06 יולי 2013, 21:23
מקובי כתב:זאת הבעיה הכי גדולה שלי עם מה שרשמת
אבוי לנו שאלה הסטארים שלנו שלצידם מביאים שחקנים משלימים והימורים
מסכים, ולכן גם רשמתי שצריך להשקיע ברכז איכותי.
כי ה"סטארים" האלה עם כל הכבוד להם לא מספיקים. הנקודה היתה שדווקא השנה מכבי הצליחה להשאיר את העוגנים שלה.
אגב, אם אחד מהם לא היה נשאר אני בטוח שהיה פה יותר אנטי על ההנהלה.
06 יולי 2013, 21:36
rc4991 כתב:מקובי כתב:זאת הבעיה הכי גדולה שלי עם מה שרשמת
אבוי לנו שאלה הסטארים שלנו שלצידם מביאים שחקנים משלימים והימורים
מסכים, ולכן גם רשמתי שצריך להשקיע ברכז איכותי.
כי ה"סטארים" האלה עם כל הכבוד להם לא מספיקים. הנקודה היתה שדווקא השנה מכבי הצליחה להשאיר את העוגנים שלה.
אגב, אם אחד מהם לא היה נשאר אני בטוח שהיה פה יותר אנטי על ההנהלה.
גם רכז טוב אחד לא יספיק כדי להפוך סגל כזה לרציני,צריך לפחות שנים-שלושה שחקנים טובים בקבוצה
אני ממש לא רציתי את סמית' ולגבי ג'יימס...לא חוכמה להשאיר אצלך שחקן שיש לו חוזה לעוד עונה ושהוא מאוהב בקבוצה
ברור לך ולכולנו שאם הוא היה מעדיף כסף הוא כבר לא היה נשאר כאן(לפחות לא בעונה הבאה)
06 יולי 2013, 21:53
מקובי כתב:
נ.ב. 2
אם יורשה לי- בת כמה את? (זכור לי שרשמת את זה באחת ההודעות בעבר)
מקובי כתב:אגב, אם אחד מהם לא היה נשאר אני בטוח שהיה פה יותר אנטי על ההנהלה.
06 יולי 2013, 21:56
06 יולי 2013, 21:57
LIAV10 כתב:היא נולדה ב-30 בדצמבר 1984
06 יולי 2013, 22:02
חנו'ש כתב:LIAV10 כתב:היא נולדה ב-30 בדצמבר 1984
חחחח כשמדובר על לברון יש לך זיכרון על
06 יולי 2013, 22:03
מקובי כתב:חנו'ש כתב:LIAV10 כתב:היא נולדה ב-30 בדצמבר 1984
כן, היה זכור לי שרשמת את זה איפשהו. כנראה באמת בת'רד הזה.
אם כי היה זכור לי שאת יותר גדולה.
וזה היה מתוך התעניינות... אמרת שאת לא זוכרת את שנות ה90... וזה היה נשמע לי מוזר כי זכרתי שאת בערך בגילי וגדלנו בתקופה הזו.
06 יולי 2013, 22:22
LIAV10 כתב:מקובי כתב:חנו'ש כתב:LIAV10 כתב:היא נולדה ב-30 בדצמבר 1984
כן, היה זכור לי שרשמת את זה איפשהו. כנראה באמת בת'רד הזה.
אם כי היה זכור לי שאת יותר גדולה.
וזה היה מתוך התעניינות... אמרת שאת לא זוכרת את שנות ה90... וזה היה נשמע לי מוזר כי זכרתי שאת בערך בגילי וגדלנו בתקופה הזו.
אולי היא יותר גדולה..
באיזו שעה נולדת?
מקובי כתב:וזה היה מתוך התעניינות... אמרת שאת לא זוכרת את שנות ה90... וזה היה נשמע לי מוזר כי זכרתי שאת בערך בגילי וגדלנו בתקופה הזו.
