סופו חתם רשמית לשלוש שנים

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: סופו חתם רשמית לשלוש שנים

הודעהעל ידי MTA2311 » 12 יולי 2013, 15:31

or163 כתב:
MTA2311 כתב:אם זה נכון, זאת בעצם הודאה של בלאט בטעות שהוא עשה שנה שעברה.

אני לא חושב שזאת הודאה בטעות, כי שנה שעברה בלאט ויתר על סופו כשהבטיחו לו את מאריץ' במקום.
כנראה העונה הוא כבר ידע שלא יקבל יותר טוב מסופו מההנהלה.

אני ממש לא חושב שכשהוא ויתר על סופו, מישהו במכבי הבטיח לו את מאריץ'.
סביר מאוד שהוא חשב שהוא יוכל להביא סנטר יותר ממנו, בפועל זה לא קרה, ועונה אחרי זה סופו שוב ישחק כאן. הודאה קלאסית בטעות.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי אדגר פו » 12 יולי 2013, 15:34

לא יודע אם זו הודאה בטעות או לא, העובדה היא שמכבי לא מסוגלת להביא גבוהים נורמליים יותר, לכן עדיף סופו ביד על כל מיני שחקנים מהדי ליג או מליגת הקיץ.
בעצם לא בטוח שגמרנו עם הדי ליג או ליגת הקיץ, כי יכול להיות שיביאו לנו משם איזה פאוור , אם יצליחו בכלל להיפטר מהעב"מדלי.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי rc4991 » 12 יולי 2013, 15:38

בכתבה מתפרסמים פרטים נוספים על החוזה:
מכבי הודיעה על חוזה לשלוש שנים, אבל תחזיק באופציית יציאה בכל קיץ. כל הסיפור יעלה לה כ-600,000 דולר נטו בעונה.

אחלה חוזה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי אדגר פו » 12 יולי 2013, 15:40

rc4991 כתב:בכתבה מתפרסמים פרטים נוספים על החוזה:
מכבי הודיעה על חוזה לשלוש שנים, אבל תחזיק באופציית יציאה בכל קיץ. כל הסיפור יעלה לה כ-600,000 דולר נטו בעונה.

אחלה חוזה

עשו בשכל, גם הסכום טוב מאוד. זה שונה ממה שפורסם לגבי יותר מ 800 אלף דולר.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי MTA2311 » 12 יולי 2013, 15:40

rc4991 כתב:בכתבה מתפרסמים פרטים נוספים על החוזה:

אחלה חוזה

זה מראה עד כמה סופו רצה לשחק כאן.
אין לי ספק שהוא היה יכול להרוויח הרבה יותר בקבוצות אחרות.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 12 יולי 2013, 15:43

or163 כתב:

אני לא חושב שזאת הודאה בטעות, כי שנה שעברה בלאט ויתר על סופו כשהבטיחו לו את מאריץ' במקום.

תשמע אני אומנם בדעת מיעוט אבל אני לא חושב שסופו הוא איזה ברירת מחדל או החתמת חוסר ברירה , קבוצה כמו מכבי לא יכולה לוותר על שחקן כזה עם כל החסרונות שלו , איפה ולכמה קבוצות כבר יש שחקן פנים כל כך דומיננטי ויחודי ?

כשהוא על הפרקט וכל הברגים במקום ( ובמכבי יודעים לטפל בזה ) הוא לא נופל ואף עולה כמעט על כל סנטר אחר באירופה , עם כל הכבוד לשון ג'יימס להגיד שסופו בא על תקן מחליף או כגיבוי זה לא רציני כי הוא עולה ביכולות ( שילוב של מאסה וכשרון ) על ג'יימס בכמה דרגות בעניי .
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי jol9 » 12 יולי 2013, 17:56

מקאדו 3 כתב:
or163 כתב:

תשמע אני אומנם בדעת מיעוט אבל אני לא חושב שסופו הוא איזה ברירת מחדל או החתמת חוסר ברירה , קבוצה כמו מכבי לא יכולה לוותר על שחקן כזה עם כל החסרונות שלו , איפה ולכמה קבוצות כבר יש שחקן פנים כל כך דומיננטי ויחודי ?

