יורובאסקט: ישראל נגד אוקראינה - חמישי, 15:30, ספורט5

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: יורובאסקט: ישראל נגד אוקראינה - חמישי, 15:30, ספורט5

הודעהעל ידי itai7 » 05 ספטמבר 2013, 17:16

אריק שיבק לא התרגש יתר על המידה: "שיחקנו נגד קבוצה טובה, אוקראינה טובה יותר מבריטניה. חזרנו למשחק בחצי השני ועשינו דברים טובים". כשנשאל האם הוא מתבייש מההופעה של שחקניו הערב אמר המאמן: "אני לא רוצה להגיד שאני מתבייש כי חזרנו למשחק. לפני ארבע שנים שבנו מהאליפות בפולין עם שלושה הפסדים ולא היתה רעידת אדמה אז. זו אותה נבחרת שהגיעה לאליפות אירופה פעמיים, לא מגיעים לפה אם אין לך דרך".

"פיגרנו כל המשחק ובדקות הטובות שלנו, כשהגענו לשוויון, עשינו טעויות והפעם הן עלו לנו בשלשות שמאוד פגעו בנו", המשיך המאמן הישראלי לנסות ולמצוא הסברים. "מהרבע השלישי שלטנו במשחק אבל היינו במרדף מתמיד ולא עלינו ליתרון וזה הביא לשבירה מנטאלית. אני מאוד מאוכזב משתי התוצאות שלנו, חשבתי שנהיה במצב יותר טוב, אבל באליפות אירופה ממשיכים לשחק למרות שמחר נהיה מול צרפת החזקה. באליפות אירופה הכל אפשרי".

כשנשאל מדוע בכל זאת נראית ככה הנבחרת שלו, אמר שיבק: "יש דברים שהם אובייקטיבים, של חוסר של שחקנים שפוגע בנו כמו אלכס טיוס, גל מקל ודייויד בלו. אני לא יכול להסביר את ההחטאות של כספי או אליהו, אלו אותן קליעות שהיו נכנסות לא נכנסו. קשה להסביר את הדברים האלה עכשיו. אני לא חושב שאנחנו לא נלחמנו, אני מדבר הרבה עם אנשים ודוחף אותם". כשנשאל מה צריך לקרות כדי שהכדורסל הישראלי יחזור לימיו הגדולים אמר שיבק: "עובדים מלמטה, שזה מה שאנחנו עושים היום. אם זה אקדמיה, אם השתלמויות".
itai7

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 05 ספטמבר 2013, 17:22

itai7 כתב:אריק שיבק לא התרגש יתר על המידה: "שיחקנו נגד קבוצה טובה, אוקראינה טובה יותר מבריטניה. חזרנו למשחק בחצי השני ועשינו דברים טובים". כשנשאל האם הוא מתבייש מההופעה של שחקניו הערב אמר המאמן: "אני לא רוצה להגיד שאני מתבייש כי חזרנו למשחק. לפני ארבע שנים שבנו מהאליפות בפולין עם שלושה הפסדים ולא היתה רעידת אדמה אז. זו אותה נבחרת שהגיעה לאליפות אירופה פעמיים, לא מגיעים לפה אם אין לך דרך".

"פיגרנו כל המשחק ובדקות הטובות שלנו, כשהגענו לשוויון, עשינו טעויות והפעם הן עלו לנו בשלשות שמאוד פגעו בנו", המשיך המאמן הישראלי לנסות ולמצוא הסברים. "מהרבע השלישי שלטנו במשחק אבל היינו במרדף מתמיד ולא עלינו ליתרון וזה הביא לשבירה מנטאלית. אני מאוד מאוכזב משתי התוצאות שלנו, חשבתי שנהיה במצב יותר טוב, אבל באליפות אירופה ממשיכים לשחק למרות שמחר נהיה מול צרפת החזקה. באליפות אירופה הכל אפשרי".

כשנשאל מדוע בכל זאת נראית ככה הנבחרת שלו, אמר שיבק: "יש דברים שהם אובייקטיבים, של חוסר של שחקנים שפוגע בנו כמו אלכס טיוס, גל מקל ודייויד בלו. אני לא יכול להסביר את ההחטאות של כספי או אליהו, אלו אותן קליעות שהיו נכנסות לא נכנסו. קשה להסביר את הדברים האלה עכשיו. אני לא חושב שאנחנו לא נלחמנו, אני מדבר הרבה עם אנשים ודוחף אותם". כשנשאל מה צריך לקרות כדי שהכדורסל הישראלי יחזור לימיו הגדולים אמר שיבק: "עובדים מלמטה, שזה מה שאנחנו עושים היום. אם זה אקדמיה, אם השתלמויות".