07 יולי 2013, 00:21
07 יולי 2013, 02:57
LIAV10 כתב:היא נולדה ב-30 בדצמבר 1984
07 יולי 2013, 06:33
04 אוגוסט 2013, 22:32
04 אוגוסט 2013, 23:17
04 אוגוסט 2013, 23:48
שרון כתב:חברי פורום יקרים. לפני שאתחיל אקדים אני לא ילד,אני עשרות שנים אוהד הקבוצה ומנוי למשחקים, עוקב אחרי הפורומים השונים ופשוט עכשיו החלטתי שהגיע הזמן למעשה. לאחר שנה איומה של חוסר הזדהות עם הקהל חשבתי שיבוא השינוי חשבתי אפילו לא לחדש את המנוי אבל לצערי הקהל חידש את המנוי מבלי שהקבוצה היתה צריכה לתת דין וחשבון על דרך הניהול בשנים האחרונות. לא כל שנה צריך להגיע לפיינל פור אבל נמאס שחושבים שאנחנו מטומטמים,מביאים שחקנים בשקל וחצי ואומרים לנו כמה הם טובים. מי הסמיך את דני פדרמן להיות ג'נרל מנגר? מאיפה הוא מבין בכדורסל? אולי משפחת פדרמן היא חלק מהבעלים של הקבוצה אבל זה לא צעצוע שנותנים לילד. קבוצת כדורסל שייכת לאוהדים לא פחות מאשר לבעלים. הגיע זמן לעשות מעשה, מי מכם שבפורומים אחרים אשמח לשיתוף פעולה של כולם, לחתום על עצומה שתגדיר מחדש שהקבוצה היא של האיהדים. שיחתימו שחקנים ישראלים , גם אם אליהו לא כל כך שומר או נעימי לא כל כך נחמד אבל הגיע הזמן שיבינו שהקבוצה היא לא צעצוע של פדרמן או רקנטי.די.מספיק. תחזירו לנו את הקבוצה,את ההזדהות איתה. מספיק כבר עם הלוגנים ההיקמנים ושאר שכירי החרב. ויפה שעה אחת קודם. אם מנהלי הקבוצה לא יתעוררו יתכן ולא תהיה הזדמנות נוספת. זה גם הזמן לפנות לספונסרים של הקבוצה , תדרשו הזדהות תדרשו סמלים תפסיקו להיות ארנק וכסף טיפש. חברים נראה לי שזה ממש רגע לפני, רגע לפני שמכבים את האור על ההסיטוריה המפוארת.
05 אוגוסט 2013, 06:01
שרון כתב:חברי פורום יקרים. לפני שאתחיל אקדים אני לא ילד,אני עשרות שנים אוהד הקבוצה ומנוי למשחקים, עוקב אחרי הפורומים השונים ופשוט עכשיו החלטתי שהגיע הזמן למעשה. לאחר שנה איומה של חוסר הזדהות עם הקהל חשבתי שיבוא השינוי חשבתי אפילו לא לחדש את המנוי אבל לצערי הקהל חידש את המנוי מבלי שהקבוצה היתה צריכה לתת דין וחשבון על דרך הניהול בשנים האחרונות. לא כל שנה צריך להגיע לפיינל פור אבל נמאס שחושבים שאנחנו מטומטמים,מביאים שחקנים בשקל וחצי ואומרים לנו כמה הם טובים. מי הסמיך את דני פדרמן להיות ג'נרל מנגר? מאיפה הוא מבין בכדורסל? אולי משפחת פדרמן היא חלק מהבעלים של הקבוצה אבל זה לא צעצוע שנותנים לילד. קבוצת כדורסל שייכת לאוהדים לא פחות מאשר לבעלים. הגיע זמן לעשות מעשה, מי מכם שבפורומים אחרים אשמח לשיתוף פעולה של כולם, לחתום על עצומה שתגדיר מחדש שהקבוצה היא של האיהדים. שיחתימו שחקנים ישראלים , גם אם אליהו לא כל כך שומר או נעימי לא כל כך נחמד אבל הגיע הזמן שיבינו שהקבוצה היא לא צעצוע של פדרמן או רקנטי.די.מספיק. תחזירו לנו את הקבוצה,את ההזדהות איתה. מספיק כבר עם הלוגנים ההיקמנים ושאר שכירי החרב. ויפה שעה אחת קודם. אם מנהלי הקבוצה לא יתעוררו יתכן ולא תהיה הזדמנות נוספת. זה גם הזמן לפנות לספונסרים של הקבוצה , תדרשו הזדהות תדרשו סמלים תפסיקו להיות ארנק וכסף טיפש. חברים נראה לי שזה ממש רגע לפני, רגע לפני שמכבים את האור על ההסיטוריה המפוארת.
