על ידי yzafrir » 19 יולי 2013, 14:07
התנין כתב:yzafrir כתב:פאפא אולי לא שווה כמו ספאנוליס (יותר נכון ברור שהוא לא שווה כמו ספאנו ) אבל הוא בהחלט שווה הרבה הרבה יותר מהחוזה האחרון שלו באולימפיאקוס , ולאט לאט מבינים שהסגל ה"זול" של אולימפיאקוס היה שווה הרבה יותר ממה שהיה עד עכשיו...זה סגל ששווה 30 אחוז לפחות יותר ממה שהיה התקציב שלהם עד עכשיו (קרוב לפי 2 מהתקציב של מכבי...)
זה לא חכמה למדוד את הסגל בכסף, אלא בכישרון. והסגל של אולימ' פשוט לא היה כ''כ מוכשר. לא יודע כמה היינס ירוויח השנה בצסק''א, אבל לדעתי הוא יגמור כמו מרכוס גורי שם, או משהו שדומה לזה. פאפאניקולאו אחלה שחקן, אבל לדעתי הוא לא פוטנציאל להפוך לסוג של אנתוני פארקר או שישקאוסקס, אלא יותר כמו עומרי כספי, ולא משנה כמה כסף יתנו לו. היחיד שם שבאמת היה שייך לטופ הוא ספאנוליס.
ובמה זה סותר את מה שאני אמרתי עליו ? הוא שווה הרבה יותר ממה שקיבל עד עכשיו אבל לא ברמה של שחקן על כמו ספאנוליס....
אחרי הזכייה הראשונה שלהם עוד חשבנו שהם לא הכי מוכשרים , אבל אחרי הזכייה השנייה אני מבין שהם היו אנדרייטד בטרוף !!!! אחרי ספאנוליס השחקן השני הכי יקר היה אנטיץ עם קצת יותר מ500K לעונה....
היום לחלולטין ברור שהם שווים הרבה הרבה יותר...היינס יהיה בצסק"א בדיוק מה שהיה באולימפיאקוס , שחקן משלים מצויין . ברור שהוא ירד בדקות לעומת מה שהיה רגיל בגלל הסגל הרחב אבל אני מניח שזה היה ברור לו . אגב , גורי היה לא רע בכלל בצסק"א....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.