אשכול אירופה החדש: כל החדשות מרחבי היבשת הישנה

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול אירופה החדש: כל החדשות מרחבי היבשת הישנה

הודעהעל ידי Maccabikid » 28 יולי 2013, 07:56

MTA2311 כתב:אם אתה אומר בכזה ביטחון שבמכבי הוא יתן 15 נקודות ו5 אסיסטים, אין כל כך איך להמשיך את הויכוח הזה.
מדובר בשחקן לקבוצות קטנות, שצריכות סקורר שלא רואה בעיניים. רק המחשבה עליו במכבי מגעילה אותי.

אני לא אומר בכזה ביטחון, אני מאמין שזה מה שייתן גם פה בערך.. זה מה שנתן בשנתיים הקודמות שלו (אחת לא ביורוליג), אני הייתי שמח לראות אותו במכבי במקום היקמן לצד רייס.
Maccabikid

הודעהעל ידי סילבר » 28 יולי 2013, 08:45

rc4991 כתב:אולקר ממשיכה להתחמש,החתימה את תאודוסיץ לשנתיים

עכשיו היא כבר מועמדת לגיטימית לזכייה, לא פחות מצסק"א.
רכזים גם מקאלב, גם תאודוסיץ?
רכזים גם הלפרין, גם רייס?
הסגל הזול :
זהו הסגל הנוכחי. לדעתי: "50 גוונים של אפור" או "קבוצה לפיינל אפור"
המושקע :
להוסיף את מקאלב ולנגפורד לסגל הקיים.
סילבר

הודעהעל ידי התנין » 28 יולי 2013, 09:23

Maccabikid כתב:
MTA2311 כתב:אם אתה אומר בכזה ביטחון שבמכבי הוא יתן 15 נקודות ו5 אסיסטים, אין כל כך איך להמשיך את הויכוח הזה.
מדובר בשחקן לקבוצות קטנות, שצריכות סקורר שלא רואה בעיניים. רק המחשבה עליו במכבי מגעילה אותי.

אני לא אומר בכזה ביטחון, אני מאמין שזה מה שייתן גם פה בערך.. זה מה שנתן בשנתיים הקודמות שלו (אחת לא ביורוליג), אני הייתי שמח לראות אותו במכבי במקום היקמן לצד רייס.

פרט לסיינה הוא הספיק בעיקר להסריח את הפארקט בקבוצה הכי עלובה של אותה שנה ביורוליג, גדיניה. ויש לי תחושה שהוא עוד אחד מהשחקנים שיעשו הכל כדי לחזור ל-NBA, ויחתום על איזה חוזה מצ'וקמק.

ולגביי תאודוסיץ' - שחקן כדורסל מבריק באמת. אבל יש לו חתיכת קוף להוריד מהגב. בחיים לא ראיתי שחקן שבאופן סיסטמתי נחנק ברגעים החשובים של הקבוצה שלו, ומהרכז הכי טהור ומבריק ביורוליג הופך למיידה אבטיחים מהשלוש.
התנין

הודעהעל ידי er79 » 28 יולי 2013, 10:31

תאודוסיץ' עדיין לוזר כל עוד לא הוכח אחרת. העדפתי דווקא שיהיה בבארסה, גם כדי שיחליש אותה וגם כדי לראות מה יעלה בגורלו של הוארטס, שעכשיו כבר בטוח יישאר שם.
er79

הודעהעל ידי LIAV10 » 28 יולי 2013, 11:28

לא ייאמן, ז׳ליקו רוצה ז׳ליקו מקבל.
בלאט רוצה, חחחחחחחח.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי אדגר פו » 28 יולי 2013, 11:30

אין מה לעשות, אובראדוביץ' הגיע למעמד הזה בזכות, המאמן הטוב באירופה. עכשיו הוא צריך להוכיח שגם בטורקיה אפשר להצליח אחרי שכמה מאמנים טובים לא הצליחו.
אני חושב שהפעם זה יהיה שונה . על פניו הוא בונה קבוצה מאוד חזקה.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי LIAV10 » 28 יולי 2013, 11:38

אדגר פו כתב:אין מה לעשות, אובראדוביץ' הגיע למעמד הזה בזכות, המאמן הטוב באירופה. עכשיו הוא צריך להוכיח שגם בטורקיה אפשר להצליח אחרי שכמה מאמנים טובים לא הצליחו.
אני חושב שהפעם זה יהיה שונה . על פניו הוא בונה קבוצה מאוד חזקה.

