24 יולי 2013, 13:26
MTA2311 כתב:שוב אולימפיאקוס כדוגמה? אולימפיאקוס גם משחקת עם ספאנוליס חלק גדול מהזמן, אז אני מאמין שזה אפשרי לעשות דברים יפים כל עוד ספאנוליס על המגרש.
24 יולי 2013, 14:10
24 יולי 2013, 15:06
LIAV10 כתב:felix_r כתב:ni4ni כתב:סמול בול זה משהו שאפשר להפתיע איתו פה ושם, אי אפשר לבנות על זה עונה שלמה.
אני מאד חושש שכשהקבוצה הזאת תיתקל באחת מהגדולות עם גבוהים איכותיים היא בקושי תצליח לעשות סל.
תספר את זה לאולימפיאקוס וצסקא, ולנבחרת העתודה של איטליה שרק לפני יומיים זכתה באליפות אירופה.
לכל מיס-מאטץ' יש שני צדדים, סנטר גדול וחזק הוא פחות מהיר ופחות אתלטי. החוכמה היא לדעת לנצל את המיס-מאטץ' לטובתך.
למה הייתי בטוח תמיד שאתה נגד סמול בול?
24 יולי 2013, 15:15
rc4991 כתב:מוזר לי שהרוב המוחלט פה מתלהב מאינגלס (וזה עוד כשהוא מגיע לעמדה 4) למרות שכשאני הצעתי אותו אנשים לא התלהבו
סתם מעניין אותי,אם היינו בתחילת הקיץ הייתם מביאים אותו עכשיו לעמדה שלוש במקום סמית'???
24 יולי 2013, 15:20
24 יולי 2013, 15:22
MTA2311 כתב:החמישייה תהיה כנראה:
רייס\יוגב, היקמן, אינגלז, סמית' ושון.
זאת תהיה חמישייה ששומרת טוב בהגנה, ומשחקת מאוד מרווח בהתקפה. אני מאמין( לאור ההיכרות שלי עם בלאט), שנראה הרבה בידודים להיקמן ורייס, כשאינגלז וסמית' יחכו בפינות לזריקות מבחוץ.
24 יולי 2013, 15:25
felix_r כתב:MTA2311 כתב:החמישייה תהיה כנראה:
זאת תהיה חמישייה ששומרת טוב בהגנה, ומשחקת מאוד מרווח בהתקפה. אני מאמין( לאור ההיכרות שלי עם בלאט), שנראה הרבה בידודים להיקמן ורייס, כשאינגלז וסמית' יחכו בפינות לזריקות מבחוץ.
אל תשכח שצריך להיות ישראלי בחמישייה
24 יולי 2013, 15:33
felix_r כתב:MTA2311 כתב:החמישייה תהיה כנראה:
24 יולי 2013, 15:54
rc4991 כתב:felix_r כתב:MTA2311 כתב:החמישייה תהיה כנראה:
מה זאת השטות הזאת?
השחקנים הכי טובים צריכים לפתוח ואף שחקן לא אמור לפתוח רק בגלל שהוא ישראלי
24 יולי 2013, 16:07
felix_r כתב:rc4991 כתב:מוזר לי שהרוב המוחלט פה מתלהב מאינגלס (וזה עוד כשהוא מגיע לעמדה 4) למרות שכשאני הצעתי אותו אנשים לא התלהבו
סתם מעניין אותי,אם היינו בתחילת הקיץ הייתם מביאים אותו עכשיו לעמדה שלוש במקום סמית'???
לא יודע אם הרוב, אני - לא ממש.
חוץ מזה, לא ממש מובן לי איך החלטת שמביאים אותו לעמדה 4? הרי בלאט אמר, שהוא רוצה את סמית' ב 4. במקרה כזה אינגלס ישחק 3.
24 יולי 2013, 16:54
MTA2311 כתב:החמישייה תהיה כנראה:
24 יולי 2013, 17:34
24 יולי 2013, 17:39
24 יולי 2013, 18:01
CYellow7 כתב:felix_r כתב:rc4991 כתב:מוזר לי שהרוב המוחלט פה מתלהב מאינגלס (וזה עוד כשהוא מגיע לעמדה 4) למרות שכשאני הצעתי אותו אנשים לא התלהבו
לא יודע אם הרוב, אני - לא ממש.
חוץ מזה, לא ממש מובן לי איך החלטת שמביאים אותו לעמדה 4? הרי בלאט אמר, שהוא רוצה את סמית' ב 4. במקרה כזה אינגלס ישחק 3.
מתי בלאט אמר את זה?
24 יולי 2013, 18:50
24 יולי 2013, 19:26
24 יולי 2013, 19:49
Very happy to announce I have signed in @MaccabiElectra!!! A place I have always loved playing in and visiting!! Thanks for the messages!
25 יולי 2013, 19:50
25 יולי 2013, 22:46
26 יולי 2013, 12:03
קובי כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:עוד שחקן בינוני שמצטרף לקבוצה בינונית. ממש לא החתמה גדולה של מכבי, אבל לא היו לי ציפיות למשהו טוב יותר.
נקווה שהוא ישחק כמה שפחות 4.
אני חושב שמדובר בהחתמה מעניינת ומבורכת. בהתחלה לא התלהבתי, אבל אחרי קצת מחשבה הבנתי שיש כאן משהו מעניין שיש לו סיכוי להצליח
אני אגיד לך דוגרי יוני - אני יכול להבין פה תסכול של אנשים בקלות.
מכבי הופכת יותר ויותר להיות קבוצה שמנסה להינות משאריות של אחרים ולקחת שחקנים בירידה שלא הצליחו בקבוצות שלהם. וחשוב לציין, שהקבוצות הללו, הן מדרג שמכבי מתיימרת להתמודד מולן.
נכון שמכבי גם לא החתימה בעבר שחקנים בעלי שיעור קומה מהדרג הכי גבוה ודוגמת שאראס היא דיי בודדה בסוגייה הזו. יחד עם זאת, מכבי, בעבר, לא 'התפשרה' על שאריות, אלא לקחה בעיקר שחקנים מ-2 סוגים: שחקנים צעירים יחסית, עם אפסייד, מקבוצות קטנות יותר ממנה, או שחקנים אמריקאיים שלא הצליחו להתברג ב-NBA.
זה לא אומר ששחקנים כמו אינגלס, או סופו לא יוכלו לככב במכבי וסופו כבר עשה את זה בעונת יורוליג אחת, ביג טיים. אבל, בהחלט אפשר להבין את המרמור של אוהדים על החתמה של שחקן שניתן לו צ'אנס, שלא הצליח ברמות הגבוהות ושנדחה ע"י ברצלונה חותם פה.