), אז אני מצפה שמכבי תעשה את זה.
הרכב הבעלים הנוכחי לא מסוגל לעשות את זה? שלום ותודה
12 יולי 2013, 17:53
אני מבין את מה שאתה אומר אבל שדברים מתנהלים בסדר אנחנו לא מתלוננים גם אם התוצאה הסופית לא תמיד יוצאת כמו שצריך.
זה מגמה של השנתיים האחרונות. והסיבה היא שבאמת אנחנו אוהבים את המשחק מעל לכל ואת מה שמכבי מייצגת. ומכבי לא מייצגת לדעתי משחק אפור ושחקנים שנחשבים לבינוניים באירופה. יש קו דק בין תמימות ואופטימיות יתר לבין להיות פתי שמקבל כל מה שאומרים לו בהבנה והשלמה. כולל קיצוץ בתקציבים שמשמעותו ירידה ברמת הציפיות.
אני מסכים לגבי עניין הסבתות הזקנות שמתלוננות. אני אישית במידה והמגמה של הפיכה הדרגתית ללובליאנה תימשך ואני אראה שגם במגרש מכבי משחקת בנחיתות ובאפרוריות מול קבוצות בינוניות אני פשוט אפסיק לצפות במשחקים ולהגיב בפורומים כי באמת שמתחיל להימאס. אני כבר לא בגיל של הערצה עיוורת.
מקווה שהיכולת על המגרש לא ישקפו את התקציב ושנראה משהו מלהיב אבל אם לא אני חושב שכל אחד יעשה מה שטוב לו. אם נראה עונה לא טובה ושנה הבאה מכבי תמשיך באותה מגמה לי זה יהיה מספיק
12 יולי 2013, 17:58
אני מבין מה שאתה אומר, אבל זה באמת היה נראה לי כאילו אתה מנסה לייפות דבר מאוד מכוער, היקמן חודר מימין, רייס משמאל, טיוס אליהופים ואליהו מטביע. מי ישמע, מתי אליהו עשה משחק טוב שלא נגד קבוצה ברמה של עירוני קריית עקרון? מה יעזור לנו חדירות של שני שחקנים כשבצבע ישנם עוד שני שחקנים שנמצאים נטו בצבע (סופו וטיוס)?
כמו שאור אמר, מכבי היא מועדון לא פחות גדול מצסק״א, אז גם לנו מגיע השקעה (ושים לב שאף אחד פה לא ביקש את התקציב שלהם ושל ריאל מדריד, ברצלונה ושאר המטורפות, אבל תקציב בגודל של היווניות לאחר ״ההתפרקות״ שלהן זה דבר מתבקש, בטח לקהל שמשלם את המנוי היקר באירופה והולך עם הקבוצה לכל חור באירופה).
13 יולי 2013, 01:54
13 יולי 2013, 21:05
toja27 כתב:טוב, הקץ לחלומות שלי, הופסון כנראה ישחק ב NBA בעונה הבאה, למרות שהוא עדיין לא בוגר מספיק, חושב שזה פספוס של מכבי, כמו דאנסטון וקיצ'ן בעונה לפני.
אוקיי, ממשיכים הלאה.
13 יולי 2013, 21:07
מקובי כתב:toja27 כתב:טוב, הקץ לחלומות שלי, הופסון כנראה ישחק ב NBA בעונה הבאה, למרות שהוא עדיין לא בוגר מספיק, חושב שזה פספוס של מכבי, כמו דאנסטון וקיצ'ן בעונה לפני.
אוקיי, ממשיכים הלאה.
אני לא אומר שהופסון לא טוב אבל...
קיצ'ן? כי הוא ממש הוכיח את עצמו ברמות היורוליג.
אם היו מביאים שחקנים עם רזומה כמו של דאנסטון (עבר בליגה הישראלית ומספרים יפים באיטליה) הייתם צועקים כאן שמכבי קמצנית וכד'...
לא תמיד הדשא של השכן ירוק יותר.
13 יולי 2013, 21:08
13 יולי 2013, 21:43
חנו'ש כתב:מקובי כתב:toja27 כתב:טוב, הקץ לחלומות שלי, הופסון כנראה ישחק ב NBA בעונה הבאה, למרות שהוא עדיין לא בוגר מספיק, חושב שזה פספוס של מכבי, כמו דאנסטון וקיצ'ן בעונה לפני.
אוקיי, ממשיכים הלאה.
אם היו מביאים שחקנים עם רזומה כמו של דאנסטון (עבר בליגה הישראלית ומספרים יפים באיטליה) הייתם צועקים כאן שמכבי קמצנית וכד'...
ברור שהיינו צועקים, כי רובינו לא רוצים שחקנים ברמה הזו....
