Maccabikid כתב:LIAV10 כתב:Maccabikid כתב:yzafrir כתב:מכבי של היום היא כבר לא בדיוק מועדון פאר כמו שאימפריות אחרות כמו ספליט , וארזה , אריס סלוניקי , מילאנו....הם כבר לא אימפריות...
היום הכסף מדבר ובתחום הזה מכבי אילמת...
לא מסכים, עם כל הכבוד לכל הקבוצות שמנית פה אף אחת מהם לא הגיעה ב5 העונות האחרונות לאן שמכבי הגיעה, אנחנו אולי נראים פחות טוב מפעם, אנחנו אולי לא בדרגה של צסקא\בארסה\ריאל, אבל לאמר שאנחנו כמו האימפריות לשעבר מהרשימה שלך זה כבר הגזמה.
חכה עוד כמה שנים
אני די בטוח שנשאר כמו שאנחנו היום, קבוצה שבאופן קבוע מגיעה להצלבה, יכול להיות שפעם תהיה נפילה ונגמור בטופ 16 בדיוק כמו שיכול להיות שפעם תהיה הצלחה ונגמור בפיינל פור. אבל בעיקרון זה יהיה הטווח שלנו.
אז נסיים כל עונה בהצלבה. ממש אימפריה. זה פחות מראה על מכבי ויותר מראה כמה שאר הקבוצות במפעל עלובות.
מכבי היא אימפריה שצריכה להיאבק כל עונה בטופ - להיאבק על התואר. ה"דרך" החדשה במועדון היא לא בדיוק דרך, זה יותר הרצון של משפחת פדרמן להוציא מינימום כסף מהכיס.
אתה יודע לכל מועדון גדול יש תקופות רעות. ריאל, צסק"א, בארסה, פאו וגם מכבי. אבל מה שקורה עכשיו במכבי זה לא תקופה רעה, זו השמדת אחת הקבוצות הגדולות בעולם והפיכתה לקבוצה קטנה שמסתפקת בהצלבה, תבוסות, הפסדים ביתיים מבישים, זרים ברמה של אשקלון ונהריה וכדורסל רע.
אני לא מסתכל לאן אנחנו מגיעים. טופ 16, טופ 8 או 4 - לא מעניין. מעניין אותי הדרך, הכדורסל והגאווה של לאהוד את הקבוצה הזאת.
הדרך נעלמה, הכדורסל נעלם וגם הגאווה מהמועדון בדרך להיעלם.