תכלס? צודק
גם החיסרון של ג'מצ'י ומיקי פגע בנו מאוד
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי misha » 05 ספטמבר 2013, 17:25

כן, הזרים אשמים. אם רק היו נותנים לכישרונות על שיש לנו בליגה עוד יותר דקות וכסף, היינו מפרקים את הגויים האלה בקלות. גם ככה קשה למצוא ליגה בה שומרים על השחקן המקומי כמו אצלנו אבל ברור שזה לא מספיק. זה לא שיש לנו נבחרת של לוזרים וחסרי אופי, פשוט לא פינקו אותם מספיק.

שיבק חי בחתיכת סרט. באמת מעניין למה דיוויד בלו לא הגיע לאליפות. זה לא שהוא פרש או משהו כזה.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי jol9 » 05 ספטמבר 2013, 17:27

שמואל1 כתב:פשוט לא ייאמן, כספי שחקן NBA עושה 6 נקודות ב 1/8 מהשדה נגד חבורת "הכוכבים" של אוקראינה. וזה אחרי 2/13 בערך אתמול מול חבורת החובבנים וחוטבי העצים של אנגליה.

לא היה שם אף חוטב עצים. היו כמה אנשי כספים; שני מוכרים במקדונלדס וכמה מפעילים בטיוב.
אה והיה גם שחקן כדורסל אחד נדמה לי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 05 ספטמבר 2013, 17:28

misha כתב:כן, הזרים אשמים. אם רק היו נותנים לכישרונות על שיש לנו בליגה עוד יותר דקות וכסף, היינו מפרקים את הגויים האלה בקלות. גם ככה קשה למצוא ליגה בה שומרים על השחקן המקומי כמו אצלנו אבל ברור שזה לא מספיק. זה לא שיש לנו נבחרת של לוזרים וחסרי אופי, פשוט לא פינקו אותם מספיק.

שיבק חי בחתיכת סרט. באמת מעניין למה דיוויד בלו לא הגיע לאליפות. זה לא שהוא פרש או משהו כזה.

הוא גם חסר בושה לחלוטין. מאמן אחר במקומו היה שם את המפתחות והולך הביתה
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 05 ספטמבר 2013, 17:30

misha כתב:כן, הזרים אשמים. אם רק היו נותנים לכישרונות על שיש לנו בליגה עוד יותר דקות וכסף, היינו מפרקים את הגויים האלה בקלות. גם ככה קשה למצוא ליגה בה שומרים על השחקן המקומי כמו אצלנו אבל ברור שזה לא מספיק. זה לא שיש לנו נבחרת של לוזרים וחסרי אופי, פשוט לא פינקו אותם מספיק.

הישראלים כל שנה ב''משחק האולסטאר'' מנצחים את הזרין כי הזרים באים לעשות אלי-הופים והישראלים באים להוכיח שהם יותר טובים מהם
ככה אנחנו מרגישים ש''הנה? רואים? הישראלים ניצחו את הזרים, אנחנו יותר טובים מהם''
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 05 ספטמבר 2013, 17:32

ankram כתב:
felix_r כתב:
ankram כתב:אני חושב שיש לקחת את סרט הקפטן מיותמית , ראשית , זה גדול עליו , שנית אין מצב שקפטן נבחרת לא מתראיין אחרי המשחק.

מזל , מזל שהוא לא יהיה במכבי יותר בחיים.

אני לא יודע איך יותם הצליח לעשות שני ילדים, הוא הרי מפחד לקלוע.

צריך לבדוק את העניין לעומק, אולי מישהו קלע בשבילו

:clap2

אבל מי קלע ? אף אחד בנבחרת לא קולע ,אולי באירופה עשו לו טובה.

הוא שיחק ברוסיה. בטח שם מישהו עזר לו. שם אין בעיית קליעה...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי misha » 05 ספטמבר 2013, 17:33

felix_r כתב:

הוא בהכחשה מטורפת. אבל אם אחרי האליפות הקודמת הוא עוד הצליח להישאר בתפקיד עם כל מיני תירוצים עלובים ("שיחקנו נגד נבחרות חזקות קודם" בלה בלה בלה), הפעם, אחרי 0-5 שרוב הסיכויים נקבל, אין מצב שהוא נשאר.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 05 ספטמבר 2013, 17:41

misha כתב:
felix_r כתב:

הוא בהכחשה מטורפת. אבל אם אחרי האליפות הקודמת הוא עוד הצליח להישאר בתפקיד עם כל מיני תירוצים עלובים ("שיחקנו נגד נבחרות חזקות קודם" בלה בלה בלה), הפעם, אחרי 0-5 שרוב הסיכויים נקבל, אין מצב שהוא נשאר.