כשהוא על הפרקט וכל הברגים במקום ( ובמכבי יודעים לטפל בזה ) הוא לא נופל ואף עולה כמעט על כל סנטר אחר באירופה , עם כל הכבוד לשון ג'יימס להגיד שסופו בא על תקן מחליף או כגיבוי זה לא רציני כי הוא עולה ביכולות ( שילוב של מאסה וכשרון ) על ג'יימס בכמה דרגות בעניי .

הוא עולה על ג'יימס בכשרון, וג'יימס עולה עליו ביציבות.
סה"כ הם משלימים היטב זה את זה. שון יוכל לשחק הגנה חזקה יותר, בידיעה שהמחליף שלו זה שחקן מצויין בפני עצמו.

מעניין באמת האם סופו יפתח בחמישייה. אני חושב שלא.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי מקובי » 12 יולי 2013, 17:56

מקאדו 3 כתב:
חנו'ש כתב:לסופו נולד עוד ילד בשנה האחרונה?? :o
זריז הבחור.... :D

מפחיד , לחשוב שבעוד כמה שנים יתהלכו על אדמת אירופה עוד כמה סופואים ...

אני מבין שלא יצא לך לראות את אלכסנדרוס שחורציאניטיס.
אח שלו הקטן, באותם מימדים+- ועם פרצוף של ילד.

(אגב, נכון לקדנציה הקודמת של סופו הוא גם שיחק בקבוצה בליגה שנייה ביוון כסמול פורוורד אם אני זוכר נכון...)

נ.ב.
נתקלתי בו כמה פעמים בהיכל בקדנציה הקודמת של סופו. לא שאני מכיר אותו אישית או משהו :)
מקובי

הודעהעל ידי rc4991 » 12 יולי 2013, 18:40

jol9 כתב:
מקאדו 3 כתב:
or163 כתב:

הוא עולה על ג'יימס בכשרון, וג'יימס עולה עליו ביציבות.
סה"כ הם משלימים היטב זה את זה. שון יוכל לשחק הגנה חזקה יותר, בידיעה שהמחליף שלו זה שחקן מצויין בפני עצמו.

מעניין באמת האם סופו יפתח בחמישייה. אני חושב שלא.

אני חושב שזה יהיה תלוי במצ' אפים שיהיו לנו בעמדת הסנטר
בלאט יעשה התאמות ויראה איזה סנטר מתאים לכל מצ'אפ
יש לנו עמדת סנטר מעולה ואנחנו נרוויח מזה בגדול
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 12 יולי 2013, 18:48

בשביל שהעמדה המעולה הזאת תבוא לידי ביטוי, צריך שחקן שיפעיל אותה.
יש לנו אחד כזה?
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי CYellow7 » 12 יולי 2013, 18:56

MTA2311 כתב:בשביל שהעמדה המעולה הזאת תבוא לידי ביטוי, צריך שחקן שיפעיל אותה.
יש לנו אחד כזה?

כן יש. יוגב אוחיון הפעיל אותו יפה, היקמן העונה הפעיל את ג'יימס יפה(היחיד שעשה את זה העונה) וגם רייס לא מה שאתם מנסים להפוך אותו.
תמונה
CYellow7

הודעהעל ידי MTA2311 » 12 יולי 2013, 18:59

CYellow7 כתב:
יש לנו אחד כזה?

כן יש. יוגב אוחיון הפעיל אותו יפה, היקמן העונה הפעיל את ג'יימס יפה(היחיד שעשה את זה העונה) וגם רייס לא מה שאתם מנסים להפוך אותו.