לא עשיתי השוואה בין בלאט לאוברדוביץ׳, עשיתי השוואה בין מכבי לאחרות.
פשוט לא יאמן שמועדון פער מסתפק בכל מיני רייסים ומועדון עלוב כמו פנר׳ מחזיק על הספסל פורוורדים ורכזי על שאנחנו רק יכולים לפנטז עליהם.
שים לב לשחקנים שעולים מהספסל: מקאלב בעמדה 1, פרלדזיץ׳ שאני מאוד מחזיק ממנו בעמדה 3 ובייליצה המוכשר בטירוף בעמדה 4.
ותהיה בטוח שזה לא נגמר, יביאו איזה סטאר בעמדה 2.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי yzafrir » 28 יולי 2013, 13:25

מכבי של היום היא כבר לא בדיוק מועדון פאר כמו שאימפריות אחרות כמו ספליט , וארזה , אריס סלוניקי , מילאנו....הם כבר לא אימפריות...
היום הכסף מדבר ובתחום הזה מכבי אילמת...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי Maccabikid » 28 יולי 2013, 13:27

yzafrir כתב:מכבי של היום היא כבר לא בדיוק מועדון פאר כמו שאימפריות אחרות כמו ספליט , וארזה , אריס סלוניקי , מילאנו....הם כבר לא אימפריות...

לא מסכים, עם כל הכבוד לכל הקבוצות שמנית פה אף אחת מהם לא הגיעה ב5 העונות האחרונות לאן שמכבי הגיעה, אנחנו אולי נראים פחות טוב מפעם, אנחנו אולי לא בדרגה של צסקא\בארסה\ריאל, אבל לאמר שאנחנו כמו האימפריות לשעבר מהרשימה שלך זה כבר הגזמה.
Maccabikid

הודעהעל ידי LIAV10 » 28 יולי 2013, 15:15

Maccabikid כתב:
yzafrir כתב:מכבי של היום היא כבר לא בדיוק מועדון פאר כמו שאימפריות אחרות כמו ספליט , וארזה , אריס סלוניקי , מילאנו....הם כבר לא אימפריות...

לא מסכים, עם כל הכבוד לכל הקבוצות שמנית פה אף אחת מהם לא הגיעה ב5 העונות האחרונות לאן שמכבי הגיעה, אנחנו אולי נראים פחות טוב מפעם, אנחנו אולי לא בדרגה של צסקא\בארסה\ריאל, אבל לאמר שאנחנו כמו האימפריות לשעבר מהרשימה שלך זה כבר הגזמה.

חכה עוד כמה שנים
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Maccabikid » 28 יולי 2013, 15:27

LIAV10 כתב:
Maccabikid כתב:

חכה עוד כמה שנים

אני די בטוח שנשאר כמו שאנחנו היום, קבוצה שבאופן קבוע מגיעה להצלבה, יכול להיות שפעם תהיה נפילה ונגמור בטופ 16 בדיוק כמו שיכול להיות שפעם תהיה הצלחה ונגמור בפיינל פור. אבל בעיקרון זה יהיה הטווח שלנו.
Maccabikid

הודעהעל ידי CYellow7 » 28 יולי 2013, 15:40

Maccabikid כתב:
LIAV10 כתב:
Maccabikid כתב:

חכה עוד כמה שנים

אני די בטוח שנשאר כמו שאנחנו היום, קבוצה שבאופן קבוע מגיעה להצלבה, יכול להיות שפעם תהיה נפילה ונגמור בטופ 16 בדיוק כמו שיכול להיות שפעם תהיה הצלחה ונגמור בפיינל פור. אבל בעיקרון זה יהיה הטווח שלנו.

אז נסיים כל עונה בהצלבה. ממש אימפריה. זה פחות מראה על מכבי ויותר מראה כמה שאר הקבוצות במפעל עלובות.
מכבי היא אימפריה שצריכה להיאבק כל עונה בטופ - להיאבק על התואר. ה"דרך" החדשה במועדון היא לא בדיוק דרך, זה יותר הרצון של משפחת פדרמן להוציא מינימום כסף מהכיס.
אתה יודע לכל מועדון גדול יש תקופות רעות. ריאל, צסק"א, בארסה, פאו וגם מכבי. אבל מה שקורה עכשיו במכבי זה לא תקופה רעה, זו השמדת אחת הקבוצות הגדולות בעולם והפיכתה לקבוצה קטנה שמסתפקת בהצלבה, תבוסות, הפסדים ביתיים מבישים, זרים ברמה של אשקלון ונהריה וכדורסל רע.
אני לא מסתכל לאן אנחנו מגיעים. טופ 16, טופ 8 או 4 - לא מעניין. מעניין אותי הדרך, הכדורסל והגאווה של לאהוד את הקבוצה הזאת.
הדרך נעלמה, הכדורסל נעלם וגם הגאווה מהמועדון בדרך להיעלם.
תמונה
CYellow7