NEVER SAY NEVER
התפקיד הביולוגי של העלוקות הוא להיצמד ולא לשחרר
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 05 ספטמבר 2013, 17:48

לא.. הסיפור של שיבק פשוט הזוי.
במכבי קלטו אחרי חודש שאפי לא מתאים. כנל לגבי קטש. למה שיבק תיכף סוגר ארבע שנים בתפקיד???
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 05 ספטמבר 2013, 17:50

jol9 כתב:לא.. הסיפור של שיבק פשוט הזוי.
במכבי קלטו אחרי חודש שאפי לא מתאים. כנל לגבי קטש. למה שיבק תיכף סוגר ארבע שנים בתפקיד???

כי מי ששולט בתפקיד מאמן הנבחרת הוא לא מכבי וגם לא ההתאחדות אלא התקשורת
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי misha » 05 ספטמבר 2013, 17:53

Holiday_Armadillo כתב:
misha כתב:
felix_r כתב:

NEVER SAY NEVER
התפקיד הביולוגי של העלוקות הוא להיצמד ולא לשחרר

גם אם הוא ימשיך להתעקש להישאר, החוזה שלו נגמר בסוף האליפות (אאז"נ, חידשו לו לשנתיים אחרי היורובאסקט הקודם) אז צריכים להיות על גבול של מחלה נפשית כדי לחדש לו שוב.
תמונה תמונה

~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי jol9 » 05 ספטמבר 2013, 17:56

אין קשר לחוזה. גם לאפי היה חוזה. אפשר לטעות אבל חייבים גם לדעת לתקן טעויות.
אבל הכי מפליא אותי שיבק שבאמת מתפקד כעלוקה אמיתית.
תהיה גבר ותתפטר כבר עכשיו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 05 ספטמבר 2013, 18:04

ועכשיו גם ערן סלע:
"אבל למה להתפלא ולהתרגז? ליגת העל מוצפת זרים מדי עונה וכבר מזמן איבדנו את הזהות, את הזיקה ולפעמים גם את העניין. הגופים האחראים לניהול הכדורסל, כולל מרבית המאמנים בעצמם, דוחפים את הזרים לפני הישראלים מחשש לבעיטה בישבנם ולפיטורים. קבוצות לא מצליחות לגדל מחליפים לקוז'יקרו וגרין שיחד נושקים את ה-70. מתאזרחים מקבלים כאן מעמד של מלכים, ובפסק הזמן שיבק מדבר באנגלית בשביל אלכס טיוס הפצוע והחלש, במקום שטיוס ילמד עברית ברגע שנודע לו שהוא מוזמן לנבחרת. יותר מאשר הבנה והתחשבות של שיבק המנומס והאלגנטי, זה בעיקר עוד סימן מייצג להתבטלות של הכדורסל הישראלי בפני הזרים והמתאזרחים למיניהם."

גם כספי היה רע בגלל הזרים. גם ליאור, שחקן חמישייה ביורוליג היה רע בגלל הצפת הזרים. הלפרין לא שיחק בארץ כבר איזה 5 שנים, אבל גם הוא היה רע בגלל הזרים כמובן.

לא יאמן. פשוט בדיחה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 05 ספטמבר 2013, 18:17

MTA2311 כתב:ועכשיו גם ערן סלע:
"אבל למה להתפלא ולהתרגז? ליגת העל מוצפת זרים מדי עונה וכבר מזמן איבדנו את הזהות, את הזיקה ולפעמים גם את העניין. הגופים האחראים לניהול הכדורסל, כולל מרבית המאמנים בעצמם, דוחפים את הזרים לפני הישראלים מחשש לבעיטה בישבנם ולפיטורים. קבוצות לא מצליחות לגדל מחליפים לקוז'יקרו וגרין שיחד נושקים את ה-70. מתאזרחים מקבלים כאן מעמד של מלכים, ובפסק הזמן שיבק מדבר באנגלית בשביל אלכס טיוס הפצוע והחלש, במקום שטיוס ילמד עברית ברגע שנודע לו שהוא מוזמן לנבחרת. יותר מאשר הבנה והתחשבות של שיבק המנומס והאלגנטי, זה בעיקר עוד סימן מייצג להתבטלות של הכדורסל הישראלי בפני הזרים והמתאזרחים למיניהם."

גם כספי היה רע בגלל הזרים. גם ליאור, שחקן חמישייה ביורוליג היה רע בגלל הצפת הזרים. הלפרין לא שיחק בארץ כבר איזה 5 שנים, אבל גם הוא היה רע בגלל הזרים כמובן.