למה מחקת את המשפט הראשון שלך?
אוחיון הוכיח העונה שהוא מנהל משחק רע, היקמן אפילו גרוע ממנו והקשר היחיד בין רייס לבין עמדת הרכז, זה הגובה, והעובדה שהוא לא קולע מספיק טוב בשביל לשחק 2. אני בספק אם ראית אפילו משחק אחד שלו.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי CYellow7 » 12 יולי 2013, 19:07

MTA2311 כתב:
CYellow7 כתב:
יש לנו אחד כזה?

אוחיון הוכיח העונה שהוא מנהל משחק רע, היקמן אפילו גרוע ממנו והקשר היחיד בין רייס לבין עמדת הרכז, זה הגובה, והעובדה שהוא לא קולע מספיק טוב בשביל לשחק 2. אני בספק אם ראית אפילו משחק אחד שלו.

אוחיון היה רע העונה ללא ספק. אבל אני עדיין זוכר לו את העונה שעברה. כדורסל הוא יודע לשחק.
היקמן הוא שחקן טוב. אומנם לא רכז אבל הוא שחקן טוב שיודע להפעיל גבוהים והוא הפעיל מצוין את ג'יימס במהלך העונה.
למען האמת ראיתי 4 משחקים בדיוק של רייס. לא רכז טהור וגם לא מה שמנסים להפוך אותו בפורום. מזכיר שגם פארגו, אהוב הפורום, לא היה בדיוק הרכז המסודר שיודע להפעיל גבוהים ולהריץ את הקבוצה. בגליל הוא היה מפוזר, איבד כדורים, איבד את הראש. אני זוכר טוב מאוד את התגובות פה בפורום אחרי החתימה של פארגו.
אני לא יודע מה נקבל מרייס ואולי הוא יתגלה כשחקן שלא מתאים למכבי ולרמות האלה אבל דבר אחד אני בטוח - אני לא חורץ את גורלו של שחקן לפני שלא דרך אפילו בנתב"ג.

מחקתי את המשפט הראשון כי הודעות מהסוג הזה מעצבנות אותי באופן אישי(בעיקר כי האנטי הזה כבר יצא מכל החורים) אבל בכל זאת אני לא רוצה לדבר בצורה הזו.
תמונה
CYellow7

הודעהעל ידי MTA2311 » 12 יולי 2013, 19:56

CYellow7 כתב:
MTA2311 כתב:
CYellow7 כתב:
יש לנו אחד כזה?

אוחיון היה רע העונה ללא ספק. אבל אני עדיין זוכר לו את העונה שעברה. כדורסל הוא יודע לשחק.
היקמן הוא שחקן טוב. אומנם לא רכז אבל הוא שחקן טוב שיודע להפעיל גבוהים והוא הפעיל מצוין את ג'יימס במהלך העונה.
למען האמת ראיתי 4 משחקים בדיוק של רייס. לא רכז טהור וגם לא מה שמנסים להפוך אותו בפורום. מזכיר שגם פארגו, אהוב הפורום, לא היה בדיוק הרכז המסודר שיודע להפעיל גבוהים ולהריץ את הקבוצה. בגליל הוא היה מפוזר, איבד כדורים, איבד את הראש. אני זוכר טוב מאוד את התגובות פה בפורום אחרי החתימה של פארגו.
אני לא יודע מה נקבל מרייס ואולי הוא יתגלה כשחקן שלא מתאים למכבי ולרמות האלה אבל דבר אחד אני בטוח - אני לא חורץ את גורלו של שחקן לפני שלא דרך אפילו בנתב"ג.

מחקתי את המשפט הראשון כי הודעות מהסוג הזה מעצבנות אותי באופן אישי(בעיקר כי האנטי הזה כבר יצא מכל החורים) אבל בכל זאת אני לא רוצה לדבר בצורה הזו.

אתה לא זוכר ליוגב את העונה הראשונה, אתה זוכר ליוגב את הסדרה מול פאו.
היקמן הפעיל את ג'יימס מצויין מעט מאוד פעמים. בשאר הזמן ג'יימס חי משאריות ומריבאונד התקפה.
פארגו לא היה מנהל משחק גדול גם במכבי, אבל הוא היה כישרון התקפי גדול. אחד מאלה שצצים פעם בהרבה זמן. אחרי שראיתי קצת יותר מ-4 משחקים של רייס( גם בריטאס), אני יכול להגיד שמדובר בשחקן הרבה פחות טוב מפארגו. פחות אתלט, פחות מוכשר וקלעי פחות טוב.
אני בהחלט יכול לראות אותו נותן מספרים טובים כמו שהיקמן נתן. אני גם בהחלט יכול לראות איך זה ישפיע על הקבוצה בדיוק כמו שזה השפיע כשהיקמן נתן מספרים טובים.

גם ההודעות שלך ושל שאר האנשים שמציגים את רייס כשחקן שמתאים להיות הרכז הראשון במועדון כמו מכבי, יצאו לי מכל החורים. לא זכור לי שקראתי לך ילדה קטנה עם קוקיות.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי CYellow7 » 12 יולי 2013, 20:19

נתחיל מזה שלא הצגתי את רייס כשחקן שמתאים להיות הרכז הראשון במועדון כמו מכבי. אמרתי שאני לא מתכוון לשפוט שחקן לפני שהוא דורך על הפרקט.
מה יש להתווכח עכשיו האם הוא מתאים או לא?הוא שחקן הקבוצה וצריך לתמוך ולעודד שחקנים ולתת להם את ההזדמנות להוכיח שהם ראויים.
ואתה מתעלם לגמרי ממה שכתבתי על פארגו. פארגו היה כישרון התקפי אחרי שפרץ במכבי. התגובות לאחר החתימה שלו היו גרועות בהרבה מהתגובות על רייס.
בדיעבד קל לדבר. הוא היה כישרון, הוא היה ככה והוא היה ככה..אבל כשהוא חתם אף אחד לא אמר "ישש".

שמע אם יש דבר אחד שאני לא אוהב, שאנשים מסדרים את העובדות כפי שנוח להם ומתאים לתיאוריה שלהם. כשנוח לבן אדם להציג סטטיסטיקה של שחקן ולהתייחס רק לזה נטו, אז עושים זאת, כשלא - אז באים ואומרים שהסטטיסטיקה שלו באה על חשבון הקבוצה ומבטלים את המספרים המצוינים שלו.
היקמן, לדעת בלאט וכל אנשי המקצוע שפרשנו ו/או כתבו טורים על מכבי, הוא ממש לא השחקן שרוב אוהדי מכבי מתארים פה. משום מה הסטטיסטיקות שלו באות על חשבון שחקנים אחרים, משום מה הוא שחקן לקבוצות קטנות, משום מה הוא לא מתאים לרמות הגבוהות למרות שהיה השחקן הכי טוב במכבי - וסמית' וג'יימס כן מתאימים על פי אוהדים מכבי. מוזר מאוד.
מוזר לי כי כשאנשים פה שומעים את השם קית' לנגפורד הם כמעט גומרים. לדעתי הוא לא חכם מהיקמן, לא קלעי טוב מהיקמן, לא קבוצתי מהיקמן ולא מפעיל גבוהים טוב מהיקמן. כן הוא מוכשר יותר וכן יש לו סטאר קוואליטי. הבעיה?היקמן מרוויח חצי מיליון דולר ולנגפורד 2 מיליון דולר(?).
אני אוהב את היקמן ואת מה שהוא מביא למגרש. למרות שהוא לא הכי חכם בעולם, הוא שומר מצוין, הוא חוטף, הוא אגרסיבי, קשוח ולא מוותר, הוא מגיע למשחקים מכריעים וגדולים, הוא לא מפחד מאחריות(כמו אדון לוגאן לדוגמא). היקמן היה השחקן מס' 1 שלנו העונה וטוב שהשאירו אותו, מכאן הוא רק יילך וישתפר.
תמונה
CYellow7

