ג'ו אינגלס

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

ג'ו אינגלס

הודעהעל ידי rc4991 » 02 ספטמבר 2013, 19:01

אינגלס בראיון ראשון לתקשורת:
http://sports.walla.co.il/?w=/151/2675329
אני אוהב את השחקן הזה ועכשיו הוא מראה שיש לו גם אחלה אישיות
כל הראיון הוא מדגיש שזריקות זה לא הכל למרות שהמראיינת מנסה כל הזמן להוציא ממנו הצהרות בומבסטיות

ולגבי העמדה שהוא הולך לשחק בה השנה הוא ענה:
"אשחק בעיקר בעמדות 2 ו-3. אולי במקרים קיצוניים שנשחק בהם עם הרכב גבוה אפילו אשחק בעמדת הרכז."
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

Re: ג'ו אינגלס

הודעהעל ידי חנו'ש » 02 ספטמבר 2013, 19:34

רפרפתי על הראיון בלי להתעמק יותר מידי, קראתי בעיקר את השאלות וזה לא יאומן כמה אפשר לשאול את אותו הדבר במיליון ואריאציות שונות.
זה כאילו אין לוורד כהן על מה לחפור אז היא כל פעם שואלת את אותו הדבר בצורה קצת אחרת.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי MTA2311 » 02 ספטמבר 2013, 19:42

קשה לי מאוד להאמין שהוא ישחק 2-3. לדעתי הוא ישחק דווקא לא מעט כ4.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי felix_r » 02 ספטמבר 2013, 19:43

MTA2311 כתב:קשה לי מאוד להאמין שהוא ישחק 2-3. לדעתי הוא ישחק דווקא לא מעט כ4.

הוא כנראה חושב שהוא עדיין בבארסה שמשחקת עם שני סנטרים + פאוור פורווארד בעמדה 3.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי MTA2311 » 02 ספטמבר 2013, 19:47

felix_r כתב:
MTA2311 כתב:קשה לי מאוד להאמין שהוא ישחק 2-3. לדעתי הוא ישחק דווקא לא מעט כ4.

הוא כנראה חושב שהוא עדיין בבארסה שמשחקת עם שני סנטרים + פאוור פורווארד בעמדה 3.

כן אה?
לא נראה לי שהוא מודע לזה שאין אפילו pf אחד בסגל הזה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי EulGam05 » 02 ספטמבר 2013, 20:12

לא יודע באיזה עמדה הוא ישחק בסופו של דבר אבל קשה לי להאמין שבשיחות שהוא קיים (עפ"י דבריו) עם בלאט על התפקיד שלו בקבוצה ומה מצופה ממנו, נושא העמדה שבה הוא ישחק לא עלה על הפרק. אולי בלאט באמת מצפה ממנו לשחק בעיקר בעמדות 2-3 כשסמית' יתופקד בעמדה 4 כפי שהוא אמר בראיון.

בכל אופן, לטעמי נושא העמדות ממילא רלוונטי בעיקר להגנה ובהגנה גם לסמית' וגם לאינגלס יהיו בעיות דומות מול מספרי 4 מאסיביים וגבוהים. מה גם שעם הגנות החילופים שבלאט אוהב, אחרי 2-3 נסיונות פיק-אנד-רול של היריבה כל אחד כבר גם ככה ישמור על מישהו אחר.
EulGam05

הודעהעל ידי felix_r » 02 ספטמבר 2013, 20:38

EulGam05 כתב:לא יודע באיזה עמדה הוא ישחק בסופו של דבר אבל קשה לי להאמין שבשיחות שהוא קיים (עפ"י דבריו) עם בלאט על התפקיד שלו בקבוצה ומה מצופה ממנו, נושא העמדה שבה הוא ישחק לא עלה על הפרק. אולי בלאט באמת מצפה ממנו לשחק בעיקר בעמדות 2-3 כשסמית' יתופקד בעמדה 4 כפי שהוא אמר בראיון.

בכל אופן, לטעמי נושא העמדות ממילא רלוונטי בעיקר להגנה ובהגנה גם לסמית' וגם לאינגלס יהיו בעיות דומות מול מספרי 4 מאסיביים וגבוהים. מה גם שעם הגנות החילופים שבלאט אוהב, אחרי 2-3 נסיונות פיק-אנד-רול של היריבה כל אחד כבר גם ככה ישמור על מישהו אחר.

