המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:קולינאס, ייני, קרלוס, טיבי, מאנה, אלברמן, ראדי, זהבי, מיכה, טב"ח ויצחקי.
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:קולינאס, ייני, קרלוס, טיבי, מאנה, אלברמן, ראדי, זהבי, מיכה, טב"ח ויצחקי.
הרכב מסתמן או רצון שלך?
כי מבחינתי אלה צריכים להיות ה-11 שיפתחו
LIAV10 כתב:לינקים בהמשך יתקבלו בברכה
Maccabikid כתב:אני לא מבין למה אלטמן פותח ולא מיכה.. בכלל אני לא ממש מבין כרגע את הקטע של אלטמן - לפתח אותו עונה ואז שיעזוב?
or163 כתב:Maccabikid כתב:אני לא מבין למה אלטמן פותח ולא מיכה.. בכלל אני לא ממש מבין כרגע את הקטע של אלטמן - לפתח אותו עונה ואז שיעזוב?
יש סיכוי גדול שאלטמן יישאר גם בשנתיים - שלוש הקרובות במכבי בגלל הצבא, הסיבה שמלכתחילה חזר בגללה למכבי.
גם אני רציתי שמיכה יפתח אבל גם אלטמן שחקן טוב והמשחק שבוע שעבר בגיור היה המשחק הרשמי הראשון שלו בקבוצת בוגרים (לא כולל קבוצת מילואים)
והוא התרגש המון, אני מאמין שהוא רק ילך וישתפר, הוא רק בן 19.
or163 כתב:Maccabikid כתב:אני לא מבין למה אלטמן פותח ולא מיכה.. בכלל אני לא ממש מבין כרגע את הקטע של אלטמן - לפתח אותו עונה ואז שיעזוב?
יש סיכוי גדול שאלטמן יישאר גם בשנתיים - שלוש הקרובות במכבי בגלל הצבא, הסיבה שמלכתחילה חזר בגללה למכבי.
גם אני רציתי שמיכה יפתח אבל גם אלטמן שחקן טוב והמשחק שבוע שעבר בגיור היה המשחק הרשמי הראשון שלו בקבוצת בוגרים (לא כולל קבוצת מילואים)
Holiday_Armadillo כתב:or163 כתב:Maccabikid כתב:אני לא מבין למה אלטמן פותח ולא מיכה.. בכלל אני לא ממש מבין כרגע את הקטע של אלטמן - לפתח אותו עונה ואז שיעזוב?
למה?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־3 אורחים