13 יולי 2013, 21:45
מקובי כתב:חנו'ש כתב:מקובי כתב:toja27 כתב:טוב, הקץ לחלומות שלי, הופסון כנראה ישחק ב NBA בעונה הבאה, למרות שהוא עדיין לא בוגר מספיק, חושב שזה פספוס של מכבי, כמו דאנסטון וקיצ'ן בעונה לפני.
אוקיי, ממשיכים הלאה.
הוא אומר שהשחקנים האלה הם פספוס של מכבי.
יש תחושה שלפעמים כל מה שהשכנים עושים זה נהדר. אולימפיאקוס החתימה את דאנסטון? פספוס של מכבי! פאו את קיצ'ן? פספוס של מכבי! הופסון בNBA? פספוס של מכבי!
אגב, אני יודע שאין סיכוי כי הוא האריך את החוזה שלו- אבל אידסון נראה לי די מתאים לסגל שהתהווה- פוינט פורוורד שיכול לשחק ב2-3-4 וגם יודע להפעיל את סופו נהדר. ככה שיהיה אפשר לשחק גם סמול בול מצד אחד (עם סמית' או אידסון כ-4) וגם מוסיף לא מעט חוכמה לחמישייה.
אבל כמו שאמרתי- אין סיכוי.
13 יולי 2013, 21:46
חנו'ש כתב:מקובי כתב:חנו'ש כתב:מקובי כתב:toja27 כתב:טוב, הקץ לחלומות שלי, הופסון כנראה ישחק ב NBA בעונה הבאה, למרות שהוא עדיין לא בוגר מספיק, חושב שזה פספוס של מכבי, כמו דאנסטון וקיצ'ן בעונה לפני.
אוקיי, ממשיכים הלאה.
יש תחושה שלפעמים כל מה שהשכנים עושים זה נהדר. אולימפיאקוס החתימה את דאנסטון? פספוס של מכבי! פאו את קיצ'ן? פספוס של מכבי! הופסון בNBA? פספוס של מכבי!
אגב, אני יודע שאין סיכוי כי הוא האריך את החוזה שלו- אבל אידסון נראה לי די מתאים לסגל שהתהווה- פוינט פורוורד שיכול לשחק ב2-3-4 וגם יודע להפעיל את סופו נהדר. ככה שיהיה אפשר לשחק גם סמול בול מצד אחד (עם סמית' או אידסון כ-4) וגם מוסיף לא מעט חוכמה לחמישייה.
אז הוא אומר....
אם תסתכל על רוב הפוסטים שלו, תראה שהוא רחוק מלייצג את דעת הרוב בפורום הזה.
זכותו כמובן, אבל אתה לא יכול לקחת את דעתו ולהשליך אותה על זה שהפורום הזה הפכפך ושמה שלא יעשו לא יהיה לנו טוב.
13 יולי 2013, 21:50
13 יולי 2013, 23:17
מקובי כתב:חנו'ש כתב:מקובי כתב:toja27 כתב:טוב, הקץ לחלומות שלי, הופסון כנראה ישחק ב NBA בעונה הבאה, למרות שהוא עדיין לא בוגר מספיק, חושב שזה פספוס של מכבי, כמו דאנסטון וקיצ'ן בעונה לפני.
אוקיי, ממשיכים הלאה.
13 יולי 2013, 23:51
13 יולי 2013, 23:53
13 יולי 2013, 23:54
בנימין נעמן כתב:ואז היה לך כאן ארויו ו11 עבדים. היינו בסרט הזה כבר.
13 יולי 2013, 23:58
חנו'ש כתב:בנימין נעמן כתב:ואז היה לך כאן ארויו ו11 עבדים. היינו בסרט הזה כבר.
או ספאנוליס ו-11 עבדים....
14 יולי 2013, 00:00
בנימין נעמן כתב:ואז היה לך כאן ארויו ו11 עבדים. היינו בסרט הזה כבר.
14 יולי 2013, 00:02
CYellow7 כתב:חנו'ש כתב:בנימין נעמן כתב:ואז היה לך כאן ארויו ו11 עבדים. היינו בסרט הזה כבר.
להשוואת את חבורת הנגרים, חוטבי העצים ושואבי המים שהיו עם ארויו(ויהיו אם מכבי תביא שחקן ב3 מיליון דולר) לשחקנים הטובים שיש באולי'..נו באמת
מה גם שספאנוליס כ"כוכב" של הקבוצה וכשחקן, הרבה יותר מתאים וטוב מארויו.
14 יולי 2013, 00:03
CYellow7 כתב:חנו'ש כתב:בנימין נעמן כתב:ואז היה לך כאן ארויו ו11 עבדים. היינו בסרט הזה כבר.
להשוואת את חבורת הנגרים, חוטבי העצים ושואבי המים שהיו עם ארויו(ויהיו אם מכבי תביא שחקן ב3 מיליון דולר) לשחקנים הטובים שיש באולי'..נו באמת
מה גם שספאנוליס כ"כוכב" של הקבוצה וכשחקן, הרבה יותר מתאים וטוב מארויו.