המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

er79 כתב:זה מה שבלאט צריך, מן הסתם, כי זה אחד הבונוסים בלשחק עם סופו, הבעיה היא שאף שחקן העונה במכבי, כולל אינגלס לצורך העניין, לא קלעי ברמה הכי גבוהה. למען האמת, לא נראה לי שמי מהם קולע טוב יותר מלוגאן. בגלל זה הייתי בדעה שמכבי חייבת לפחות קלעי אחד מהרמות הגבוהות ביותר. חבל שהיא לא השכילה לעשות זאת. מצד שני, סגל של רייס, היקמן, אינגלס, סמית׳ וג׳יימס שרץ על אותו הרכב הוא סגל אנרגטי, זריז, עם הגנה חזקה מאוד. יהיה קשה ליריבות נגד סגל כזה.

rc4991 כתב:למישהו יש קישור לסטט' שלו מהאולימפיאדה?
or163 כתב:rc4991 כתב:למישהו יש קישור לסטט' שלו מהאולימפיאדה?
http://www.basketball-reference.com/oly ... e-ingles-1
felix_r כתב:יש לי כמה דברים להגיד על אינגלס.
קודם כל, כפי שכבר ציינתי, אף פעם לא התלהבתי ממנו. שחקן שבדרך כלל מתחיל לעשות שטויות כשהמאני-טיים מגיע.
לכל מי שמתלהב ממנו, אני רוצה להזכיר, שהרבה יותר קל לשחק בבארסה, כאשר ההגנה היריבה מתרכזת בנבארו ושאר הכוכבים. במכבי לא יהיה לו את הלוקסוס הזה.
מצד שני אני לא פוסל אותו על סף, כי הוא רק בן 25, והשיא עוד לפניו (לפחות כך אני מקווה).
אני גם מבין מה דיוויד בלאט מנסה לבנות (בהנחה שזה הוא שרוצה את אינגלס). בלאט רוצה מקסימום קלעים בחמישיה עם סופו, שימשכו החוצה את ההגנה, ולא ייתנו לה להתרכז בשחורציון.

MTA2311 כתב:felix_r כתב:יש לי כמה דברים להגיד על אינגלס.
קודם כל, כפי שכבר ציינתי, אף פעם לא התלהבתי ממנו. שחקן שבדרך כלל מתחיל לעשות שטויות כשהמאני-טיים מגיע.
לכל מי שמתלהב ממנו, אני רוצה להזכיר, שהרבה יותר קל לשחק בבארסה, כאשר ההגנה היריבה מתרכזת בנבארו ושאר הכוכבים. במכבי לא יהיה לו את הלוקסוס הזה.
מצד שני אני לא פוסל אותו על סף, כי הוא רק בן 25, והשיא עוד לפניו (לפחות כך אני מקווה).
אני גם מבין מה דיוויד בלאט מנסה לבנות (בהנחה שזה הוא שרוצה את אינגלס). בלאט רוצה מקסימום קלעים בחמישיה עם סופו, שימשכו החוצה את ההגנה, ולא ייתנו לה להתרכז בשחורציון.
רק חבל שאף אחד מהגארדים שלנו, הוא לא יותר מקלעי סביר במקרה הטוב.
rc4991 כתב:MTA2311 כתב:felix_r כתב:יש לי כמה דברים להגיד על אינגלס.
רק חבל שאף אחד מהגארדים שלנו, הוא לא יותר מקלעי סביר במקרה הטוב.
דווקא אני לא מסכים בקטע הזה
היקמן קלעי יותר טוב מפרקינס ולרייס יש פוטנציאל כמו של פארגו עם ניהול משחק פחות טוב
דווקא מבחינת נקודות נראה לי שנקבל לא מעט כאלה מהצמד הזה,הבעיה איתם היא ניהול המשחק

refael כתב:הטמטום של ההנהלה ובלאט שוברת כל שיאים השנה אני שוקל אם לבכות או לצחוק
אינגלס כ-4???? wtffff
זה הכי טוב שמצאתם?עזבו את זה דהוא בכלל לא מתקרב לעמדה הזאת הוא פשוט שחקן מעצבן שאני לא סובל

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], JarJarBinx, עידן ו־27 אורחים