המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
חנו'ש כתב:יש רכז מחליף מהגולה שיכול לעזור לנו, רק שהוא לא ממש יהודי.....
felix_r כתב:חנו'ש כתב:יש רכז מחליף מהגולה שיכול לעזור לנו, רק שהוא לא ממש יהודי.....
כבר בחרת שם משפחה שמוצא חן בעיניך?
felix_r כתב:חנו'ש כתב:יש רכז מחליף מהגולה שיכול לעזור לנו, רק שהוא לא ממש יהודי.....
er79 כתב:צחוק צחוק, אבל עם כל המגבלות והחסרונות בכך, מכבי תצטרך לשקול בכובד ראש, בלית ברירה, זר שביעי לעמדה 1. לבנות על יותם זה התאבדות.
er79 כתב:אני גם לא רואה את זה קורה, אני רק אומר מה רצוי, לא מה מצוי. יותם לא יכול להיות רכז מחליף. פשוט לא. גם לא היקמן. האופציה הכי טובה היא להביא גארד יהודי טוב שהוא לא יותם, אם יש כזה. אופציה שנייה זה זר. יותם זו האופציה הכי גרועה בעיניי כרכז מחליף.
Mta_atic כתב:נשיא קובאן מבטיח: "יוגב אוחיון יהיה שחקן שלנו בעונה הבאה"
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 46797.html
er79 כתב:הציניות שלך לא מצחיקה. תן לי רעיונות טובים יותר. אני לא בקי בענייני גארדים יהודיים, אני מניח שיש אבל חלקם לצערי לא בטווח המחירים של מכבי (היו שמועות על הוארטס שבארסה יעזיבו). בשביל זה יש מחלקת סקאוטינג, אני לא סקאוט. אגב, נעימי טוב יותר מיותם אבל הוא לא מומלץ בעיניי לעמדה 1. וכמו שאמרתי לך, האופציה השנייה שאני מעדיף היא בלית ברירה זר, וגם שאראס עדיף על כל אופציה אחרת שהועלתה עד כה. יותם הוא אופציה מזוויעה. אם היו חושבים שם בשכל ומביאים רכז איכותי במקום את רייס, יכול להיות שכל גארד ישראלי שחופשי בשוק יהווה החתמה שניתן לחיות איתה. מרגע שרייס נבחר להיות הרכז הראשון, מכבי חייבת מנהל משחק טוב עד כמה שניתן, כי אני צופה הרבה פאשלות עם האורז.
חנו'ש כתב:felix_r כתב:חנו'ש כתב:יש רכז מחליף מהגולה שיכול לעזור לנו, רק שהוא לא ממש יהודי.....
הוא קצת זקן עבורי, ואני חושבת שהוא כבר נשוי, חוץ מזה שהוא כבר היה נשוי לישראלית בעבר (ויש לו שם משפחה מסובך מידי עבורי....)
אני חושבת שאתה כבר מבין על מי אני מדברת....
rc4991 כתב:חנו'ש כתב:felix_r כתב:חנו'ש כתב:יש רכז מחליף מהגולה שיכול לעזור לנו, רק שהוא לא ממש יהודי.....
הוא קצת זקן עבורי, ואני חושבת שהוא כבר נשוי, חוץ מזה שהוא כבר היה נשוי לישראלית בעבר (ויש לו שם משפחה מסובך מידי עבורי....)
שאראס?
er79 כתב:אני גם לא רואה את זה קורה, אני רק אומר מה רצוי, לא מה מצוי. יותם לא יכול להיות רכז מחליף. פשוט לא. גם לא היקמן. האופציה הכי טובה היא להביא גארד יהודי טוב שהוא לא יותם, אם יש כזה. אופציה שנייה זה זר. יותם זו האופציה הכי גרועה בעיניי כרכז מחליף.
dod כתב:er79 כתב:הציניות שלך לא מצחיקה. תן לי רעיונות טובים יותר. אני לא בקי בענייני גארדים יהודיים, אני מניח שיש אבל חלקם לצערי לא בטווח המחירים של מכבי (היו שמועות על הוארטס שבארסה יעזיבו). בשביל זה יש מחלקת סקאוטינג, אני לא סקאוט. אגב, נעימי טוב יותר מיותם אבל הוא לא מומלץ בעיניי לעמדה 1. וכמו שאמרתי לך, האופציה השנייה שאני מעדיף היא בלית ברירה זר, וגם שאראס עדיף על כל אופציה אחרת שהועלתה עד כה. יותם הוא אופציה מזוויעה. אם היו חושבים שם בשכל ומביאים רכז איכותי במקום את רייס, יכול להיות שכל גארד ישראלי שחופשי בשוק יהווה החתמה שניתן לחיות איתה. מרגע שרייס נבחר להיות הרכז הראשון, מכבי חייבת מנהל משחק טוב עד כמה שניתן, כי אני צופה הרבה פאשלות עם האורז.
בעידן המודרני אין כמעט משמעות למחלקת סקאוטינג ובטח שלא תמצא גארד יהודי לא מוכר. לא בארה"ב ולא בשום מקום נידח.
כמו שציינת יפה הבעיה המרכזית היא כנראה הרכז הראשון. כרגע אבל האופציה היחידה על השולחן היא הלפרין. זה מה יש. קשה מאד מאד להאמין שיהיו 7 זרים.
or163 כתב:er79 כתב:אני גם לא רואה את זה קורה, אני רק אומר מה רצוי, לא מה מצוי. יותם לא יכול להיות רכז מחליף. פשוט לא. גם לא היקמן. האופציה הכי טובה היא להביא גארד יהודי טוב שהוא לא יותם, אם יש כזה. אופציה שנייה זה זר. יותם זו האופציה הכי גרועה בעיניי כרכז מחליף.
או שאפשר לנסות לאזרח את ג'יימס ואז להביא את שאראס בתור זר שישי.
גם ככה המיסוי על ג'יימס כמו על ישראלי ועושה רושם שהוא מאוד אוהב את ישראל.
חנו'ש כתב:or163 כתב:er79 כתב:אני גם לא רואה את זה קורה, אני רק אומר מה רצוי, לא מה מצוי. יותם לא יכול להיות רכז מחליף. פשוט לא. גם לא היקמן. האופציה הכי טובה היא להביא גארד יהודי טוב שהוא לא יותם, אם יש כזה. אופציה שנייה זה זר. יותם זו האופציה הכי גרועה בעיניי כרכז מחליף.
או שאפשר לנסות לאזרח את ג'יימס ואז להביא את שאראס בתור זר שישי.
גם ככה המיסוי על ג'יימס כמו על ישראלי ועושה רושם שהוא מאוד אוהב את ישראל.
ג'יימס לא יהודי, לא נשוי לישראלית, לא חושב על להתגייר (לא שידוע לי בכל מקרה), אז מתוקף מה תתן לו אזרחות??
חנו'ש כתב:rc4991 כתב:חנו'ש כתב:felix_r כתב:חנו'ש כתב:יש רכז מחליף מהגולה שיכול לעזור לנו, רק שהוא לא ממש יהודי.....
שאראס?
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot], itai7 ו־27 אורחים