הודעהעל ידי MTA2311 » 12 יולי 2013, 20:31

אתה זוכר את מה שכתבו כל הפרשנים\אנשי המקצוע כשמכבי החתימה את סופו? לא תמיד הם צודקים.
היקמן היה השחקן המוביל שלנו השנה. הכדור היה בידיים שלו, הוא לקח את ההחלטות המשמעותיות, ואיתו נפלנו. גם אם מכבי הייתה משחקת עם הנוער, מישהו היה קולע יותר מהשאר. זה לא היה הופך אותו לכוכב גדול. זה בדיוק הסיפור של היקמן.
סמית' וג'יימס הם שחקנים משלימים. הם לא צריכים את הכדור בידיים שלהם בשביל לבוא לידי ביטוי. היקמן הוא ההפך הגמור מזה.

שאלת מה יש להתווכח עכשיו אם הוא יצליח או לא. אז אני שואל, בשביל מה צריך את הפורום הזה בכלל? בואו נפתח עם כל החתמה, ת'רד "בהצלחה!" ופה נסגור את הסיפור. בשביל זה אנחנו פה, בשביל לדבר ולהביע דעות. לפעמים הן לא בדיוק תואמות את שלך. זה בסדר.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי CYellow7 » 12 יולי 2013, 20:47

היו לנו בעיות הרבה יותר גדולות מהיקמן העונה. הגארד הזר הנוסף(לוגאן) נעלם ברוב העונה, אוחיון לא תפקד ולא היה לנו שום דבר(!!!!) בעמדות 4-5 להוציא את ג'יימס.
לוגאן, אוחיון, אליהו, מדלי, פלאניניץ' - להם החלק העיקרי באיך שמכבי הייתה העונה.
לדעתי אם היקמן יהיה בעיקר בעמדה 2, המעמסה של ניהול המשחק(שהוא לא מצטיין בו כל כך) תרד ממנו ואנחנו נרוויח שחקן שממעט לטעות. גם היקמן ירוויח וגם הקבוצה.
זו דעתי..בסוף העונה נקפיץ את כל הת'רדים האלה ונצחק אחד על השני:)
תמונה
CYellow7

הודעהעל ידי jol9 » 12 יולי 2013, 22:10

CYellow7 כתב:היו לנו בעיות הרבה יותר גדולות מהיקמן העונה. הגארד הזר הנוסף(לוגאן) נעלם ברוב העונה, אוחיון לא תפקד ולא היה לנו שום דבר(!!!!) בעמדות 4-5 להוציא את ג'יימס.
לוגאן, אוחיון, אליהו, מדלי, פלאניניץ' - להם החלק העיקרי באיך שמכבי הייתה העונה.
לדעתי אם היקמן יהיה בעיקר בעמדה 2, המעמסה של ניהול המשחק(שהוא לא מצטיין בו כל כך) תרד ממנו ואנחנו נרוויח שחקן שממעט לטעות. גם היקמן ירוויח וגם הקבוצה.
זו דעתי..בסוף העונה נקפיץ את כל הת'רדים האלה ונצחק אחד על השני:)

לגבי לוגאן זה ממש לא נכון. הוא היה מצויין ביורוליג אחרי שהתאקלם, ואחרי שהתחיל לקבל יותר כדורים ומבטים יותר נוחים.
הוא היה אחד הקלעים הכי טובים שעברו במכבי בשנים האחרונות.

לגבי מה שכתבת בפוסט האחר שלך ביחס להיקמן - זה בדיוק מה שמבדיל בין אוהדים שמדליקים את הטלויזיה פעם בשבוע ורואים משחק, לבין אוהדים שמעבר למשחק השבועי, גם מדברים
על זה כל השבוע בפורומים, וגם מבינים כדורסל ברמות ובדקויות גבוהות יותר.
איך זה, תדיג לי, ששחקן עם הסטטיסטיקה של היקמן הוא כ"כ מעורר מחלוקת? הרי ללאנגפורד לא היו מספרים טובים בהרבה...
איך זה שהיקמן לא ממש היה מבוקש בקבוצות גדולות/עשירות ביורוליג, לעומת זאת לאנגפורד נחטף בשניה בשכר של קרוב ל-2 מליון דולר?