הודעהעל ידי Maccabikid » 28 יולי 2013, 15:56

CYellow7 כתב:
Maccabikid כתב:
LIAV10 כתב:
Maccabikid כתב:

חכה עוד כמה שנים

אז נסיים כל עונה בהצלבה. ממש אימפריה. זה פחות מראה על מכבי ויותר מראה כמה שאר הקבוצות במפעל עלובות.
מכבי היא אימפריה שצריכה להיאבק כל עונה בטופ - להיאבק על התואר. ה"דרך" החדשה במועדון היא לא בדיוק דרך, זה יותר הרצון של משפחת פדרמן להוציא מינימום כסף מהכיס.
אתה יודע לכל מועדון גדול יש תקופות רעות. ריאל, צסק"א, בארסה, פאו וגם מכבי. אבל מה שקורה עכשיו במכבי זה לא תקופה רעה, זו השמדת אחת הקבוצות הגדולות בעולם והפיכתה לקבוצה קטנה שמסתפקת בהצלבה, תבוסות, הפסדים ביתיים מבישים, זרים ברמה של אשקלון ונהריה וכדורסל רע.
אני לא מסתכל לאן אנחנו מגיעים. טופ 16, טופ 8 או 4 - לא מעניין. מעניין אותי הדרך, הכדורסל והגאווה של לאהוד את הקבוצה הזאת.
הדרך נעלמה, הכדורסל נעלם וגם הגאווה מהמועדון בדרך להיעלם.

אני לגמרי מסכים איתך, רק שבכל זאת לטעון שאנחנו היום כמו ספליט\וארזה או אפילו כמו מילנו זה כבר מוגזם. אנחנו עדיין כמה רמות מעל.
Maccabikid

הודעהעל ידי yzafrir » 28 יולי 2013, 16:43

אולי קצת הגזמתי לגבי ספליט ווארזה , אבל למילאנו יש את כל הנתונים (הכספיים) להשאיר לנו היום אבק....מה שהתכוונתי לומר זה שיש לנו עבר יורוליג מפואר אבל הווה ועתיד הרבה פחות...
מכבי של היום היא קבוצת יורוליג בינונית שגם לעלות לטופ 8 היא נאבקת .
על פיינל פור אין מה לדבר בתחילת עונה ולא צריך לשים את זה כמטרה . טופ 8 כשמכבי נותנת פייט זה המטרה , מעבר לזה זה בונוס גדול...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי roy1000 » 29 יולי 2013, 06:47

Maccabikid כתב:
LIAV10 כתב:
Maccabikid כתב:

חכה עוד כמה שנים

אני די בטוח שמהר מאוד ההצלבה תהיה חלום רחוק (סביר להניח שעוד השנה) ונהפוך לקבוצה שלפעמים עולה לטופ 16 ולפעמים לא. זה מה ששווה התקציב של מכבי.
roy1000

הודעהעל ידי er79 » 29 יולי 2013, 09:44

מאט לוג'סקי, מלפפון טרי תוצרת בלגיה/אמריקה, לא מתאים למכבי, אבל כנראה התאים לאלופת אירופה, איתה הוא על סף סיכום.
er79

הודעהעל ידי קובי » 29 יולי 2013, 10:06

er79 כתב:מאט לוג'סקי, מלפפון טרי תוצרת בלגיה/אמריקה, לא מתאים למכבי, אבל כנראה התאים לאלופת אירופה, איתה הוא על סף סיכום.

רוצה לומר ?
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי er79 » 29 יולי 2013, 12:48

קובי כתב:
er79 כתב:מאט לוג'סקי, מלפפון טרי תוצרת בלגיה/אמריקה, לא מתאים למכבי, אבל כנראה התאים לאלופת אירופה, איתה הוא על סף סיכום.

רוצה לומר ?

כלום, סתם אנקדוטה, אולי זה יצא כאילו התנסחתי שזה פספוס, אבל ממש לא. סמית', וגם אינגלס, לצורך העניין, עדיפים בעיניי על פניו.
er79

הודעהעל ידי rc4991 » 30 יולי 2013, 10:11

מוס במילאנו
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי התנין » 30 יולי 2013, 11:55

מילאנו בניגוד לשנים קודמות מכוונת הרבה יותר בקטן. מוס שחקן נחמד לא יותר מזה.
התנין

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker, מרסר ו־23 אורחים