התנין כתב:felix_r כתב:לגבי העייפות של השחקנים. זה נכון. ובגלל זה עכשיו מחזירים את האליפות לשיטה של כל 4 שנים, כמו שהיה פעם. גם את המוקדמות ישחקו באמצע העונה (כמו בכדורגל) ולא בטורניר קייץ
סופית?
האמת שאני לא זוכר אם זה התקבל סופית או לא
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
התנין כתב:felix_r כתב:לגבי העייפות של השחקנים. זה נכון. ובגלל זה עכשיו מחזירים את האליפות לשיטה של כל 4 שנים, כמו שהיה פעם. גם את המוקדמות ישחקו באמצע העונה (כמו בכדורגל) ולא בטורניר קייץ
סופית?
felix_r כתב:התנין כתב:felix_r כתב:לגבי העייפות של השחקנים. זה נכון. ובגלל זה עכשיו מחזירים את האליפות לשיטה של כל 4 שנים, כמו שהיה פעם. גם את המוקדמות ישחקו באמצע העונה (כמו בכדורגל) ולא בטורניר קייץ
סופית?
האמת שאני לא זוכר אם זה התקבל סופית או לא
CYellow7 כתב:עד עכשיו לא ראיתי שום נבחרת שיכולה לאיים על ספרד.
סלובניה וליטא נבחרות טובות אבל לא כאלה שמסוגלות ללכת עד הסוף לדעתי, כנ"ל לטביה. יוון וסרביה עם סגלים חסרים(פציעות, פרישות וכו').
למרות זאת האליפות עד עכשיו לא רעה בכלל. יש משחקים מעניינים, צמודים וברמה טובה.
felix_r כתב:CYellow7 כתב:עד עכשיו לא ראיתי שום נבחרת שיכולה לאיים על ספרד.
סלובניה וליטא נבחרות טובות אבל לא כאלה שמסוגלות ללכת עד הסוף לדעתי, כנ"ל לטביה. יוון וסרביה עם סגלים חסרים(פציעות, פרישות וכו').
למרות זאת האליפות עד עכשיו לא רעה בכלל. יש משחקים מעניינים, צמודים וברמה טובה.
להזכירך, סלובניה כבר ניצחה את ספרד באליפות הזאת
rc4991 כתב:אג'ינסה הזה לא רע
שחף כתב:עדיין אפשר לנסות להחתים את אג'ינסה? 25 נקודות ב-75% מהשדה ו-88% מהקו מול לטביה. 10.7 נקודות ו-6 ריבאונדים פלוס 1.4 חסימות באליפות(מקום רביעי).
שמואל1 כתב:שחף כתב:עדיין אפשר לנסות להחתים את אג'ינסה? 25 נקודות ב-75% מהשדה ו-88% מהקו מול לטביה. 10.7 נקודות ו-6 ריבאונדים פלוס 1.4 חסימות באליפות(מקום רביעי).
שחקן מצויין עם נתונים פיזיים מפלצתיים. לא ברור לי איך הוא משחק בשטרסבורג ולא בקבוצת טופ יורוליג.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], omerk ו־11 אורחים