לא יאמן. פשוט בדיחה.

כספי וליאור יילכו ל-NBA וייכשלו בגלל הזרים
זה ברור שצריך חוק רוסי ב-NBA עם 5 זרים על המגרש בכל זמן נתון
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 05 ספטמבר 2013, 18:46

MTA2311 כתב:ועכשיו גם ערן סלע:

לא יאמן. פשוט בדיחה.

נראה לי שכתבתי את זה בשרשור של המשחק הקודם... התקשורת תעשה הכל בשביל להגן על שיבק שלא מזוהה עם מכבי ולכן בוודאי
מתעכל טוב יותר מצביקה, בלאט או פיני.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי CYellow7 » 05 ספטמבר 2013, 18:47

הלפרין בביקורת מרומזת על שיבק: ”אנחנו לא מספיק מוכנים לרמה הזאת”.
ממש חוצפה שהשחקנים האלה מעיזים לדבר בכלל. חבורת אפסים.
תמונה
CYellow7

הודעהעל ידי er79 » 05 ספטמבר 2013, 18:53

אם המאמן המעאפן הזה לא יתפטר, דן חלוץ צריך להראות לו איך טס אף-15 ולבעוט אותו איך שכף רגלו דורכת בנתב״ג. לא ברור לי איך מאמן כל כך בינוני ששיא הקריירה שלו זה אימון קבוצה בלגית סוגר כל כך הרבה שנים בנבחרת. זה אחד מפלאי עולם ללא ספק.
er79

הודעהעל ידי jol9 » 05 ספטמבר 2013, 18:53

CYellow7 כתב:הלפרין בביקורת מרומזת על שיבק: ”אנחנו לא מספיק מוכנים לרמה הזאת”.

תראה, צריכים להיות הוגנים. פעם כועסים עליהם כשהם לא מדברים ופעם כועסים כשכן...

מבחינתי אפשר להאשים את השחקנים עד מחר ובצדק, אבל אלה השחקנים, ואותם אי אפשר להחליף. דבר ראשון חייבים להעיף את כל הצוות המקצועי ולחשוב טוב מי מחליף אותם.
יש לנו את צביקה הפנסיונר, פיני העיתונאי ובלאט. שיתחננו לבלאט מבחינתי בכל כלי התקשורת... הבעיה עם בלאט ועם פיני, ששניהם לא ממש מחזיקים ואוהבים את השחקן הישראלי.

אם לא יילך, אז צריך לחשוב על צוות זר. להביא איזשהו רס"ר סרבי או סאדיסט רוסי, ולראות איך יילך.
דווקא חלוץ שאמור להיות נקי משיקולים זרים, יכול להוביל את כל המהלכים האלה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 05 ספטמבר 2013, 19:04

jol9 כתב:
CYellow7 כתב:הלפרין בביקורת מרומזת על שיבק: ”אנחנו לא מספיק מוכנים לרמה הזאת”.

תראה, צריכים להיות הוגנים. פעם כועסים עליהם כשהם לא מדברים ופעם כועסים כשכן...

מבחינתי אפשר להאשים את השחקנים עד מחר ובצדק, אבל אלה השחקנים, ואותם אי אפשר להחליף. דבר ראשון חייבים להעיף את כל הצוות המקצועי ולחשוב טוב מי מחליף אותם.
יש לנו את צביקה הפנסיונר, פיני העיתונאי ובלאט. שיתחננו לבלאט מבחינתי בכל כלי התקשורת... הבעיה עם בלאט ועם פיני, ששניהם לא ממש מחזיקים ואוהבים את השחקן הישראלי.

אם לא יילך, אז צריך לחשוב על צוות זר. להביא איזשהו רס"ר סרבי או סאדיסט רוסי, ולראות איך יילך.
דווקא חלוץ שאמור להיות נקי משיקולים זרים, יכול להוביל את כל המהלכים האלה.

קודם כל, אנחנו רואים עכשיו שדי בצדק.
אצל פיני ליאור נתן עונה מצויינת, ובלאט נתן ליוגב להיות רכז ראשון אצלו בקבוצה שנתיים, ככה שזה לא כל כך חד משמעי.

פיני לא יחזור לאמן בשביל להוביל נבחרת עם אלישי כדיר ויניב גרין. זה לא שווה את זה. גם בלאט כבר לא יאמן את הנבחרת אחרי מה שהעבירו אותו פעם שעברה שזה עלה על הפרק( ולדעתי הוא גם אמר את זה פעם).

אני הייתי הולך על מאמן זר.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker, Google [Bot], Jack55, גל גל ו־30 אורחים