המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:שחף כתב:מסתבר ששנינו טעינו. לפי ויקיפדיה והאתר הרשמי הטורניר משוחק על indoor hard courts. רק בסין שיחקו על carpet. נובאק, רפא ומארי כבר הבטיחו שם מקום. כל 5 המקומות האחרים עדיין פתוחים.
נו, אבל כתבתי את זה כבר... איבדת ריכוז מרוב שהצום היה קשה, אה?
LIAV10 כתב:ידעתם שרפא בכלל ימני? כותב עם יד ימין והעל אבל משחק טניס עם השמאלית
or163 כתב:LIAV10 כתב:ידעתם שרפא בכלל ימני? כותב עם יד ימין והעל אבל משחק טניס עם השמאלית
אחד הסיפורים המפורסמים לגבי רפא הוא שהוא ימני בכלל, וטוני הרגיל אותו לשחק ביד שמאל כשעוד היה ילד מתוך מחשבה שזה יקנה לו יתרון בעתיד.
LIAV10 כתב:מתי יש טורניר מעניין?
jol9 כתב:LIAV10 כתב:מתי יש טורניר מעניין?
שבוע הבא מתחיל הCHINA OPEN מסבב ה500. גם נובאק וגם רפא משתתפים, ויש שם קאדר טניסאים איכותי שכולל גם את פרר, ברדיץ', גאסקה וסטאן.
מעניין שבטורניר המקביל בטוקיו (500 נק' גם כן), טסונגה הוא המדורג הבכיר, לאחר הפרישה של מארי בגלל ניתוח... ואחרי טסונגה, שרק חזר מפציעה עכשיו, יש את ראוניץ',
נישיקורי ואלמגרו.
LIAV10 כתב:jol9 כתב:LIAV10 כתב:מתי יש טורניר מעניין?
שבוע הבא מתחיל הCHINA OPEN מסבב ה500. גם נובאק וגם רפא משתתפים, ויש שם קאדר טניסאים איכותי שכולל גם את פרר, ברדיץ', גאסקה וסטאן.
מעניין שבטורניר המקביל בטוקיו (500 נק' גם כן), טסונגה הוא המדורג הבכיר, לאחר הפרישה של מארי בגלל ניתוח... ואחרי טסונגה, שרק חזר מפציעה עכשיו, יש את ראוניץ',
נישיקורי ואלמגרו.
ולאיפה הגיע נולה בטורניר שנה שעברה?
כמה יש לו להפסיד פה?
LIAV10 כתב:פרר הפסיד, ווראניקה נשבר על ההתחלה, נראה לי היום יהיו הפתעות.
jol9 כתב:LIAV10 כתב:פרר הפסיד, ווראניקה נשבר על ההתחלה, נראה לי היום יהיו הפתעות.
אני ממש מקווה שסטאן יסיים את העונה חזק. מגיע לו להיות בטורניר סוף השנה, והגיע הזמן שהוא יתחיל לעשות רבעי גמר סלאמים באופן קבוע. he is that good
LIAV10 כתב:jol9 כתב:LIAV10 כתב:פרר הפסיד, ווראניקה נשבר על ההתחלה, נראה לי היום יהיו הפתעות.
אני ממש מקווה שסטאן יסיים את העונה חזק. מגיע לו להיות בטורניר סוף השנה, והגיע הזמן שהוא יתחיל לעשות רבעי גמר סלאמים באופן קבוע. he is that good
לא בטוח, היה קרוב מאוד להפסיד היום, נראה רע מאוד, מקווה בשבילו שזה רק יום רע.
אגב טורניר סוף השנה, לפני כמה שבועות אתה או אור עשיתם סיכום של התרחישים, מי הבטיח השתתפות, למי יש סיכוי גבוה/נמוך, מי איבד סיכוי, מה עם זה, התקדם מאז?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־8 אורחים