13 ספטמבר 2013, 12:37
er79 כתב:לא הבנתי למה אנשים מופתעים מכהן? זה היה ברור שיש לו יד מצויינת מחוץ לקשת. לא בכדי אני השוויתי אותו לקלאתיס ולא בכדי אני טוען שזו תהיה טעות להשאילו. אני חושב שבלאט צריך להשתמש בו ככל האפשר ולתת לו ביטחון.
13 ספטמבר 2013, 12:44
rc4991 כתב:שלושה שחקנים שהתרשמתי מהם:
1.סופו-התחיל חלק מהמלכים שלו מהעונשין ונראה מאוד זריז
2.כהן-אם הוא יקלע טוב מבחוץ ולא יהיה רך בהגנה אז זו תהיה החתמה טובה
3.אינגלס-מאוד הרשים אותי שהוא קלע איזה חמש שלשות (לא פנויות) כי זו נקודת החולשה שלו,הלוואי שימשיך כך
13 ספטמבר 2013, 12:55
roy1000 כתב:rc4991 כתב:שלושה שחקנים שהתרשמתי מהם:
3.אינגלס-מאוד הרשים אותי שהוא קלע איזה חמש שלשות (לא פנויות) כי זו נקודת החולשה שלו,הלוואי שימשיך כך
סופו נראה הכי שמן שראיתי אי פעם, אבל הוא נראה גם זריז והוא נע בקלילות של המגרש. ברור שהוא לא פצוע וזה חשוב.
כהן יודע לקלוע משלוש ואת זה ידענו. מעבר לזה לא ראיתי שום דבר שהוא עשה, ככה שקשה לדעת. אם יש לו מה לתת, הוא יקבל דקות משחק. עמדה 4 פתוחה לחלוטין.
אינגלס פשוט נורא מזכיר את איידסון, בעיקר בסגנון הקליעה. אני חושב שדי ברור שזה השחקן שאמור יהיה לייצר את ההתקפה במכבי.
13 ספטמבר 2013, 13:00
rc4991 כתב:דווקא לי נראה שסופו לא עלה במשקל ואולי אפילו ירד,יכול להיות גם שהוא עלה במאסה
אתל כהן אני אסתפק בינתיים בקליעה משלוש ושלא יהיה רך בהגנה,אחרי זה נוכל לדרוש ממנו עוד דברים,העיקר שלא יהיה פלופ
יש נקודת דמיון בין אינגלס לאידסון בכל הקשור לניהול המשחק אבל בבקשה אל תשווה בין הפחדן האנמי הזה לאינגלס
13 ספטמבר 2013, 13:00
13 ספטמבר 2013, 13:08
roy1000 כתב:rc4991 כתב:שלושה שחקנים שהתרשמתי מהם:
סופו נראה הכי שמן שראיתי אי פעם, אבל הוא נראה גם זריז והוא נע בקלילות של המגרש. ברור שהוא לא פצוע וזה חשוב.
כהן יודע לקלוע משלוש ואת זה ידענו. מעבר לזה לא ראיתי שום דבר שהוא עשה, ככה שקשה לדעת. אם יש לו מה לתת, הוא יקבל דקות משחק. עמדה 4 פתוחה לחלוטין.
אינגלס פשוט נורא מזכיר את איידסון, בעיקר בסגנון הקליעה. אני חושב שדי ברור שזה השחקן שאמור יהיה לייצר את ההתקפה במכבי.
13 ספטמבר 2013, 13:15
13 ספטמבר 2013, 13:22
13 ספטמבר 2013, 13:29
13 ספטמבר 2013, 14:26
MTA2311 כתב:er79 כתב:לא הבנתי למה אנשים מופתעים מכהן? זה היה ברור שיש לו יד מצויינת מחוץ לקשת. לא בכדי אני השוויתי אותו לקלאתיס ולא בכדי אני טוען שזו תהיה טעות להשאילו. אני חושב שבלאט צריך להשתמש בו ככל האפשר ולתת לו ביטחון.
מה שהוא עשה בקולג' זה לא פאקטור.
גם אפשר לחשוב מי זה כבר קלאטיס. אני מקווה שמדובר בשחקן יותר טוב מהכוכב שעבר לאזרבייג'אן( או משהו בסגנון).
13 ספטמבר 2013, 14:44
שחף כתב:,מקובי כתב:אמנם מוקדם מאוד, ולא ראיתי את המשחק אבל מאוד מסקרן אם דיוויד יחזור לשיטה של לפני שלוש שנים.
היקמן, רייס ואוחיון על תקן הגארדים שלוחצים את מחזיקי הכדור מהצד השני (פארגו, פרקינס)
אינגלס על תקן פוינט פורוורד (אידסון) שפניני מחליף אותו עם חוכמת משחק ושלשות (רק שיחזור לעצמו כבר!)