ההבדלים הם לא קוסמטיים, וכן להיקמן יש חלק גדול באיך שמכבי נראתה העונה ובתוצאה הסופית שלה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי CYellow7 » 12 יולי 2013, 22:48

זו בעיה גדולה מאוד בפורום, כולם חושבים שהם גאוני הדור בכדורסל ויודעים יותר טוב מכולם.
אז נצא מנקודת הנחה שאין לי טיפת מושג בכדורסל לעומתך. האם גם לאנשי מקצוע אין מושג?לבלאט אין מושג?לפיני, סהר, מליניאק אין מושג?
היקמן לא "סקסי" מספיק כמו לנגפורד. אין לו סטאר קוואליטי. גם אמרתי שלנגפורד שחקן מוכשר יותר, אבל מה לעשות שלמכבי אין אפשרות לשלם 2 מיליון דולר לשחקן?
היקמן מזכיר לי את הסיפור של סמית'. שחקן די אפור, לא כוכב, שנותן את הדברים שמצפים ממנו ולא חביב במיוחד על הקהל(לפחות בעונה הראשונה). פשוט האוהדים רוצים משהו אחר, רוצים כוכבים, רוצים קבוצה טובה יותר..ואני כמו כולם הייתי מעדיף לראות פה את פארגו ולנגפורד אבל כולנו יודעים שזה לא יקרה..אז מה ציפיתם שבהנהלה יעשו?ישחררו את היקמן בשביל להביא זר ב500 אלף דולר?תסכים איתי שלא נקבל משהו טוב יותר.

מה שמעניין אותי..לוגאן היה מצוין ביורוליג אחרי שהתאקלם והיקמן פח, למה?..אני דווקא ראיתי לוגאן אחד לא יציב שנעלם ביותר מדי דקות ומשחקים ואת היקמן שדי סחב את הקו האחורי של מכבי..
תמונה
CYellow7

הודעהעל ידי MTA2311 » 12 יולי 2013, 23:12

CYellow7 כתב:זו בעיה גדולה מאוד בפורום, כולם חושבים שהם גאוני הדור בכדורסל ויודעים יותר טוב מכולם.
אז נצא מנקודת הנחה שאין לי טיפת מושג בכדורסל לעומתך. האם גם לאנשי מקצוע אין מושג?לבלאט אין מושג?לפיני, סהר, מליניאק אין מושג?
היקמן לא "סקסי" מספיק כמו לנגפורד. אין לו סטאר קוואליטי. גם אמרתי שלנגפורד שחקן מוכשר יותר, אבל מה לעשות שלמכבי אין אפשרות לשלם 2 מיליון דולר לשחקן?
היקמן מזכיר לי את הסיפור של סמית'. שחקן די אפור, לא כוכב, שנותן את הדברים שמצפים ממנו ולא חביב במיוחד על הקהל(לפחות בעונה הראשונה). פשוט האוהדים רוצים משהו אחר, רוצים כוכבים, רוצים קבוצה טובה יותר..ואני כמו כולם הייתי מעדיף לראות פה את פארגו ולנגפורד אבל כולנו יודעים שזה לא יקרה..אז מה ציפיתם שבהנהלה יעשו?ישחררו את היקמן בשביל להביא זר ב500 אלף דולר?תסכים איתי שלא נקבל משהו טוב יותר.

מה שמעניין אותי..לוגאן היה מצוין ביורוליג אחרי שהתאקלם והיקמן פח, למה?..אני דווקא ראיתי לוגאן אחד לא יציב שנעלם ביותר מדי דקות ומשחקים ואת היקמן שדי סחב את הקו האחורי של מכבי..

אז איך אתה מסביר את זה שסמית' הוא סוג של קונצנזוס אפילו בפורום הזה, והיקמן רחוק מכך?

לגבי לוגאן אני מסכים איתך.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker, Cobra, Google [Bot], Google Adsense [Bot] ו־10 אורחים