המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
התנין כתב:מי אמר שהרוסטר שלהם חלש יותר? אמנם פארמר הוא אבידה גדולה, אבל פלאניניץ', בהתחשב בשוק, הוא תחליף יותר מראוי. הסגל המשלים לא פחות טוב מהעונה שעברה, ולטעמי אף טוב יותר. וויאצ'יץ' שחקן מחורבן למדי שלקח ערימות של כסף שלא מגיעות לו וטוב להם שהוא עזב. הופסון הוא פוטנציאל גדול מאוד, ויכול להתברר כטוב ממנו. וגם מוסילאידיס אני מאוד מחזיק.
לדעתי אפס תשחק טוב יותר העונה.
התנין כתב:פארמר שחקן מצויין, אבל אחריי העונה שעברה די הוכח שהוא רחוק מלהיות שחקן על באירופה.
jol9 כתב:התנין כתב:פארמר שחקן מצויין, אבל אחריי העונה שעברה די הוכח שהוא רחוק מלהיות שחקן על באירופה.
רחוק הוא בטוח לא. הוא לא ברמה שבה היה פארקר, אבל הוא בהחלט נמצא בטופ של השחקנים ששיחקו ביורוליג בעונה שעברה, שני לספאנוליס, אבל לטעמי לפני נבארו, תאודוסיץ'
ושחקנים מובילים אחרים.
jol9 כתב:התנין כתב:פארמר שחקן מצויין, אבל אחריי העונה שעברה די הוכח שהוא רחוק מלהיות שחקן על באירופה.
רחוק הוא בטוח לא. הוא לא ברמה שבה היה פארקר, אבל הוא בהחלט נמצא בטופ של השחקנים ששיחקו ביורוליג בעונה שעברה, שני לספאנוליס, אבל לטעמי לפני נבארו, תאודוסיץ'
ושחקנים מובילים אחרים.
התנין כתב:jol9 כתב:התנין כתב:פארמר שחקן מצויין, אבל אחריי העונה שעברה די הוכח שהוא רחוק מלהיות שחקן על באירופה.
ושחקנים מובילים אחרים.
קודם כל אני בדעה שכמעט ואין שחקני על באירופה. ספאנוליס ודיאמנטידיס הם האחרונים שעולים לי לראש, וגם הם כבר לא צעירים. פארמר ללא ספק היה שחקן צמרת באירופה, אבל לא שחקן שניתן להגיד עליו שהוא גדול על היבשת. את נבארו בשיאו אני לוקח לפניו אגב.
CYellow7 כתב:er79 כתב:פלאניניץ חתם באפס תמורת מליון יורו לעונה. מכבי יצאו מטומטמים שלא הביאו אותו. לא דרש 2 מליון ולא בטיח. ספינים של ההנהלה (אסף מתוק, מישהו שם האכיל אותך בלוקשים). קלאתיס ביקש לעזוב את קובאן. קובאן ממשיכה להילחם על אוחיון, אבל במקביל על פי פיק תחתים 2 רכזים: מרכוס וויליאמס וסטפן מרקוביץ׳. אגב, האם ריברס יכול להתאזרח על בסיס אשתו היהודייה?
יצאו מטומטמים או לא - נראה בעונה הקרובה. יש לי תחושה שפלאניניץ' שוב לא יוביל את הקבוצה שלו לשום מקום.
felix_r כתב:אנדרו גודלוק חתם באוניקס
Maccabikid כתב:CYellow7 כתב:er79 כתב:פלאניניץ חתם באפס תמורת מליון יורו לעונה. מכבי יצאו מטומטמים שלא הביאו אותו. לא דרש 2 מליון ולא בטיח. ספינים של ההנהלה (אסף מתוק, מישהו שם האכיל אותך בלוקשים). קלאתיס ביקש לעזוב את קובאן. קובאן ממשיכה להילחם על אוחיון, אבל במקביל על פי פיק תחתים 2 רכזים: מרכוס וויליאמס וסטפן מרקוביץ׳. אגב, האם ריברס יכול להתאזרח על בסיס אשתו היהודייה?
יצאו מטומטמים או לא - נראה בעונה הקרובה. יש לי תחושה שפלאניניץ' שוב לא יוביל את הקבוצה שלו לשום מקום.
אני לגמרי מסכים. אני ממש לא תופס מפלניניץ. בוא נאמר שאני לוקח את בובי בראון לפניו(למרות שהרבה חושבים שהוא ךא רכז,לא שחקן גדול ולא כלום..) אני אישית יותר אוהב אותו.
MTA2311 כתב:Maccabikid כתב:CYellow7 כתב:er79 כתב:פלאניניץ חתם באפס תמורת מליון יורו לעונה. מכבי יצאו מטומטמים שלא הביאו אותו. לא דרש 2 מליון ולא בטיח. ספינים של ההנהלה (אסף מתוק, מישהו שם האכיל אותך בלוקשים). קלאתיס ביקש לעזוב את קובאן. קובאן ממשיכה להילחם על אוחיון, אבל במקביל על פי פיק תחתים 2 רכזים: מרכוס וויליאמס וסטפן מרקוביץ׳. אגב, האם ריברס יכול להתאזרח על בסיס אשתו היהודייה?
אני לגמרי מסכים. אני ממש לא תופס מפלניניץ. בוא נאמר שאני לוקח את בובי בראון לפניו(למרות שהרבה חושבים שהוא ךא רכז,לא שחקן גדול ולא כלום..) אני אישית יותר אוהב אותו.
זה כמובן לגיטימי לא לתפוס מפלאניניץ', אבל בובי בראון?? בגלל עונה אחת של מספרים מטורפים בקבוצה רעה? מוזר.
CYellow7 כתב:MTA2311 כתב:Maccabikid כתב:CYellow7 כתב:er79 כתב:פלאניניץ חתם באפס תמורת מליון יורו לעונה. מכבי יצאו מטומטמים שלא הביאו אותו. לא דרש 2 מליון ולא בטיח. ספינים של ההנהלה (אסף מתוק, מישהו שם האכיל אותך בלוקשים). קלאתיס ביקש לעזוב את קובאן. קובאן ממשיכה להילחם על אוחיון, אבל במקביל על פי פיק תחתים 2 רכזים: מרכוס וויליאמס וסטפן מרקוביץ׳. אגב, האם ריברס יכול להתאזרח על בסיס אשתו היהודייה?
זה כמובן לגיטימי לא לתפוס מפלאניניץ', אבל בובי בראון?? בגלל עונה אחת של מספרים מטורפים בקבוצה רעה? מוזר.
גם פארגו עשה עונה אחת טובה באירופה וקיבל חוזה עתק בצסק"א.
MTA2311 כתב:Maccabikid כתב:CYellow7 כתב:er79 כתב:פלאניניץ חתם באפס תמורת מליון יורו לעונה. מכבי יצאו מטומטמים שלא הביאו אותו. לא דרש 2 מליון ולא בטיח. ספינים של ההנהלה (אסף מתוק, מישהו שם האכיל אותך בלוקשים). קלאתיס ביקש לעזוב את קובאן. קובאן ממשיכה להילחם על אוחיון, אבל במקביל על פי פיק תחתים 2 רכזים: מרכוס וויליאמס וסטפן מרקוביץ׳. אגב, האם ריברס יכול להתאזרח על בסיס אשתו היהודייה?