05 אוגוסט 2013, 06:52
yzafrir כתב:שרון כתב:חברי פורום יקרים. לפני שאתחיל אקדים אני לא ילד,אני עשרות שנים אוהד הקבוצה ומנוי למשחקים, עוקב אחרי הפורומים השונים ופשוט עכשיו החלטתי שהגיע הזמן למעשה. לאחר שנה איומה של חוסר הזדהות עם הקהל חשבתי שיבוא השינוי חשבתי אפילו לא לחדש את המנוי אבל לצערי הקהל חידש את המנוי מבלי שהקבוצה היתה צריכה לתת דין וחשבון על דרך הניהול בשנים האחרונות. לא כל שנה צריך להגיע לפיינל פור אבל נמאס שחושבים שאנחנו מטומטמים,מביאים שחקנים בשקל וחצי ואומרים לנו כמה הם טובים. מי הסמיך את דני פדרמן להיות ג'נרל מנגר? מאיפה הוא מבין בכדורסל? אולי משפחת פדרמן היא חלק מהבעלים של הקבוצה אבל זה לא צעצוע שנותנים לילד. קבוצת כדורסל שייכת לאוהדים לא פחות מאשר לבעלים. הגיע זמן לעשות מעשה, מי מכם שבפורומים אחרים אשמח לשיתוף פעולה של כולם, לחתום על עצומה שתגדיר מחדש שהקבוצה היא של האיהדים. שיחתימו שחקנים ישראלים , גם אם אליהו לא כל כך שומר או נעימי לא כל כך נחמד אבל הגיע הזמן שיבינו שהקבוצה היא לא צעצוע של פדרמן או רקנטי.די.מספיק. תחזירו לנו את הקבוצה,את ההזדהות איתה. מספיק כבר עם הלוגנים ההיקמנים ושאר שכירי החרב. ויפה שעה אחת קודם. אם מנהלי הקבוצה לא יתעוררו יתכן ולא תהיה הזדמנות נוספת. זה גם הזמן לפנות לספונסרים של הקבוצה , תדרשו הזדהות תדרשו סמלים תפסיקו להיות ארנק וכסף טיפש. חברים נראה לי שזה ממש רגע לפני, רגע לפני שמכבים את האור על ההסיטוריה המפוארת.
האם גם פארקר , שאראס , בסטון , ניקולה , מוריס , פארגו , פרקינס , איידסון....הם גם שכירי חרב ?
אם כן אז אני מעדיף קבוצה של שכירי חרב בצמרת היורוליג מאשר קבוצה ישראלית בתחתית היורוקאפ....
כמו שאמרו לך , אם גם אתה חידשת את המנוי אז מה בדיוק יעזור עצומה ?
למשפחה של חבר שלי היה עשרות מנויים (23 ליתר דיוק ) במשך יותר מ-20 שנה , והשנה הם חידשו רק 7 מנויים !!! זו מחאה !!! . הבעיה שמכבי ימכרו את המנויים שנשארו בקלות....
לפחות אני מקווה שהדבר הטוב שיצא מהעונה האחרונה זה שיהיה תחלופה של קהל ויבואו חברה צעירים שחיכו למנוי במקום הרבה קרישים ותיקים ועייפים...
05 אוגוסט 2013, 07:09
05 אוגוסט 2013, 07:31
שרון כתב:אתם ממש לא יורדים לסוף דעתי. פארקר וחבריו הזדהו עם הקבוצה יותר מישראלים אבל מה הקשר. אני יוצא נגד ההתנהלות של ניהול הקבוצה . מי הסמיך את דני פדרמן להיות גנרל מנגר . רוצה לשחק שישחק בסוני פליסטישן,למה בקבוצה של המדינה? ממתי הוא מבין משהו בכדורסל? האם זה שאבא שלו הבעלים זה הופך אותו לאיש מקצוע? זו הבעיה, זו התחושה . אם היו טועים אבל לפחות היה קו מחשבה איש מקצוע מוערך שמקבל החלטות, מילא אבל. והאמת שמאז שפדרמן בקבוצה ,שום הצלחה, רק כשלונות,איבוד דרך וזהות. כן הבעיה היא במינויים ובספונסרים אבל עדיין לא מאוחר להביע דיעה להציג מחאה.
05 אוגוסט 2013, 07:40
05 אוגוסט 2013, 08:40