MTA2311 כתב:דווקא רייס זאת החתמה קלאסית בשביל בלאט.
רייס חופף לחלוטין לאוחיון, ולא ברור לי איך רייס וסופו הולכים ביחד ואיך סופו הולך עם טיוס. בכלל לא ברור לי איך מכבי מתכוונת לשחק בעונה הבאה - לרוץ עם רייס או ללכת עם סופו?
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
roy1000 כתב:MTA2311 כתב:דווקא רייס זאת החתמה קלאסית בשביל בלאט.
רייס חופף לחלוטין לאוחיון, ולא ברור לי איך רייס וסופו הולכים ביחד ואיך סופו הולך עם טיוס. בכלל לא ברור לי איך מכבי מתכוונת לשחק בעונה הבאה - לרוץ עם רייס או ללכת עם סופו?
roy1000 כתב:MTA2311 כתב:דווקא רייס זאת החתמה קלאסית בשביל בלאט.
חנו'ש כתב:roy1000 כתב:MTA2311 כתב:דווקא רייס זאת החתמה קלאסית בשביל בלאט.
ואיך זה סותר את הטענה שרייס הןא החתמה של בלאט??
אגב, לדעתי רייס חופף דווקא את היקמן....
yellowaura כתב:roy1000 כתב:MTA2311 כתב:דווקא רייס זאת החתמה קלאסית בשביל בלאט.
גם רייס ופארגו דומים לחלוטין ופארגו שיחק יפה מאוד עם סופו.
לדעתי מה שמתנגש כאן זה רייס, אוחיון והיקמן שהם כולם מבחינתי שחקנים עם מגבלות זהות וכישרון מוגבל. אם במקום היקמן היה את יול למשל המצב היה נראה טוב בהרבה.
אני לא מאמין שמכבי תרוץ יותר מדי שנה הבאה. רייס מסוגל לשחק במשחק עומד. הבעיה היא נטו סגל זול ללא כישרון.
MTA2311 כתב:למה רייס הוא חופף אוחיון? גם אני חושב שהוא דווקא הרבנ יותר דומה להיקמן בתכונותיו.
yellowaura כתב:כמה אני מקנא בריאל מדריד. קו אחורי המלהיב ביותר באירופה. לדעתי רודי הוא הגארד/סמול הטוב באירופה אחרי ספאנוליס (היתרון של ספאנוליס בקבלת ההחלטות ובניסיון) . בהרבה יותר טוב מפארגו. הוא רק צריך לתקן את המנטליות שלו להפצצה משלוש ולחדור יותר. כל ריאל משדרת קלילות וכישרון ממירוטיץ' ועד יול- קארול- רודי- רודריגס בדיוק ההיפך ממכבי המוגבלת. אם ריאל יתחזקו בבורוסיס לדעתי הם יהיו הקבוצה הטובה באירופה שצסק"א רק שנייה לה.
MTA2311 כתב:מהר מאוד נגלה שגם רייס הוא יותר 2 מ 1.
גם הקליעה של היקמן לא יציבה, וגם הוא מתבסס בעיקר על חדירות.
CYellow7 כתב:MTA2311 כתב:מהר מאוד נגלה שגם רייס הוא יותר 2 מ 1.
רייס הוא לא 2 בשום מצב. הוא 1. אולי הוא לא שאראס או פאפאלוקאס, אבל הוא רכז(טוב או לא טוב - נראה במהלך העונה).
MTA2311 כתב:CYellow7 כתב:MTA2311 כתב:מהר מאוד נגלה שגם רייס הוא יותר 2 מ 1.
רייס הוא לא 2 בשום מצב. הוא 1. אולי הוא לא שאראס או פאפאלוקאס, אבל הוא רכז(טוב או לא טוב - נראה במהלך העונה).
רייס הוא קומבו גארד. אין לו שום תכונה מובהקת של רכז, ואין לו שום תכונה מובהקת של 2.
הוא משחק בעיקר רכז, כי הוא נמוך, וכי הקליעה שלו לא מספיק יציבה בשביל לשחק 2. זה ממש לא הופך אותו לרכז.
CYellow7 כתב:MTA2311 כתב:CYellow7 כתב:MTA2311 כתב:מהר מאוד נגלה שגם רייס הוא יותר 2 מ 1.
רייס הוא קומבו גארד. אין לו שום תכונה מובהקת של רכז, ואין לו שום תכונה מובהקת של 2.
הוא משחק בעיקר רכז, כי הוא נמוך, וכי הקליעה שלו לא מספיק יציבה בשביל לשחק 2. זה ממש לא הופך אותו לרכז.
אולי כי בשבילך רכז זה שחקנים מסוגו של שאראס?
רייס פוינט גארד בדיוק כמו בובי בראון, פארגו, מקאלב ושחקנים מהסוג הזה. רכזים טהורים אין כמעט באירופה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google Adsense [Bot] ו־27 אורחים