המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
er79 כתב:זה מה שמתסכל אותך? ושהמשחק שלך ינוהל על ידי 2 אמריקנים שכונתיים וישראלי אחד שמנגר בכמויות ולא יודע פיק אנד רול-עם זה אתה חי בשלום? סופו הוא הבעיה הכי קטנה שלנו בסגל הזה (לא קטנה תרתי משמע כי הבחור שוקל כמו מקרר).
התנין כתב:בורוסיס רשמית בריאל. ריאל קבוצה מושלמת על הנייר. רודריגז, יול, רודי, מירוטיץ', בורוסיס. תותח בכל עמדה.
סילבר כתב:התנין כתב:בורוסיס רשמית בריאל. ריאל קבוצה מושלמת על הנייר. רודריגז, יול, רודי, מירוטיץ', בורוסיס. תותח בכל עמדה.
ריס רשמית במכבי. מכבי קבוצה מושלמת על הנייר. אוחיון, רייס, היקמן, דווין סמית', סופו. תותח בכל עמדה.
כואב הלב.
LIAV10 כתב:סילבר כתב:התנין כתב:בורוסיס רשמית בריאל. ריאל קבוצה מושלמת על הנייר. רודריגז, יול, רודי, מירוטיץ', בורוסיס. תותח בכל עמדה.
ריס רשמית במכבי. מכבי קבוצה מושלמת על הנייר. אוחיון, רייס, היקמן, דווין סמית', סופו. תותח בכל עמדה.
כואב הלב.
עשית לי רע
rc4991 כתב:פאו החתימה פוורוורד סיני בשם פינג שאנג
http://www.sportando.net/eng/europe/gre ... aikos.html
אני לא מבין את ההיגיון בהחתמת זר כל כך רע (לפחות סטטיסית)
זה כדי למשוך צופים מסין או משהו כזה?
er79 כתב:פפניקולאו הפך לאחד המלפפונים הלוהטים באירופה: 3 קבוצות רודפות אחריו. הקבוצה שלו אולי׳ מעוניינת לשמור אותו אבל הוא דורש שכר מטורף לשלוש שנים של כמה מליוני יורו. בארסה מוכנה לשלם ליוונים מליון וחצי ביי אאוט ולהחתים את השחקן על 700k יורו לעונה. ועכשיו גם צסק״א מצטרפת למרוץ ומציעה 4.5 מליון יורו.
er79 כתב:מה שאותי מצחיק, זה שהמגלומן הצעיר, מוכשר ככל שיהיה, דורש מהיוונים סכומים מפלצתיים, גבוהים הרבה יותר מחוזהו של ידידו לקבוצה, השחקן הכי טוב באירופה. הכסף, ביחד עם השתן, עלה לו לראש.
felix_r כתב:er79 כתב:מה שאותי מצחיק, זה שהמגלומן הצעיר, מוכשר ככל שיהיה, דורש מהיוונים סכומים מפלצתיים, גבוהים הרבה יותר מחוזהו של ידידו לקבוצה, השחקן הכי טוב באירופה. הכסף, ביחד עם השתן, עלה לו לראש.
מגלומן או לא, אבל אם 3 קבוצות פיינל-פור וקבוצת NBA רודפות אחריו, כנראה יש לכך סיבה
rc4991 כתב:er79 כתב:פפניקולאו הפך לאחד המלפפונים הלוהטים באירופה: 3 קבוצות רודפות אחריו. הקבוצה שלו אולי׳ מעוניינת לשמור אותו אבל הוא דורש שכר מטורף לשלוש שנים של כמה מליוני יורו. בארסה מוכנה לשלם ליוונים מליון וחצי ביי אאוט ולהחתים את השחקן על 700k יורו לעונה. ועכשיו גם צסק״א מצטרפת למרוץ ומציעה 4.5 מליון יורו.
WTF?
מה כבר מתלהבים ממנו,אותי הוא לא מרשים
משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra, Google [Bot], Google Adsense [Bot], מרסר, משה ו־20 אורחים