שחף כתב:אפשר לעשות קבוצה לא רעה מהשמות של המועמדים שעלו בקיץ. פארגו, לאנגפורד, קלייזה, דייויס.
וספנוליס. עם כזו חמישיה אנחנו בדוק בפיינל פור

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שחף כתב:אפשר לעשות קבוצה לא רעה מהשמות של המועמדים שעלו בקיץ. פארגו, לאנגפורד, קלייזה, דייויס.
MTA2311 כתב:מדהים איך שמכבי כבר לא רלוונטית לשום דבר שקורה בשוק ההעברות.
מעין כתב:MTA2311 כתב:מדהים איך שמכבי כבר לא רלוונטית לשום דבר שקורה בשוק ההעברות.
מדהים שזה עדיין נראה לך מדהים.
MTA2311 כתב:מעין כתב:MTA2311 כתב:מדהים איך שמכבי כבר לא רלוונטית לשום דבר שקורה בשוק ההעברות.
זה אף פעם לא היה בצורה כל כך קיצונית.
לא זוכר מתי מכבי סגרה את הסגל כל כך מוקדם, בלי אפילו ספקולציות ושמועות על מאבקים על שחקנים הנ"ל.
מעין כתב:MTA2311 כתב:מעין כתב:MTA2311 כתב:מדהים איך שמכבי כבר לא רלוונטית לשום דבר שקורה בשוק ההעברות.
לא זוכר מתי מכבי סגרה את הסגל כל כך מוקדם, בלי אפילו ספקולציות ושמועות על מאבקים על שחקנים הנ"ל.
זה דבר טוב שהסגל נסגר מוקדם.
אתה רוצה שוב פליט NBA בספטמבר?
ואני ממש לא זוכר בשנים האחרונות שהיו שמועות בנוגע למכבי והשחקנים הטובים ביותר.
MTA2311 כתב:מעין כתב:MTA2311 כתב:מעין כתב:MTA2311 כתב:מדהים איך שמכבי כבר לא רלוונטית לשום דבר שקורה בשוק ההעברות.
זה דבר טוב שהסגל נסגר מוקדם.
אתה רוצה שוב פליט NBA בספטמבר?
ואני ממש לא זוכר בשנים האחרונות שהיו שמועות בנוגע למכבי והשחקנים הטובים ביותר.
כשמכוונים לשחקנים מדרג כל כך נמוך, אין בעיה לסגור את הסגל מוקדם. זאת לא המטרה, וזה מעיד על המצב העגום שלנו.
אתה מוזמן לעשות סקירת חדשות מהשנים האחרונות. אני די בטוח שבכל שנה עלה כמועמד לפחות שחקן טופ יורוליג אחד.
rc4991 כתב:-ברצלונה רוצה את תאודוסיץ' אבל צסק"א לא מוכנה לשחרר אותו בלי ביי אאוט
-גוסטבו איון שוחרר מהבאקס ומועמד לבארסה
-אולימפיאקוס סיכמה עם הסווינגמן קרטייר מרטין מהויזארדס(איך הוא?)
התנין כתב:באיירן ממשיכה לבנות קבוצה מעניינת ומחתימה את ניהאד ג'אדוביץ' המוכשר שהגיע מאלבה ברלין ועדיין מחכה לפריצה הגדולה.
התנין כתב:באיירן ממשיכה לבנות קבוצה מעניינת ומחתימה את ניהאד ג'אדוביץ' המוכשר שהגיע מאלבה ברלין ועדיין מחכה לפריצה הגדולה.
MTA2311 כתב:מדהים איך שמכבי כבר לא רלוונטית לשום דבר שקורה בשוק ההעברות.
rc4991 כתב:-ברצלונה רוצה את תאודוסיץ' אבל צסק"א לא מוכנה לשחרר אותו בלי ביי אאוט
er79 כתב:rc4991 כתב:-ברצלונה רוצה את תאודוסיץ' אבל צסק"א לא מוכנה לשחרר אותו בלי ביי אאוט
מעניין מה הם יעשו עם הוארטס אם הם ירכשו את תאודוסיץ׳. היו גם דיבורים על טרייד הוארטס-מקאלב בין פנר׳ לבארסה. גם אם הכל בגדר שמועות, עושה רושם שמעמדו של הוארטס כלל לא בטוח. לו הייתי מקברניטי מכבי הייתי כל הזמן עם אצבע על הדופק לגבי המתרחש עם השחקן. צריך לקחת בחשבון כמה דברים: יש סיכויים לא רעים שאוחיון יילך לקובאן; שנית, אני לא בטוח שיותם יהיה פה. אני גם מעדיף שהוא לא יהיה פה; שלישית, קיימים סיכויים, עד כמה שהבנתי בגלל זיקה מסוימת של הוארטס ליהדות, שהוא יוכל לשחק כישראלי; ולבסוף, 600k כבר יהיה למכבי בכיס מאוחיון וממדלי. במקום שיגרבצו, הגיע הזמן שדיץ׳ ואשכנזי יעשו משהו מועיל, יוסיפו עוד איזה חצי מליון וינסו להביא את הוארטס. זה ברור שאני מפנטז כרגע, אבל הסגל יהיה טוב יותר באופן משמעותי, אם שחקן כמוהו ישוחרר מבארסה ויהיה זמין לשוק. מנהל משחק מצויין. למכבי חסר אחד כזה כרגע.
משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker, Google [Bot], מרסר ו־13 אורחים