סאגת אוחיון TAKE 2 - כנראה יישאר במכבי

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: סאגת אוחיון TAKE 2

הודעהעל ידי חנו'ש » 28 יולי 2013, 11:57

יש רכז מחליף מהגולה שיכול לעזור לנו, רק שהוא לא ממש יהודי..... ;)
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי er79 » 28 יולי 2013, 11:58

שהלפרין ישחק בגולות, ושיישאר בגולה (או בירושלים).
er79

הודעהעל ידי felix_r » 28 יולי 2013, 12:41

חנו'ש כתב:יש רכז מחליף מהגולה שיכול לעזור לנו, רק שהוא לא ממש יהודי..... ;)

כבר בחרת שם משפחה שמוצא חן בעיניך? :tongue3
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי LIAV10 » 28 יולי 2013, 12:50

felix_r כתב:

כדאי לה לבחור באיזה ג'יימס אחד.
חיסכון ענקי בימי הולדת (לא שהוא צריך לחסוך)
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי חנו'ש » 28 יולי 2013, 12:52

felix_r כתב:

הוא קצת זקן עבורי, ואני חושבת שהוא כבר נשוי, חוץ מזה שהוא כבר היה נשוי לישראלית בעבר (ויש לו שם משפחה מסובך מידי עבורי.... :D )
אני חושבת שאתה כבר מבין על מי אני מדברת.... :roll:
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי er79 » 28 יולי 2013, 13:03

צחוק צחוק, אבל עם כל המגבלות והחסרונות בכך, מכבי תצטרך לשקול בכובד ראש, בלית ברירה, זר שביעי לעמדה 1. לבנות על יותם זה התאבדות.
er79

הודעהעל ידי Maccabikid » 28 יולי 2013, 13:09

er79 כתב:צחוק צחוק, אבל עם כל המגבלות והחסרונות בכך, מכבי תצטרך לשקול בכובד ראש, בלית ברירה, זר שביעי לעמדה 1. לבנות על יותם זה התאבדות.

לא רואה את זה קורה. בכלל הזרים אצלנו העונה לא ממש נבחרו בחוכמה. סמית סופו וגיימס הם החתמות נהדרות לדעתי. גם אחד מהצמד היקמן\רייס - זה בסדר. אבל לידם היה צריך לבוא 4 עם קליעה טובה. ורכז טוב. במקום זה הביאו עוד זר לעמדה 2 (רייס\היקמן) ואת אינגלס שהוא לא בדיוק 4.
Maccabikid

הודעהעל ידי er79 » 28 יולי 2013, 13:14

אני גם לא רואה את זה קורה, אני רק אומר מה רצוי, לא מה מצוי. יותם לא יכול להיות רכז מחליף. פשוט לא. גם לא היקמן. האופציה הכי טובה היא להביא גארד יהודי טוב שהוא לא יותם, אם יש כזה. אופציה שנייה זה זר. יותם זו האופציה הכי גרועה בעיניי כרכז מחליף.
er79

הודעהעל ידי dod » 28 יולי 2013, 13:20

er79 כתב:אני גם לא רואה את זה קורה, אני רק אומר מה רצוי, לא מה מצוי. יותם לא יכול להיות רכז מחליף. פשוט לא. גם לא היקמן. האופציה הכי טובה היא להביא גארד יהודי טוב שהוא לא יותם, אם יש כזה. אופציה שנייה זה זר. יותם זו האופציה הכי גרועה בעיניי כרכז מחליף.

מי? נעימי? לימונד? אולי תגייר את שאראס? תן משימה לזוגות במירוץ למליון להשיג כזה גארד. בטוח יצליחו.
dod

הודעהעל ידי er79 » 28 יולי 2013, 13:43

הציניות שלך לא מצחיקה. תן לי רעיונות טובים יותר. אני לא בקי בענייני גארדים יהודיים, אני מניח שיש אבל חלקם לצערי לא בטווח המחירים של מכבי (היו שמועות על הוארטס שבארסה יעזיבו). בשביל זה יש מחלקת סקאוטינג, אני לא סקאוט. אגב, נעימי טוב יותר מיותם אבל הוא לא מומלץ בעיניי לעמדה 1. וכמו שאמרתי לך, האופציה השנייה שאני מעדיף היא בלית ברירה זר, וגם שאראס עדיף על כל אופציה אחרת שהועלתה עד כה. יותם הוא אופציה מזוויעה. אם היו חושבים שם בשכל ומביאים רכז איכותי במקום את רייס, יכול להיות שכל גארד ישראלי שחופשי בשוק יהווה החתמה שניתן לחיות איתה. מרגע שרייס נבחר להיות הרכז הראשון, מכבי חייבת מנהל משחק טוב עד כמה שניתן, כי אני צופה הרבה פאשלות עם האורז.
er79

הודעהעל ידי rc4991 » 28 יולי 2013, 13:47

Mta_atic כתב:נשיא קובאן מבטיח: "יוגב אוחיון יהיה שחקן שלנו בעונה הבאה"

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 46797.html

מצד אחד,אני שמח כי אני אל אורצה שהוא ישאר בקבוצה
מצד שני,אני פוחד שזה יגרום למכבי לשלם בסוף ביי אאוט רציני
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי dod » 28 יולי 2013, 13:48

er79 כתב:הציניות שלך לא מצחיקה. תן לי רעיונות טובים יותר. אני לא בקי בענייני גארדים יהודיים, אני מניח שיש אבל חלקם לצערי לא בטווח המחירים של מכבי (היו שמועות על הוארטס שבארסה יעזיבו). בשביל זה יש מחלקת סקאוטינג, אני לא סקאוט. אגב, נעימי טוב יותר מיותם אבל הוא לא מומלץ בעיניי לעמדה 1. וכמו שאמרתי לך, האופציה השנייה שאני מעדיף היא בלית ברירה זר, וגם שאראס עדיף על כל אופציה אחרת שהועלתה עד כה. יותם הוא אופציה מזוויעה. אם היו חושבים שם בשכל ומביאים רכז איכותי במקום את רייס, יכול להיות שכל גארד ישראלי שחופשי בשוק יהווה החתמה שניתן לחיות איתה. מרגע שרייס נבחר להיות הרכז הראשון, מכבי חייבת מנהל משחק טוב עד כמה שניתן, כי אני צופה הרבה פאשלות עם האורז.

בעידן המודרני אין כמעט משמעות למחלקת סקאוטינג ובטח שלא תמצא גארד יהודי לא מוכר. לא בארה"ב ולא בשום מקום נידח.
כמו שציינת יפה הבעיה המרכזית היא כנראה הרכז הראשון. כרגע אבל האופציה היחידה על השולחן היא הלפרין. זה מה יש. קשה מאד מאד להאמין שיהיו 7 זרים.
dod

הודעהעל ידי rc4991 » 28 יולי 2013, 13:50

חנו'ש כתב:
felix_r כתב:

הוא קצת זקן עבורי, ואני חושבת שהוא כבר נשוי, חוץ מזה שהוא כבר היה נשוי לישראלית בעבר (ויש לו שם משפחה מסובך מידי עבורי.... :D )

שאראס? :roll:
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 28 יולי 2013, 14:02

rc4991 כתב:
חנו'ש כתב:
felix_r כתב:

:clap2
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי or163 » 28 יולי 2013, 14:09

er79 כתב:אני גם לא רואה את זה קורה, אני רק אומר מה רצוי, לא מה מצוי. יותם לא יכול להיות רכז מחליף. פשוט לא. גם לא היקמן. האופציה הכי טובה היא להביא גארד יהודי טוב שהוא לא יותם, אם יש כזה. אופציה שנייה זה זר. יותם זו האופציה הכי גרועה בעיניי כרכז מחליף.

או שאפשר לנסות לאזרח את ג'יימס ואז להביא את שאראס בתור זר שישי.
גם ככה המיסוי על ג'יימס כמו על ישראלי ועושה רושם שהוא מאוד אוהב את ישראל.
סמל אישי של המשתמש
or163

הודעהעל ידי er79 » 28 יולי 2013, 14:10

dod כתב:
er79 כתב:הציניות שלך לא מצחיקה. תן לי רעיונות טובים יותר. אני לא בקי בענייני גארדים יהודיים, אני מניח שיש אבל חלקם לצערי לא בטווח המחירים של מכבי (היו שמועות על הוארטס שבארסה יעזיבו). בשביל זה יש מחלקת סקאוטינג, אני לא סקאוט. אגב, נעימי טוב יותר מיותם אבל הוא לא מומלץ בעיניי לעמדה 1. וכמו שאמרתי לך, האופציה השנייה שאני מעדיף היא בלית ברירה זר, וגם שאראס עדיף על כל אופציה אחרת שהועלתה עד כה. יותם הוא אופציה מזוויעה. אם היו חושבים שם בשכל ומביאים רכז איכותי במקום את רייס, יכול להיות שכל גארד ישראלי שחופשי בשוק יהווה החתמה שניתן לחיות איתה. מרגע שרייס נבחר להיות הרכז הראשון, מכבי חייבת מנהל משחק טוב עד כמה שניתן, כי אני צופה הרבה פאשלות עם האורז.

