חביב אורנג'ד כתב:asafb96 כתב:חביב אורנג'ד כתב:בנתיים רוב השחקנים שמגיעים לאירופה (לרבות מספר שחקני אנ.בי.אי) לא חותמים על חוזים מי יודע כמה גדולים. ב400-500 אלף דולר בהחלט ניתן למצוא מישהו טוב.
אגב, גם חלק מאותם "עמודי התווך" לא השתכרו ביותר מדי כסף. פרקינס לעולם לא הרוויח יותר מ500 אלף דולר לעונה וגם אידסון, עד העונה לא עבר את רף ה650 אלף.
גם הייתי מסתייג מהמאירה שלאור העזיבה של פרקינס תהיה ירדיה בכשרון. פרקינס לעולם לא היה שחקן כשרוני יותר מדי וגם השארתו באופן ודאי לא תפתור את הבעיה הפיקטיבית הזאת.
אני באמת לא הייתי מייחס יותר חשיבות למה שנכבת בידיעות.
נכון לעכשיו, זה המקור היחיד בו הזוכרה מגבלת התקציב לזר והשבק שקול לפסטיבל פארקר של וואן.
אני מציע שנחיה ונראה.
אידסון הרוויח העונה הרבה יותר מ650 אלף..
בקשר לשאר, אני מסכים. מכבי יכולה להביא שחקן לא פחות כשרוני מפרקינס בכסף "קטן". מה גם שזה ממש נשמע קשקוש . זה כמו שלפני שנה היה את "רף חצי מיליון הדולר" שכולם טענו שפדרמן הקמצן לא יעבור אותו...
הממ כמה פרקינס הרוויח כשהוא הגיע לכאן?
קצת מאוד...
אני מסכים איתך בחלק הזה. לא צריך להסתכל על השכר של השחקן או תקציב הקבוצה כגורם לאיכות. צריך להסתכל על הסגל המוגמר נטו. נכון לעכשיו, במקום אידסון הגיע סמית' שכנראה לא יתן את אותה תפוקה, ובמקום פרקינס, שהוא, כמו אידסון לא היה איזה "עילוי", בטח שלא בצד ההתקפי עוד לא הגיע שחקן. בשאר הנקודות מכבי מאוד התחזקו עם שאייר שיתן עומק בעמדות הגארד וקליעה מהקוו האחורי, וג'יימס שיביא מטריה אווירית, ריבאונד, וסנטר שיכול לצאת החוצה לשלשות ולתת לאליהו את הצבע לעשות כאב ראש לשומרים שלו, מה שלא ממש היה לו בשנה שעברה שהוא שיחק ליד סופו/הנדריקס.. ככה שנכון לעכשיו, אם מכבי תביא גארד טוב, לא חייב שיהיה איזה עילוי או שחקן במיליון דולר, אני לא רואה סיבות לדאגה.
חלק מהאנשים פה נוטים להסתכל ולחשוב רק על הרע. "אידסון ופרקינס הלכו ובא סמית' ועוד איזה נגר שפדרמן יחתים ב3 דולר..". במקום להסתכל על התמונה הגדולה ועל כל הסגל, שכולל שחקנים יוצאים מן הכלל כמו פארגו, סופו, אליהו, ג'יימס, פניני, בלו וכו'.. אני ממש לא רואה שום סיבה לדאגה. יבוא גארד שבלאט יבחר, בין אם ב800 אלף דולר, ובין אם ב400 אלף דולר, מכבי יעברו את "בית המוות", וכולם ירגעו