3 ? סביר ביותר. אבל 2 ? נו באמת !
זה לא שיש לנו את סטיב נאש בעמדת הרכז ואנחנו צריכים רק קלעים שינצלו את המסירות שלו לסלים.
במכבי אין איזה רכז גדול, והשחקן בעמדה 2 חייב לעזור בהובלת הכדור ובבניית ההתקפה
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי EulGam05 » 02 ספטמבר 2013, 20:50

felix_r כתב:
EulGam05 כתב:לא יודע באיזה עמדה הוא ישחק בסופו של דבר אבל קשה לי להאמין שבשיחות שהוא קיים (עפ"י דבריו) עם בלאט על התפקיד שלו בקבוצה ומה מצופה ממנו, נושא העמדה שבה הוא ישחק לא עלה על הפרק. אולי בלאט באמת מצפה ממנו לשחק בעיקר בעמדות 2-3 כשסמית' יתופקד בעמדה 4 כפי שהוא אמר בראיון.

זה לא שיש לנו את סטיב נאש בעמדת הרכז ואנחנו צריכים רק קלעים שינצלו את המסירות שלו לסלים.

לא ממש מבין מה הבעיה עם זה, אנחנו לא מדברים על לשים את סופו בעמדה 2. אינגלס מסוגל לנהל התקפה פה ושם, הוא אמנם לא איידסון אבל הוא גם לא סמית' שהוא יוצר בינוני במקרה הטוב מכדרור.
EulGam05

הודעהעל ידי felix_r » 02 ספטמבר 2013, 20:52

EulGam05 כתב:
felix_r כתב:

לא ממש מבין מה הבעיה עם זה, אנחנו לא מדברים על לשים את סופו בעמדה 2. אינגלס מסוגל לנהל התקפה פה ושם, הוא אמנם לא איידסון אבל הוא גם לא סמית' שהוא יוצר בינוני במקרה הטוב מכדרור.

הבעיה עם זה, שאין לאינגלס יכולות של גארד. זה הכל
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי EulGam05 » 02 ספטמבר 2013, 20:57

felix_r כתב:
EulGam05 כתב:
felix_r כתב:

הבעיה עם זה, שאין לאינגלס יכולות של גארד. זה הכל

זה בסדר. כל מה שהוא צריך להיות מסוגל לעשות זה ליצור פה ושם מכדרור לעצמו ולאחרים ואם הוא מסוגל לעשות את זה לפרקים בנבחרת אוסטרליה אז אין סיבה שהוא לא יוכל לעשות את זה לפרקים במכבי, גם בלי יכולות של גארד.
EulGam05

הודעהעל ידי jay » 02 ספטמבר 2013, 22:18

חנו'ש כתב:רפרפתי על הראיון בלי להתעמק יותר מידי, קראתי בעיקר את השאלות וזה לא יאומן כמה אפשר לשאול את אותו הדבר במיליון ואריאציות שונות.
זה כאילו אין לוורד כהן על מה לחפור אז היא כל פעם שואלת את אותו הדבר בצורה קצת אחרת.

למעשה יש שם 2-3 שאלות. מעורר חלחלה.
סמל אישי של המשתמש
jay

הודעהעל ידי rc4991 » 12 ספטמבר 2013, 16:09

http://one.co.il/Article/222612.html
אני אוהב את השחקן הזה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 12 ספטמבר 2013, 17:13

אז זה דובי פיק....
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי EulGam05 » 12 ספטמבר 2013, 18:06

חנו'ש כתב:אז זה דובי פיק....

נראה לי שהוא כתב הספורט היחיד בארץ עם רמת אנגלית טובה (טובה מאד אפילו). אני עדיין זוכר את גלדסטון שואל את דווין סמית' אחרי אחד ממשחקי היורוליג - "How were you able to bring this intensitivity?" ומתפלא לאחר מכן שסמית' הצליח להבין מה הוא רוצה ממנו.
EulGam05

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 12 ספטמבר 2013, 18:12

EulGam05 כתב:
חנו'ש כתב:אז זה דובי פיק....

נראה לי שהוא כתב הספורט היחיד בארץ עם רמת אנגלית טובה (טובה מאד אפילו). אני עדיין זוכר את גלדסטון שואל את דווין סמית' אחרי אחד ממשחקי היורוליג - "How were you able to bring this intensitivity?" ומתפלא לאחר מכן שסמית' הצליח להבין מה הוא רוצה ממנו.

הוא אמריקאי אז זה היה די מביך אם לא הייתה לו אנגלית טובה :laugh1
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 12 ספטמבר 2013, 18:14

ראיתי את פיק כשהייתי בנחיתות של סמית' וג'יימס ואני הייתי היחיד שהכיר אותו ודיברתי איתו איזה עשר דקות
הוא באמת אמריקאי,והוא לא גילה לי מאיפה הוא משיג את המקורות שלו :D
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 12 ספטמבר 2013, 18:18

סיימתי עכשיו לראות את הראיון
הקטע האחרון עם כיפת ברזל(''יום הולדת של מישהו'')והכבאים(''כיבים'')גמר אותי מצחוק

נראה כמו בחור טוב
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־40 אורחים