המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
LIAV10 כתב:מה זה הקיצור דרך הזה? במה זה כרוך? מה החסרונות של זה?
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:מה זה הקיצור דרך הזה? במה זה כרוך? מה החסרונות של זה?
אם זה כמו בארה''ב אז יש איזה פעמיים בענה קיצור דרך ובמקום לעשות את כל המשימות אתה פשוט הולך לקו הסיום
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:מה זה הקיצור דרך הזה? במה זה כרוך? מה החסרונות של זה?
אם זה כמו בארה''ב אז יש איזה פעמיים בענה קיצור דרך ובמקום לעשות את כל המשימות אתה פשוט הולך לקו הסיום
למה דווקא הם קיבלו את הזכות לעשות את זה?
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:מה זה הקיצור דרך הזה? במה זה כרוך? מה החסרונות של זה?
למה דווקא הם קיבלו את הזכות לעשות את זה?
אני חושבת שצריך לעשות משימה קשה במיוחד בשביל לקבל את זה
ואם זוג רוצה לעשות את זה הוא לא יודע אם זוג אחר כבר עשה את זה ואז הוא יגיע למשימה ויראה שכבר לקחו את קיצור הדרך והם צריכים לחזור אחורה למשימה המקורית
סיכון עיוור בקיצור
rc4991 כתב:ההצעה של שימי היתה ממש יפה ומרגשת
אם אני לא טועה היו פה כאלה שחשבו ששימי ערס או משהו בסגנון אבל לדעתי הוא בן אדם מדהים
Holiday_Armadillo כתב:יואו!!!!! אני כבר שעה עם הודעה מוכנה של ''איך אני שבורה מזה שרומי וקורל עפו יא אללה'' ובסוף הם מחזירים אותן
איזה כיף
מתה על רומי
שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:יואו!!!!! אני כבר שעה עם הודעה מוכנה של ''איך אני שבורה מזה שרומי וקורל עפו יא אללה'' ובסוף הם מחזירים אותן
איזה כיף
מתה על רומי
זה כל כך שקוף שההפקה הצילה אותן.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד