בנימין נעמן כתב:קודי כתב:er79 כתב:חביב, זוכר מה אמרתי לך אתמול, לא לפתח ציפיות על הקומבו שיבוא? אז תקרא ידיעות של הבוקר, שם מתעקש רפאל נאה שהגארד שיבוא לא יעלה על 400 אלף דולר. אין לי מושג אם זה נכון, אבל לא ציפיתי שמכבי תפזר את כספה על הרכש האחרון לאור החתמות בינוניות כמו סמית׳. לכן אני עדיין חושב שיש צורך לשמור על פרקינס כתוכנית מגירה. לא ברורה לי כלל מדיניות החסכנות הזו, כאשר הרכישות השנה אפילו נמוכות מאלו של שנה שעברה. אם אני מתעלם לרגע מהשדרוג בשכרו של פארגו, סמית הוא ההחתמה הכי יקרה העונה של מכבי, בפחות מחצי מליון דולר. השאלה אם היכולת של שנה שעברה תספיק גם העונה מול רכישות עתק של הרבה מועדונים אירופיים, גם מדרגים נמוכים משלנו. אני פסימי הפעם.
שוב אני אומר את שאמרתי קודם - הנהלת מכבי בשאננות טוטאלית בעקבות הקסמים שעשה בשנה שעברה בלאט והיא בטוחה שגם אם תוריד לו עוד קצת את רמת הכשרון הוא יוכל שוב ושוב לחזור על הקסמים האלה. מכיוון שלצערנו יש בית מוקדם מאוד קשה, בהחלט יכל להיות שבנובמבר נראה את פדרמן וחבריו מתפכחים.
אגב, אם הידיעה של רפאל נאה נכונה, אז מסתבר שבמכבי חוסכים מיום ליום. הרי התכוונו גם להביא את הלפרין (500 אלף דולר נטו, עלות של מיליון דולר) וגם עוד גארד זר. פתאום הלפרין לא מגיע והולכים להוציא גם על אוחיון (200 אלף נטו, עלות של 400 אלף) וגם על הגארד הזר (400 אלף נטו, עלות של 500 אלף בגלל המיסוי) ביחד פחות ממה שהתכוונו לשלם להלפרין לבד.
אם זה נכון אז באמת חבל מאוד שמכבי לא מנצלת את הקיץ הזה, בו מסתובבים לא מעט שחקני NBA לגיטימיים כשחקנים חופשיים וניתן להחתים אותם במחירים סבירים יחסית, אבל ב-400 אלף דולר בוודאי שלא נקבל שחקן כזה.
יש לי דהז'וו לשנה שעברה.
זה בדיוק הסגנון של "בלאט מתפוטר בינואר"
"מכבי לא עוברת את הטופ 16"
שבעתי מזה ואני סומך על מכבי בעיינים עצומות לרווחה.
תגידו שאני דביל ושאוהד שהקבוצה טועה צריך לבקר, אבל אני ואף אחד פה לא ברמה כדי לדעת מה נכון למכבי ומה לא.
נו, שוב עם הסיסמאות הנבובות האלה? הרי בלאט הוא לא קוסם שיכול בכל שנה לקחת קבוצה בלי הרבה כשרון (והשנה נראה שהכשרון יהיה נמוך יותר מבשנה שעברה) ולהפוך אותה לקבוצה גדולה. איך יכול להיות שהמחליפים של שניים מהשחקנים החשובים בסגל הם דווין סמית ועוד גארד זר ב-400 אלף דולר?