בעידן המודרני אין כמעט משמעות למחלקת סקאוטינג ובטח שלא תמצא גארד יהודי לא מוכר. לא בארה"ב ולא בשום מקום נידח.
כמו שציינת יפה הבעיה המרכזית היא כנראה הרכז הראשון. כרגע אבל האופציה היחידה על השולחן היא הלפרין. זה מה יש. קשה מאד מאד להאמין שיהיו 7 זרים.

עם כל הכבוד, החבר'ה האלה, שבח ואבן, מקבלים שכר נאה על עבודתם. פלופים כמו רייס אפשר להביא גם בלי סקאוטינג. תפקידה של מחלקת הסקאוטינג הוא לא רק לקרוא סטט' מחמיאות של פלופים מהיורוקאפ, אלא לאתר בדיוק את אותם שחקנים שכוכבם עוד לא זרח, כולל יהודים, כשרונות מלאי פוטנציאל שמחכים לרגע הנכון ולקבוצה הנכונה להתפוצץ. אני מאמין שיש שחקנים כאלה, ואם מחלקת סקאוטינג מביאה לי רכז יורקאפ זר, כשיש פי אלף רכזים יותר טובים ממנו, היא לא עושה את עבודתה. אם גם אתה טוען שהיא לא עושה את עבודתה, שההנהלה תעשה טובה לכלולנו ותפרק את המחלקה הזו. ושוב אני אומר, יותם זה בגדר איסור, טאבו. אם יותם ידרוך על הפרקט כרכז ראשון אפשר כבר ללכת לים.
er79

הודעהעל ידי חנו'ש » 28 יולי 2013, 14:13

or163 כתב:

ג'יימס לא יהודי, לא נשוי לישראלית, לא חושב על להתגייר (לא שידוע לי בכל מקרה), אז מתוקף מה תתן לו אזרחות??
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי or163 » 28 יולי 2013, 14:17

חנו'ש כתב:
or163 כתב:

ג'יימס לא יהודי, לא נשוי לישראלית, לא חושב על להתגייר (לא שידוע לי בכל מקרה), אז מתוקף מה תתן לו אזרחות??

אדם שמעוניין לקבל אזרחות ישראלית יכול לפנות לשר הפנים ולבקש ממנו אזרחות, אך קודם לכן עליו לעמוד במספר תנאים:

1.נמצא בישראל.
2.היה בישראל שלוש שנים, מתוך תקופה של חמש שנים שקדמה להגשת הבקשה.
3.זכאי לתושבות קבע.
4.השתקע בישראל, או שיש בדעתו להשתקע.
5.יודע ידיעת-מה את השפה העברית.
6.ויתר על אזרחותו הקודמת, או הוכיח שיחדל להיות אזרח חוץ לכשיהיה אזרח ישראלי.

ג'יימס עונה על רוב הקריטריונים, עכשיו השאלה אם הוא רוצה להשתקע בישראל.
סמל אישי של המשתמש
or163

הודעהעל ידי felix_r » 28 יולי 2013, 14:18

חנו'ש כתב:
rc4991 כתב:
חנו'ש כתב:
felix_r כתב:

:clap2

העיקר שלא תבחרי במנסה-בונסו. שם משפחה מעניין, אבל הוא פצוע כרוני.

אל תבחרי גם בסטודמאייר. הוא לא יכול להיות גם הבעלים של ירושלים וגם שחקן של מכבי. ניגוד אינטרסים :laugh2
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי or163 » 28 יולי 2013, 14:33

ג'יימס יכול לבקש מעמד של תושב ארעי או תושב קבע וכך לא יחשב כזר בליגה, ככה לפחות זה עובד בכדורגל, מאז שבוקולי קיבל מעמד של תושב ארעי הוא לא נחשב כבר כזר.
סמל אישי של המשתמש
or163

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot], itai7 ו־27 אורחים