המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
or163 כתב:לפי מה שאני זוכר הוארטס התגייר ואין לו שורשים יהודיים.
חברו לנבחרת ברזיל טיאגו ספליטר הוא יהודי כשר למהדרין
yzafrir כתב:or163 כתב:לפי מה שאני זוכר הוארטס התגייר ואין לו שורשים יהודיים.
לגבי הוררטאס , אני חושב שזה הייתה בדיחה של איזה מישהו שכתב את זה בערך שלו בויוקפדיה ושזה שטויות ...
לגבי ספליטר , אבא שלו יהודי , אמא לא . אבל אני חושב שאם אביו עושה עליה אז הוא גם יהיה זכאי לאזרחות...אבל מה זה רלוונטי ??
חנו'ש כתב:yzafrir כתב:or163 כתב:לפי מה שאני זוכר הוארטס התגייר ואין לו שורשים יהודיים.
לגבי הוררטאס , אני חושב שזה הייתה בדיחה של איזה מישהו שכתב את זה בערך שלו בויוקפדיה ושזה שטויות ...
לגבי ספליטר , אבא שלו יהודי , אמא לא . אבל אני חושב שאם אביו עושה עליה אז הוא גם יהיה זכאי לאזרחות...אבל מה זה רלוונטי ??
האבא לא צריך לעשות עליה.
אם אבא שלו יהודי זה מספיק בשביל לקבל אזרחות לפי חוק השבות.
or163 כתב:לפי מה שאני זוכר הוארטס התגייר ואין לו שורשים יהודיים.
שמואל1 כתב:לא יודע, משום מה יש לאנשים פה ובכלל בארץ, קטע כזה שכל מי שיש לו קצת שורשים יהודיים פתאום הופך ליהודי. זאת תופעה מעצבנת.
ספליטר לא יהודי. הוא גדל וחונך כנוצרי. לאבא שלו יש שורשים יהודיים, זה הכל. הוא יהודי בדיוק כמו שאמרה סטדומאייר יהודי.
felix_r כתב:אפשר לתת אזרחות לכל שחקן, אם הוא חתיך (חנו'ש תתחתן איתו, והוא יקבל אזרחות ישראלית)
er79 כתב:פלאניניץ חתם באפס תמורת מליון יורו לעונה. מכבי יצאו מטומטמים שלא הביאו אותו. לא דרש 2 מליון ולא בטיח. ספינים של ההנהלה (אסף מתוק, מישהו שם האכיל אותך בלוקשים). קלאתיס ביקש לעזוב את קובאן. קובאן ממשיכה להילחם על אוחיון, אבל במקביל על פי פיק תחתים 2 רכזים: מרכוס וויליאמס וסטפן מרקוביץ׳. אגב, האם ריברס יכול להתאזרח על בסיס אשתו היהודייה?
משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker, Avi1508, Google [Bot], מרסר ו־15 אורחים