כהן/אליהו על תקן הפורוורד שנע עם פנים לסל (אליהו) וסמית' על תקן 4 נמוך עם כח אש מ-3 (בלו)
סופו זה סופווג'יימס על תקן זה שעולה ונותן את התחת בהגנה בשביל כל הקבוצה (ריצ'י)
המון דימויים יחסית למשחק אימון מול מכבי ראשון לציון. לגבי אוחיון, אם הוא הולך להיראות כמו בנבחרת אני באמת מקווה שהאיש יתייבש השנה על הספסל. עוד כידרור ועוד כידרור. האיש תוקע התקפה אחרי התקפה. אינגלס שחקן טוב, אני חושב שאת זה ידענו כבר. חבל שלא הביאו עוד מישהו מברצלונה
13 ספטמבר 2013, 14:50
er79 כתב:MTA2311 כתב:er79 כתב:לא הבנתי למה אנשים מופתעים מכהן? זה היה ברור שיש לו יד מצויינת מחוץ לקשת. לא בכדי אני השוויתי אותו לקלאתיס ולא בכדי אני טוען שזו תהיה טעות להשאילו. אני חושב שבלאט צריך להשתמש בו ככל האפשר ולתת לו ביטחון.
גם אפשר לחשוב מי זה כבר קלאטיס. אני מקווה שמדובר בשחקן יותר טוב מהכוכב שעבר לאזרבייג'אן( או משהו בסגנון).
אין קשר לקולג׳. הוא הוכיח שיש לו יד מחוץ לקשת. וזה שקלאתיס עבר לאזרבייג׳אן לא עושה אותו רע, זה פשוט עושה אותו מטומטם. ואם כהן ייתן למכבי מה שקלאתיס נתן לחיפה בעונה שעברה, בליגה, אני אצא מרוצה.
13 ספטמבר 2013, 14:58
13 ספטמבר 2013, 14:58
MTA2311 כתב:er79 כתב:MTA2311 כתב:er79 כתב:לא הבנתי למה אנשים מופתעים מכהן? זה היה ברור שיש לו יד מצויינת מחוץ לקשת. לא בכדי אני השוויתי אותו לקלאתיס ולא בכדי אני טוען שזו תהיה טעות להשאילו. אני חושב שבלאט צריך להשתמש בו ככל האפשר ולתת לו ביטחון.
אין קשר לקולג׳. הוא הוכיח שיש לו יד מחוץ לקשת. וזה שקלאתיס עבר לאזרבייג׳אן לא עושה אותו רע, זה פשוט עושה אותו מטומטם. ואם כהן ייתן למכבי מה שקלאתיס נתן לחיפה בעונה שעברה, בליגה, אני אצא מרוצה.
אם אין קשר לקולג', אז איך/איפה הוא הוכיח את זה?
אם לקלאטיס היו הצעות מקבוצות יורוליג, הוא לא היה עובר לשחק באזרבייגאן. זה עד כדי כך פשוט.
13 ספטמבר 2013, 15:54
MTA2311 כתב:er79 כתב:MTA2311 כתב:er79 כתב:לא הבנתי למה אנשים מופתעים מכהן? זה היה ברור שיש לו יד מצויינת מחוץ לקשת. לא בכדי אני השוויתי אותו לקלאתיס ולא בכדי אני טוען שזו תהיה טעות להשאילו. אני חושב שבלאט צריך להשתמש בו ככל האפשר ולתת לו ביטחון.
אם לקלאטיס היו הצעות מקבוצות יורוליג, הוא לא היה עובר לשחק באזרבייגאן. זה עד כדי כך פשוט.
13 ספטמבר 2013, 16:46
חנו'ש כתב:MTA2311 כתב:er79 כתב:MTA2311 כתב:er79 כתב:לא הבנתי למה אנשים מופתעים מכהן? זה היה ברור שיש לו יד מצויינת מחוץ לקשת. לא בכדי אני השוויתי אותו לקלאתיס ולא בכדי אני טוען שזו תהיה טעות להשאילו. אני חושב שבלאט צריך להשתמש בו ככל האפשר ולתת לו ביטחון.
לא היתה לו הצעה (או אופציה להצעה אם היה ממתין קצת) מקבוצת יורוליג מסוימת בצבעי השמש והשמיים??
13 ספטמבר 2013, 16:51
MTA2311 כתב:קשה לי להאמין שמכבי הציעו לו חוזה.
13 ספטמבר 2013, 17:07
13 ספטמבר 2013, 17:12
מכביסט28 כתב:ובפינת ההודעה הלא קשורה:
אם אלו המדים הרישמיים לעונה הזאת, מדובר באחד הסטים המכוערים ביותר בשנים האחרונות..
נייקי מתחילים לפשל.
13 ספטמבר 2013, 17:14
MTA2311 כתב:חנו'ש כתב:קשה לי להאמין שמכבי הציעו לו חוזה.